Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac wartosciowego

Polecane posty

Gość kkkkjjj
jak napisałas z kim byłas od razu pomyslałam,ze jestes DDA, idz na terapie, wyprostuje wiele spraw!!!!! zrób to, Tomahawk, zgadzam sie z Tobą teraz w 100%

Gość autorka tematuu
kkkjjjj korzystalas z takiej terapii? czego sie mozna po niej spodziewac?

Gość kkkkjjj
dobrze,ze zdjaesz sobie sprawę,ze Twoje życie wyglądałoby po terapii inaczej...bo tak by było!

Gość Tomahawk
I nie myśl na zasadzie co by było gdyby. Pomyśl co możesz zrobić teraz. na początek zacznij od terapii :)

Gość kkkkjjj
dokładnie tak. idz na terapie, pomoze na 100%.

Gość kkkkjjj
Czego się możesz spodziewać??? tego że kiedys będziesz pisała na cafe jakiejs zagubionej dziewczynie co ma zrobić:)

Gość weronika83
Jestem w podobnej sytuacji.Mam prawie 30 lat i też związałam się z nie odpowiednim facetem-kibolem /mecze i kumple były ważniejsze niż ja i synek,alkohol,ciemne interesy itp/ odszedł z dnia na dzień /nie mieliśmy ślubu na szczęście/ mam nadzieję poznać kogoś wartościowego kto pokocha mnie i mojego synka.

Gość gość
haha. jakie to niesprawiedliwe, ze jedni maja ta cala pewnosc, wiarre w siebie i optymizm a inni musza sie uczyc tego latami.

Gość Tomahawk
Weroniko, a za nim zdecydowaliście się na dziecko wiedziałaś o tym wszystkim??

Gość Tomahawk
Autorko, jak chcesz znaleźć, to musisz szukać. Nie siedzieć ciągle w domu!! na Kafe raczej się nie znajdzie ;p Także najpierw terapia, zapisz się na nią,a potem w plener szukać faceta :)

Gość dosadna kobietaaa
widac co jestescie warte kobiety :D problem kicie w tym ze macie juz 30 lat jakby nie patrzac, młodosc oczywiscie poswieciły łajdakowi i tak naprawde co najlepsze, teraz przyszły facet ma sie zmierzyc juz z startu z ojcostwem, udajac tatusia dziecka jakiegos kretyna, nie jestesci juz pierwszej mlodosci wiec nie ma czym przyciagnac za bardzo faceta... zaczynam rozumiec stanowisko facetów, bo sama bym sie na takie cos nie zdecydowała, powielicie schemat niektorych moich kolezanek, czyli wezmiecie sobie faceta bardzo brzydkiego byle by był... albo to bedzie kolejny kretyn i alkoholik, bo normalny facet bedzie was omijał, widze co sie dzieje wsrod mojego otoczenia.... zaraz bedziecie mnie kąsac drogie kolezanki za pisanie prawdy, ale sama juz mam osobiscie dosc takich niedopowiedzialnych kobiet ktore zostaja samotnymi matkami na własne zyczenie... nie piszcie mi ze sie zmienił lub był inny, ktos kto porzuca swoje dziecko nie moze byc dobrym człowiekiem... znam wiele samotnych matek, zamiast naprawic swoj błąd wybieraja coraz to gorszych facetów, paradoks, tego wam dziewczyny nie zycze! to co napisałam, nie odbierajcie jako jad z mojej strony TO PRZESTROGA!

Gość weronika83
Synek to nieplanowana ciąża tak jak większość dzisiaj. On chciał zawsze bez gumki i stało się.

Gość Tomahawk
Weroniko, tzn źle się wyraziłem, tak pomyślałem właśnie. Ale dlaczego wcześniej nie skończyłaś tego związku. Nie przeszkadzało Ci, ze miał Cię gdzieś??

Gość joker z batmana
głupota kobiet wrecz mnie rozwala na calej lini, juz nie mozna tego czytac hahah

Gość ja-a
zależy na ile będziesz otwarta- jak zamierzasz manifestować, że szukasz tatusia-wsparcie finansowe i tak będziesz faceta traktować. ....musisz coś z siebie dać, a trudno o to, skoro dziecko jest najważniejsze, zawsze facet będzie u Ciebie w poczekalni...

Gość upssssssssssssssssssssssssssss
kolejne dziecko nie bedzie mialo ojca, co za tym idzie pelnej rodziny, co za tym idzie bedzie uposledzone w zyciu dorosłym, co za tym idzie bedzie musiało patrzec na wielu przybranych wujków----------------- skad to wiem? bo jestem dzieckiem samotnej matki ;/

Gość autorka tematuu
to nie glupota, niektorym ciezko jest zrozumiec i postawic sie w sytuacji drugiej osoby. nie osadzaj.

Gość upssssssssssssssssssssssssssss
co ty wiesz o zyciu? moja matka przyznala mi sie ze mogła miec normalnego faceta, nie wiedzac czemu rzuciła go dla idioty zwanego moim ojcem, wcale sie nami nigdy nie interesował, miał gdzies ze nam ciezko

Gość gość
dosadna kobieto - nie oceniaj zle innych, ile masz lat???dlaczego taka zawisc w tobie...

Gość autorka tematuu
upsssssssssssssssss rozumiem ze jest wam ciezko. z tego co piszesz wynika ze winisz swoja matke za cale zlo, ale ona na pewno zrobila wszystko co mogla na dany moment . na pewno nie chciala cie skrzywdzic.

Gość kkkkjjj
nie od wieku zalezy kogo spotkamy w naszym zyciu..od nas samych, ja wiele przeszłam, i to ze ktos pisał jakie to niesprawiedliwe ze ktos ma wiele optymizmu a inni nie, nie wie ile ten ktos cierpienia musiał doznać aby teraz byc optymistą...moze bardziej odpowiednio byłoby napisać ; doceniac zycie, szanować siebie, szanowac innych, itp...duzo by pisać...ludzie zyją przeszłoscią, myślą o przyszłości a zapominają ,że najcenniejsze jest to co mamy w danej chwili, w tym własnie momencie...nie jutro czy wczoraj TERAZ!

Gość autorka tematuu
Tomahawk. Spotkac - tak. Szukac - raczej nie.:) Na sile raczej nic nie wyjdzie.

Gość asdfgjhchgfaEFRHYHTGR
Problem w tym, ze nie liczy sie charakter tak naprawdę. Wygląd, pozycja społeczna to pierwsze czynniki grające głowna rolę przy poznawaniu sie par. Niewiele jest osób ktore sypiając ze sobą mysla wczesniej o konsekwenkcjach uprawiania seksu. Seks przyjemna rzecz az do czasu gdy pojawi sie dziecko, wtedy trzeba wziasc za to odpowiedzialność

Gość kkkkjjj
Tomahawk ; nie wiem czy takie ruszanie w plener to dobry pomysł..ja jestem 2 lata sam i tez mam dziecko, i nie bede na siłe nikogo szukać,,,wszytsko ma swoje miejsce i czas, i szczescie nie zalezy tez od tego czy z kim jestesmy czy nie..ale nie wiem czy ktos tu to rozumie co ja pisze..

Gość Sztefannnn
dosadna kobietaaa dobrze prawi. Polać jej.

Gość autorka tematuu
kkkkkjjj przyznam sie ze ja to napisalam. a TERAZ ciesze sie ze moge przeczytac twoje madre slowa. Dziekuje. :D

Gość Tomahawk
Każdy ma swoją historię,. każdy żyje w innych warunkach, musi się w nich odnaleźć.

Gość kkkkjjj
2 lata sama - poprawka

Gość kkkkjjj
no dokładnie, każdy dźwiga swój krzyż...i sam musi się odnależć.

Gość Tomahwak
bardziej chodziło lepiej rozglądać w codziennych sytuacjach, aby dać szanse losowi. kkkkjjj A wiec Ty też jesteś samotna matka. teraz się dopiero ujawniłaś. A twoja historia jak była??