Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spełnicmarzenie

chudniemy przez wakacje 15 kg!! Kto ze mną? :)

Polecane posty

Gość spełnicmarzenie

Od początku wakacji się odchudzam z różnymi skutkami.. Ogólnie schudłam z 65 do 59,4 kg i obecnie tyle ważę :) Chciałabym jeszcze trochę, ktoś się chce przyłączyć? :):)

Gość nie będzie łatwo, ale...
takie efekty może dać dieta 500 kcal. Ja chcę zgubić 10 do końca wakacji (marzenie!) na chwilę obecną jest: 60 chciałabym 50! Mogę się przyłączyć?!\

Gość gość
a jaki macie wzrost

Gość spełnicmarzenie
500 kcal, wiem, że to jest rygorystyczna dieta i bardzo trzeba sie jej pilnować ale sądze, że razem damy rady i schudniemy! Ja mam dokładnie 163 cm. To od dzisiaj czy od jutra zaczynamy dokladnie tą diete? I jakieś ćw? :)

Gość nie będzie łatwo, ale...
Ja proponuję od jutra. Tzn ja muszę od jutra, bo dziś już było z 1300 kcal. Ja mam z 170 ale, ja mam "drobną kość", i wyglądam na więcej niż waże, w ogóle to u mnie taka budowa jest rodzinna. Długo ważyłam 50 kilo i wyglądałam ok, ale ostatnio miałam ciężki czas i stresy zajadałam To co? zaczynamy? Razem się uda ;)

Gość spełnicmarzenie
hymm.. to i tak lepiej wygladasz nic ja :) no pewnie ze zaczynamy! Moja waga od 14 lat ciągle się waha... rozstępów to już mam tyle, że szkoda gadać... A ćwiczenia będziesz jakieś robila??

Gość spełnicmarzenie
Na pewno osiągniesz cel :) I na bloga też bede zagladac :) a jaka diete stosujesz??

Gość walentynkaaa
to ja nie będzie łatwo, ale... mało był ten nick optymistyczny ;) planuję ćwiczyć codziennie 1 h na rowerku stacjonarnym i przysiady i brzuszki co drugi dzień (tzn sprubuję codziennie, ale to może być lipa ;))

Gość spełnicmarzenie
wiesz co znalazłam fajna dietke z szybkimi efektami i chyba ja wypróbuje , zobacz sobie :) : 10.00 -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor 14.00 -jabłko 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina 22.00 -3 razy numerek z ukochanym (tego nie moge jednak zastosować , dlatego beda ćw :)

Gość walentynkaaa
hmmm ciekawa dietka ;) ile dni planujesz ją stosować? do osiągnięcia celu, czy tak na razie

Gość walentynkaaa
dała mi Twoja dieta w przeliczniu niecałe 600 kcal (oczywiście, moge się mylić) dlatego zastanawia mnie czy nie łatwiej jest jest jeść dobrane samemu tyle kalorii a różnorodnie, bo ta dieta może się szybko znudzić

Gość spełnicmarzenie
Na pewno do 25go bo wtedy ide na basen :P i chcialabym przyzwoicie wygladać podobno chudnie sie na niej 5 kg w 5 dni :) Mam motywację i muszę zacząć działać :) Zważę się jeszcze jutro i zmierzę moje cm. Ale waże tak 60 kg więc za 10 dni było by mnie 50 hahahha nie no raczej to jest nie możliwe ale tak jakby by było 55 to masakrycznie bym się cieszyła :D Tak więc zważę się tylko jutro ,w sobotę i czwartek ! A ty jakie masz plany? :)

Gość walentynkaaa
ja narazie stawiam na 500 kcal, nie będzie tak źle;). Jeżeli nie zauważę efektów to przejdę na Twoją dietę. jest jeszcze dieta 10- dniowa i o niej też myslałam, bo duużo się chudnie, ale to monodieta i to mnie martwi. narazie wydaje mi się że najbezpieczniejszy pomysł to 500 zróżnicowanych kalorii

Gość spełnicmarzenie
to będziemy się wymieniać spostrzeżeniami choć sądze ze beda podobne to mało kcal będziemy jeść :) martwią mnie tylko te ćw, bo jestem leniem...

Gość walentynkaaa
ja tak samo ;) rowerek od czasu zakupienia (jakies 2 lata temu) poszedl w ruch tylko kilka razy. Chwilowo mieszka w szafie wtedy mialam postaniowienie: wzomocnic miesnie nog i na postanowieniu sie skonczylo ale wierze, ze teraz bedzie lepiej ;)

Gość spełnicmarzenie
ja bym chciala chociaż przez ten tydzien pobiegac jakies brzuszki przysiady porobić... chociaż zeby na tym basenie jakos wygladać... dobra do jutra :* zobaczymy jak mi pojdzie jutro pierwszy dzien :D napisze popołudniu :)

Gość spełnicmarzenie
hmm.. u mnie wygląda tak 1 dzień : śn - nie było bo spałam xD 2 śn - ktoś zjadł wieczorem jajka i rano nie było więc też nie zjadłam :D lece do sklepu zaraz i zaopatrze się wreszcie w te składniki ^^ dziś na wadze 58,8 kg więc w sobotę powinno byc 53,8 --> marzenie :DD jak wróce ze sklepu to moze pocwicze jakies brzuszki przysiady umyje kabine prysznicowa zrobie maseczke na twarz i posmaruje odzywka paznokcie ! no narazie to tyle czas jakos zleci do jabłka :) potem moze zobacze co w tv na necie i zleci do nastepnego posiłku a potem pojde do koleżanki :) co sądzicie o tym zeby wino zastapić piwem?? jest mi ono bardziej dostępne xD

Gość spełnicmarzenie
talia: 65 brzuch: 85 biodra: 96 łydka: 34 udo na środku: 47 udo w najgrubszym miejscu: 54 kostka i nadgarstek: 24 i 15 nad kolanem: 36 ramię: 27 moje wymiary dzisiejsze...

Gość walentynkaaa
co do tego zastępowania, to nwm, bo chyba piwo to zasada, a wino- kwas, i wydaje mi się, że to może mieć znaczenie Ja dziś zjadłam: serek wiejski (160 kcal), gorący kubek (wiem, że niezdrowe, ale byłam poza domem i nie miałam wyjścia-40 kcal) dwa jaja na twardo- 200 kcal, jabłko- 60 kcal. zjem jeszcze pomidorka za jakiś czas wychodzi niecałe 500 kcal, czyli jest ok. Pije mnóstwo herbaty i nie czuję głodu, rowerek właśnie zrobiłam i jestem z siebie dumna ;) Jak Wam idzie?

Gość spełnicmarzenie
mi średnio... zjadłam 2 pomidory i z 5 plasterków pasztetu więc z 700 kcal wychodzi i z cw narazie nic :)

Gość mjc
Zamiast tego pasztetu to zjedz lepiej szynkę nie tuczy i białko ma .. no jestem ciekawa, jakie osiągniecie wyniki dziewczyny

Gość walentynkaaa
700 kcal to też malutko i moze potem będzie Ci dzięki temu łatwiej.(takie przejście) Ja mam taki sposób, żę przed posiłkiem duużo wody lub herbaty to potem się mniej zje. Podobno żucie gumy działa podobnie. Zobaczysz uda nam się ;)