Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora_ona........

ANGINA - dluzej nie dam rady :( POMOZCIE :(

Polecane posty

Gość chora_ona........

Nie chorowałam od kilku lat i kilka dni temu dopadła mnie angina :( Dostałam antybiotyk amokcycyline 1g na dobe + orofar w tabletkach i spray. Mija 3 dzien odkad biore tabletki i nie widze poprawy. Co kilka godz mam gorączke 38-38,5C. Biore apap lub inny lek przeciwgorączkowy i na jakis czas przechodzi ale potem znowu gorączka wraca. Stosuje płukanki z szałwi i rumianku na gardło + orofar co NIC NIE DAJE! Gardło boli bardzo, mam duzo ropy na midgałkach ledwo mowie nie moge przełykac sliny ani jesc:( Nic mi nie pomaga, jestem juz bardzo wymęczona, głowa boli ciągle. Probowałam sie 'wypocic' ale jest mi zbyt gorąco i w efekcie sie odkrywam nieco bo pod kołdra w pidzamie bym chyba zemdlała z gorąca. Moze dlatego gorączka nie ustępuje? Co polecacie na angine? Dłuzej tego nie zniose:( Jutro jade znowu do lekarza, po zmiane leków ;(

Gość bernank
spróbuję zgadnąć powód - kilka dni temu ślicznie wygoliłaś vaginę , wskoczyłaś w sukienkę i zadowolona poszłaś na miasto - wniosek usunęłaś swoje zabezpieczenie naturalne , chroniące przed bakteriami i grzybami to teraz masz za swoją głupotę !

Gość chora_ona........
było dokładnie tak jak piszesz :o wygolona wagina doprowadziła do anginy :o