Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość aggggggggg
Aha, zdobywa,a pozniej narzeka, ze te zdobyte przez niego sie nie szanuja :D ciekawy punkt widzenia. Ot czysta hipokryzja.

Gość gość
Każda normalna kobieta, po przeczytaniu tej dyskusji postanowi zostać dziewicą do śmierci, bo jej dziewictwo dla faceta nie ma żadnego znaczenia, skoro chce go ohydnie pozbawić

Gość gość
Autorze, na uporanie się z takim problemem potrzebowałem ok 15 lat. Teraz jest super, ale było ciężko.

Gość gość
aggggggggg podziwiam za upór w tłumaczeniu rzeczy oczywistych. Faceci (na pewno nie mężczyźni) na kafe to margines społeczny i na szczęście, ze jest to tylko margines.

Gość gość
Żaden normalny nie będzie wymagał dziewictwa skoro sam nie jest prawiczkiem. Tu na kafe w tym temacie prawie nie ma normalnych mężczyzn sami mizogonisci, nieudacznicy, brzydale, niewykształceni, psychole z pakerni lub mole komputerowe, faceci drugiej kategorii, normalnych mężczyzn to nawet w tv nie wiedzieli. x Widacpoziom intelektualny tej pani( sami mizogonisci, nieudacznicy, brzydale, niewykształceni) ,która wypisuje poniższe herezje nie znając ludzi tylko sugerując się wpisemi... żal pl. x Nie muszę znać kogoś osobiście żeby wiedzieć co sobą reprezentuje po tych wpisach. mizoginiści-nienawidzicie kobiet nazywając je szmatami , dajkami , prostytutkami. nieudacznicy- ożenili się z przypadku lub nie potrafią znaleźć kobiety, chcą być na utrzymaniu kobiet bo sami nic nie osiągnęli w życiu. brzydale- zazdroszczą przystojnym i chcą aby kobiety wybierały brzydkich takich jak oni. niewykształceni- intelekt dla nich się nie liczy, kobieta to kawałek mięsa.

Gość gość
Wypowiadają się kolejne z cofnietym licznikiem

Gość gość
Mów gościu za siebie. Nie wszyscy tu są jak myślisz. A ja nie uogólniam ale większość kobiet tak się niestety zachowuje. Oczywiście, że podejrzewałem kłamstwo, zwłaszcza iż coś podobnego mi się przytrafiło. I pisałem już dlaczego mnie okłamała. Po prostu chciałem wierzyć, że tym razem jest inaczej. Tym bardziej, jeżeli kobieta spod znaku kk twierdzi, że jest przeciwna przedmałżeńskiemu seksowi. Ja sam wychowałem się w rodzinie bardzo kk (na szczęście byłem poniekąd czarną owcą) i nie miałem powodu by takiej osobie nie uwierzyć. Tyle tylko, że ta osoba nie dość, że się puszczała to jeszcze z patologicznej rodziny i zdrowo stuknięta. Ale jak widać nie tylko takie osoby kłamią. Nie mogę też nie szanować innych osób za uprawianie seksu pozamałżeńskiego bo sam bym musiał się nie szanować, chociaż powtarzam, że typem zaliczacza nigdy nie byłem i dlatego nie wyobrażałem sobie życia z osobą zaliczaną albo zaliczającą. 15 lat to długo, jak sobie kolego dałeś radę? U mnie 8 rok idzie 6 jak się dowiedziałem.

Gość aggggggggg
Chyba nie macie prawdziwych problemow w zyciu, ze od 8 do 15 lat leczycie traume, bo zona dziewica nie byla. "Chcialem wierzyc" to wez rozwod, bo raczej tego nie zaakceptujesz chciaz sam swiety nie byles...

Gość gość
Kobiety same jesteście hipokrytami. Skoro wy możecie się bzykać do dajcie chłopakowi lub mężowi tez pobzykać. Inaczej jesteście hipokrytami.

Gość gość
Dobrzy jesteście ja się dowiedziałem 3 miechy temu i już m termin rozprawy rozwodowej.

Gość gość
Panie się strasznie zjeżyły no cóż zdały sobie sprawę ze dwa lata po ślubie będę rozwódkami gdy mąż zda sobie sprawę co robiły

Gość gość
Te prawiczki jak same nas kobiety nazywacie wychowają wam dziecko zadbają o was itp a *****cz pójdzie bzykać inna. Zastanówcie się proszę więc co piszecie. Dam sobie rękę uciąć ze na męża ty tez nie będziesz chciała *****cza.

Gość gość
A ja nie uogólniam ale większość kobiet tak się niestety zachowuje. X To jest właśnie uogólnienie. Gdybyś napisał, że są takie kobiety jak Twoja żona, które kłamią aby tylko wyjść za mąż to co innego. Ty za to uważasz, że większość kobiet taka jest a za razem piszesz, że nie jesteś zaliczaczem. To skąd wiesz, że większość? Nie wiesz a,że Tobie trafiła się taka kobieta to zakładasz, że większość taka jest a to jest bzdura.

Gość gość
Up

Gość gość
8:44 Kobiecie zarzucacie niski poziom intelektualny bo wytknęła wan wasze wady niby was nie znając ale wy sami możecie robić to samo. To są podwójne standardy. Wam wolno wszystko a kobietom nic żal pl

Gość gość
Aggg Co ci przeszkadza że facet by chciał tej magii związanej z dziewicą. On swoje zrobił-poderwał

Gość gość
Kobiety wymagają kasy bajery i prawdziwej urody. To facet nie mogą magii dziewictwa? A jak nie wymagają to skąd te prawiczki?

Gość gość
gość dziś Kobiety wymagają kasy bajery i prawdziwej urody. To facet nie mogą magii dziewictwa? A jak nie wymagają to skąd te prawiczki? X Wymagają ale blachary a nie wszystkie kobiety. Większość zaradnych kobiet ma swoją kasę i chcą kogoś równie zaradnego. Za bajere to co najwyżej w twarz możesz dostać, kobiety chcą inteligentnego mężczyzny do rozmów w długie zimowe wieczory. Mężczyzna nie musi być piękny ma być przystojny i mieć to coś co dla każdej kobiety to coś to co innego. Masz prawo wymagać od kobiety dziewictwa ale nie od wszystkich tylko od tych, które z Tobą chcą być w zwiazku. Tak samo można zadać pytanie, skąd 30paro letnie dziewice gdy tylu roochaczy?

Gość aggggggggg
11.10 a niech sobie chca i niech takich szukaja a nie ozeni sie z kobieta, maja dziecko a jak dowie sie,ze nie byl pierwszym obrazony "Pan maz" wniesie sprawe o rozwod i pojdzie do innej. Jak tu was traktowac powaznie??? Szukajcie kobiet takich jakich chcecie. Juz chyba lepiej zeby ja do tego ginekologa zabral, by ten dal zaswiadczenie haha ze jest czysta :D niz marnowal kilka albo kilkanascie lat jej zycie. Ale tylko wy pokrzywdzeni cale zycie, biedni poniewaz magii nie bylo :D

Gość Monika dominika
A ja mam do Was panowie przykrą wiadomość. Jeśli chcecie dziewicy to szukajcie w przedziale wiekowym 15-18, potem już szanse są bardzo nikłe. Ja chodziłam do dobrego i porządnego liceum, większość dziewczyn miało stałych chłopaków, z którymi ewidentnie uprawiało seks. Potem wszyscy się rozeszli na studia, związki z liceum się rozpadły i te dziewczyny mają już innych partnerów. Jedna dziewczyna była i nadal jest na 100% dziewicą, należy do kościoła zielonoświątkowego, od dwóch lat ma narzeczonego (też należy do tego kościoła) i mimo tego, że gdy ona miała 18 lat, a on 25 to nadal był prawiczkiem. Czekają do ślubu. Jakie z tego wnioski? Zostawiam to Wam.

Gość gość
Czy wy Baby pojmiecie w końcu, że nie chodzi o błonę ! 32 strony a wy nic nie zrozumiałyście i dalej błona, ginekolog, błona itd. czytacie posty czy tylko smarujecie swoje bez sensu w kółko

Gość gość
Każdego faceta to dopada... Puszczalskie nie mogą spać spokojnie bo wiedzą, że czas na pozew przyjdzie.

Gość gość
Aggggg i Monika Dominika żal mi Was

Gość gość
A ile z tych koleżanek z liceum jest po rozwodzie albo nie może znaleść męża ?

Gość gość
Hahaha i później się dziwicie ze faceci Was zdradzają. Zdradzaja bo nie szanują. Jak sobie pościelicie tak będziecie spały.

Gość Monika dominika
12:43 Z tego co obserwuję na fb to są w szczęśliwych małżeństwach i mają dzieci. Oczywiście nie wszystkie, bo niektóre się rozstały z partnerami albo po prostu jeszcze nie mają ślubu.

Gość aggggggggg
12.23 bo nie klepiemy waszej "definicji" chciaz porzadne jestesmy :D oczywiscie pozostale dziewczyny dla mnie tez sie szanuja ale wy tego nie chcecie przyjac do wiadomosci i je wyzywacie. To powinno Ci byc zal mojego M bardziej , bo ja zawsze mam takie zdanie przy tego typu dyskusjach i sam przyznaje , ze dziewczyny maja przesrane przez takich "inteligentow" jak wypowiadajacy sie tutaj.

Gość aggggggggg
12.47 co za pustak az boli jak sie to czyta.

Gość gość
Drogie Panie, oczekuję od was odróżnienia wypowiedzi mężczyzn od wypowiedzi smarkaczy. Aggggggg i Monika dyskutujcie ze smarkaczami, ktorzy was wyzywaja a kilkudziesięciu racjonalnych postów i prawdy nie chcecie dopuścić do siebie bo tak wam wygodniej. Macie argumenty tylko dla tych gowniarzy z gimnazjum.

Gość Monika dominika
No dobra, ale o co Wam tak naprawdę chodzi? O to, że kobiety kłamią na temat ilośc***artnerów seksualnych, o to, że w ogóle uprawiają seks, o to, że nie są dziewicami, a niedziewice to śmieci. Sprecyzujcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować