Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Ja uznaje ze skoro jest równouprawnienie to skoro ktoś ma mniej partnerów niż druga osoba to trzeba to wyrównać. Dlaczego jedna strona ma mieć inaczej nie bądźmy hipokrytami.

Gość gość
Moniko, przeczytaj cały watek pomijajac wyzwiska. Kazdy zrozumie o co nam chodzi.

Gość gość
Nie chodzi o błonę a o co? :D Załóżmy że skromna, cicha dziewczyna była w kilkuletnim zwiazku z pierwszym partnerem, wyszła za mąż za niego, potem jednak się rozstali (nie z powodu zdrady kobiety, bo ona była mu wierna) - a wy i tak powiecie że nie należy jej się szacunek, to teraz wyjaśnij nie mi czemu jej się nie należy, no bo przecież - była wierna - nie puszczała się - była w wieloletnim związku - wyszła za mąż - nie szalała, była spokojna, cicha Ale ona i tak niezasluguje na szacunek, bo..???? Wyjaśnijcie :)

Gość aggggggggg
13.05 a coz to za argumenty :D dyskutuje z osobami , ktore sie wypowiadaja, nie wiem czy to akurat "gowniarz" bo kazdy tu ma nick gosc. i nie wmawiaj mi ze ja nie chce przyjac czgos do wiadomosci, bo to jest oczywiste,ale tylko ...z twojej perspektywy, nie koniecznie z perspektywy wszystkich facetow.

Gość gość
Jak kobieta nie jest dziewicą niech nie wymaga bajery i tego by facet był bogatszy od niej

Gość aggggggggg
13.19 a jak cicha nie jest i sie wyszalala to juz na szacunek nie zasluguje :D czemu to kobieta "powinna" byc cicha i spokojna. Bardzo stereotypowe podejscie,ale moze specjalnie , zeby Panowie tutaj ogarneli :D

Gość gość
13:19 twoje wątpliwości w tym wątku już wyjasniono kilkukrotnie. Wszystko było.

Gość gość
13;19 zasługuje. Wyjasniono. Czytaj.

Gość gość
Dużo panów bierze to co jest na rynku. Bo to fujary i innych nie potrafią poderwać a w środku są nieszczęśliwi. Jeśli nie stać cię na Ferrari to jeździsz maluchem. I raczej napewno się z tego nie cieszysz.

Gość aggggggggg
Tak bylo wyjasnione, ze ostatecznie taka "panna" jest do wziecia,ale ma ostatnia szanse :D

Gość gość
Wszystko zostało już napisane. Powiedz mi czy ty byś się dobrze czuła mając męża który przeleciał np 7 panien. Kochał je, jeździł z nimi na wycieczki, robił im 3 razy dziennie minete, a dwa razy paluchem. Pukał co 8 godzin i w różnych pozycjach, a później miał wytrysk w buzi. Jak ty byś się czuła mając taki obraz przed oczami ? Wiem ze jest wiele kobiet którym to przeszkadza i nawet tutaj na forum się wypowiadały. Mając np 30 lat 7 kobiet to nie dużo. To jakbyś się czuła ?

Gość gość
Odwrotnie: dziewica, która chciała dawac doopy ale nikt jej nie chciał też nie będzie szanowana. Tu nie chodzi o błony.

Gość gość
Up

Gość gość
Skoro od faceta wymaga się kasy bajery i urody To co można wymagać od kobiet jak urody nie macie a dziewictwO tracicie z kim innym

Gość gość
I nie chodzi o związki tylko o puszczanie się często z przygodnymi typami. Gdybym uogólniał napisałbym wszystkie. Taki tryb życia nie dotyczy tylko blachar .

Gość gość
agggg z twoimi argumentami to tu największy gówniarz tutaj jesteś i w dodatku zacięta płyta. Daje to obraz współczesnych wyzwolonych kobiet. Są dużo gorsze niż mężczyźni

Gość aggggggggg
Mam zacieta plyte bo wasze argemanty do mnie nigdy nie trafia :D to samo moglabym napisac o Tb . Tak kobieta rowniez przeszkadza przeszlosc np.mnie ich facetow a wy tu piszecie, ze nie teraz tak. Sami nie wiecie co chcecie to macie jak macie i tylko narzekanie wam zostalo.

Gość gość
Albo rozwód

Gość gość
No nic świata nie zmienimy już jest za nowoczesny. Za chwile geje będą dzieci wychowywać a później dziewczynki będą się z dziewczynkami i faceci z facetami bzykać. aggg przeczytałaś co sądzimy o kobietach z przebiegiem, zrobisz jak zechcesz twoja sprawa. Uważam ze można zakończyć temat bo i tak nikt nie pomoże tylko każdy będzie na każdego jechał. Pozdrawiam i życzę tolerancyjnego męża.

Gość aggggggggg
Ja mam meza i jest w miare toleracyjny. Bardzo dobrze, ze kobiety sa nowiczesne i gdy chca sypiaja z 1 a inne z 10. I raczej sie to szybko nie zmieni, bo po co rezygnowac z tego co dobre :)

Gość gość
Nie wiem czy zauważyłeś/aś ale od dawna już się to gdzieniegdzie dzieje. Na razie tylko sporadycznie; powiedzmy. Więc może tylko puszczalstwo nie powinno nikogo dziwić. A podobno ewoluowaliśmy.

Gość gość
Jest jak jest i milion takich forów niewiele zmieni. Jak pozna£em laskę przed 30 to nie wymagałem nie wiadomo czego ale powtarzam każdy ma prawo wiedzieć z kim się wiąże. Jeśli kto$ się sprowadzał do roli materaca to niech nie oczekuje lepszego traktowania od innych. Chyba jasno się wyraziłem. I czym innym jest kopulowanie w związkach a czym innym jest zwykłe niezobowiązujące dawanie. To powinnien zrozumieć nawet największy jełop/ka. A tym którzy tak się chwalą, że nigdy z nie dziewicą się nie zwiążą powiem tylko tyle; nigdy nie mówcie nigdy. Też tak kiedy$ myślałem. Koniec końców każdy chce z kimś być, zwłaszcza w pewnym wieku. To też zostało zadecydowane za nas. Pewnie dlatego, że w przeciwnym razie ludzkość już dawno wyginęłaby.

Gość gość
Kobiety coraz bardziej nowoczesne. Matki coraz czesciej samotne, rozwodów coraz więcej. Jak tak lubicie... ja w to nie wchodzę

Gość gość
Jak chcecie szaleć jak facet to podrywajcie jak faceci,płacie na randkach i zapewniajcie byt.

Gość gość
A ilu miałaś facetów przed mężem ?

Gość gość
Dla mnie wzięcie kobiety np po 4 facetach to jak bym wziął kobietę po 4 rozwodach

Gość dsfdgd
Wielokrotnie w tym temacie zostało udowodnione, że dla niektórych dyskotekowa dajka i kobieta po wieloletnim związku to jest to samo.

Gość gość
dsfdg a mi ten temat udowodnił coś zupełnie odrotnego

Gość prince z ukrycia
r***** psa jak sra :classic_cool:

Gość gość
16.51 ale to nie jest to samo. Zresztą wśród blachar też bywają wyjątki; a co jeżeli laska jest dajmy na to nimfomanką? Przecież to nie jest jek wina, że jest taka. Ale jakbym miał się z taką związać to tylko dla seksu i na zasadzie otwartego związku tak samo zresztą jak z dajką. Na pewno nie związałbym się na zasadzie jakiegoś wielkiego uczucia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować