Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Kobiety stawiają mężczyznom za duże wymagania dlatego mężczyźni biorą to na co ich stać a nie to co chcą lub zasługują. X Tak to w życiu jest jak się jest doopa wołową bez wykształcenia i dobrej pracy z wyglądem shreka mieszkającym z rodzicami to fakt nie ma się za wielkiego wyboru;)

Gość gość
mężczyźni biorą to na co ich stać a nie to co chcą lub zasługują. X Idziesz do salonu BMW i mówisz sprzedawcy, że masz kasy na trabanta ale zasługujesz na nowe auto z ich salonu i takie chcesz:) Dostaniesz to auto bo przecież uważasz, że zasłużyłeś???

Gość gość
Widać kobiety nie zrozumiały. Poza tym skoro my mamy brać nie dziewice to wy bieżcie te doopy wołowe

Gość gość
Tępe *****cze udające szacunek do dziewicy. Obrzydliwe sadystyczne chore fantazje, a nie szacunek! fuuu

Gość gość
gość dziś Widać kobiety nie zrozumiały. Poza tym skoro my mamy brać nie dziewice to wy bieżcie te doopy wołowe X Możesz sobie brać co chcesz tylko czy jakaś zgodzi się wyjść za doopę wołową ? ;)

Gość gość
Zaraz to wy chcecie równo uprawnienia. Dlatego doopy wołowe dla nie dziewic

Gość gość
gość dziś Zaraz to wy chcecie równo uprawnienia. Dlatego doopy wołowe dla nie dziewic X No i dlatego nie dostaniesz dziewicy:) dostaniesz to na co cię stać czyli byłą tirowkę na emeryturze:)

Gość gość
Przykro wam kobiety jest i wyzywacie się na tym forum. Nawet nie umiecie normalnie porozmawiać żadnych argumentów tylko wyzwiska. Kto was ma szanować, za co ? Za sam poziom rozmowy bym was w dupę kopnął a co dopiero za dziewictwo. Sorki ale nic sobą nie reprezentujecie. Samo dno i gorzej już się nie da. Facet normalny będzie ruchal i nigdy się nie ożeni i ja tez tak będę robił. Nie jesteście nic warte.

Gość gość
Skąd wiesz na co mnie stać słabsza genetycznie? Pozatym na twoim przykładzie widać że nie chcecie równo uprawnienia. Ty nie klepsydra z ciężkim dołem,nie dziewica chcesz iść na utrzymanie faceta.

Gość gość
gość dziś Zaraz to wy chcecie równo uprawnienia. Dlatego doopy wołowe dla nie dziewic X To nie jest równo uprawnienie to jest dyskryminacja, doopy wołowe też mogą mieć dziewice:)

Gość gość
Doopy wołowe chcą dziewic, tirowki chcą prawiczkow, każdy coś chcę ale nie kazdego na to stać. Dostajemy to na co zasłużyliśmy:) Normalni ludzie wybierają partnera/ kę w śród normalnych, odchyły i margines w swoich szeregach, nie biedne wykształcone kobiety chcą nie biednego wykształconego mężczyznę.

Gość gość
Dziewice to towar z górnej półki, trzeba być bardzo dzianym gościem z własnym mieszkaniem i nowka autem, z bardzo dobrym wyksztalceniem i pracą na wysokimi stanowisku lub mieć bardzo dobrze prosperującą firmę. Oczywiście wygląd modela w garniturze versace:) Ktoś tu spełnia takie warunki?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Na litość odpuścicie sobie wreszcie. Robi się tu jak w większości seriali, nawet fajnie zapowiadających się; początek od pewnego momentu kicha. Wydawało mi się, że dałem na max logiczne argumenty dla wszystkich. Nie chcesz doświadczonej nie żeń się, tylko ciekawe co zrobisz jak przyjdą latka i żadna młódka cię nie będzie chciała. Ciekawe kto ci będzie kaczkę podkładał. Ja wiem że lepiej jest być z kobietą bez przeszłości seksualnej ale kobieta tak jak facet po prostu w pewnym wieku musi zobaczyć jak to jest; a one dojrzewają wcześniej niż my. Problem rodzi się gdy nie ma umiaru. Wniosek nie wszystkie nie dziewice to puszczalskie ale prawik nie powinien wiązać się z doświadczoną

Gość gość
WSZYSTKO, nie tylko kobieta, im mniej zużyte tym lepsze... O czym ta dyskusja? Pewnie, ze jednego stać na nowe a drugiego nie, ale nie zmienia to faktu, że UŻYWANE ZAWSZE BĘDZIE GORSZE!

Gość gość
13:18 Chłopcze znawca z ciebie jak z koziej doopy trąba:) Ferrari 250 GTO Berlinetta z 1962 roku Cena: 38,115,000 dolarów. Znajdź mi droższy nowy samochód od tego starego używanego;)

Gość gość
Ferrari to rarytas. Używana baba to k****. Co wy porównujecie ?

Gość gość
Mogę ci znaleźć starą drogą ekskluzywną k....ę, a i tak wybierzesz dziewicę.

Gość gość
Prostytutki są lepsze bo przynajmniej mówią ze dają d**y otwarcie. Nie tłumacza się miłością, związkami i innymi p*****lami i nie robią z siebie świętoszek. " jaka ja niewinna ******** a on mnie nie chciał, potem ******** następnego a on pił piwo, potem ******** trzeciego i tez nic, potem ******** czwartego ... ale przecież mogę jestem nowoczesna. I tak w kółko. I jeszcze jacy to faceci są źli bo mnie nie chcą po 30 innych. Co ja takiego zrobiłam ja wszystkich ich kochałam" Chcecie kobiety ****** to ****ajcie, tylko jak przyszły mąż zapyta to powiedzcie prawdę, a jak mu będzie zle z tego powodu to pozwólcie mu odejść.

Gość gość
gość dziś Ferrari to rarytas. Używana baba to k****. Co wy porównujecie ? X Niektóre kobiety są jak to ferrari, inteligentne, wykształcone, doświadczone, pewne siebie, niezależne oraz piękne:) Mężczyźni o nich marzą i dostaję ją najlepszy:)

Gość gość
13:45 hahaha tylko nie dodałeś, że wspomniany egzemplarz ma MAŁY PRZEBIEG! Piękna puenta wątku.U

Gość gość
Już m cel w życiu. Każda kobieta która ******* się z innymi, będąc z nią w******* tyle samo innych. Jak będę miał dziewczynę po 4 facetach to tez w******* 4 inne baby. Terzeba im dać w końcu nauczkę niech się naucza.

Gość gość
I ten najlepszy dyma po innych

Gość gość
Prawda jest taka że kobieta spotyka tylko raz najlepszego -tego pierwszego -a każdy inny będzie juz gorszy od niego

Gość gość
I to zalezy od kobiety kogo uczyni tym "najlepszym" w swoim życiu

Gość gość
gość dziś 13:45 hahaha tylko nie dodałeś, że wspomniany egzemplarz ma MAŁY PRZEBIEG! Piękna puenta wątku.U X Haha chyba nie wierzysz w to, że ktoś kupując sobie ferrari trzyma je w garażu przez 55 lat;) Pierwszy właściciel gnał po włoskich szosach jak pirat drogowy:) Drugi pewnie też i trzeci ....a ostatni trzyma to przechodzone auto pod szklanym kloszem;)

Gość gość
10 najdroższych samochodów w historii motoryzacji 1. Ferrari 250 GTO Berlinetta z 1962 roku Cena: 38,115,000 dolarów. Liderem tego zestawienia nie mógł być samochód żadnej innej marki. Najdroższe Ferrari zostało sprzedane w sierpniu 2014 roku w Kalifornii za ponad 38 milionów dolarów. Nie ma w tym jednak nic dziwnego, bo akurat ten model jest marzeniem wielu kolekcjonerów z całego świata. Ferrari 250 GTO było produkowane w latach 1962–1964, a na świat przyszło tylko 39 egzemplarzy. Na liście najdroższych samochodów świata nazwa tego modelu przewija się więc wyjątkowo często. Klasyczna, włoska stylistyka, silnik V12 o pojemności 3 l i mocy 300 KM oraz piękna historia z wyścigami w tle – to połączenie elementów, które składają się na samochód marzeń, wart każdych pieniędzy. X Te wyścigi;) i mały przebieg;)

Gość gość
Glupi autor, przeciez wy i tak wszystkie bzykacie i wmawiacie im ze je kochacie a zwlaszcza w tych d****ach sie zakochujecie .przyklad twoj masz zone dziwke ,bo w spokojnej dziewicy bys sie nie zakochal i nie wzial takiej za zony a jednak d***** maja to cos w sobie, co cie podnieca .wiec do oltarza chcecie dziewic a do lozek dziwek z wyobrazeniami erotycznymi, by nudno i rutyny nie bylo w lozku!

Gość gość
Zaluje zaluje ze stracilam dziewictwo, bardzo zaluje a wszystko to ,bo wszystkie moje kolezanki mialy w wieku 20l brzuch, slub a ja im zazdroscilam ,bo mnie nawet nie mial kto rozdziewiczyc. Nie bylo takiego faceta ktory by mnie kochal czysta miloscia i prawda taka ze nigdy bym musiala nie sprobowac seksu, jak smakuje bo nie ma porzadnych facetow .Wiec wole sie puszczac a z nikim nie wiazac. Bo jak sie juz raz sprobuje seksu ,to potem czegos brakuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować