Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem normalną osobą.

Dajecie dzieciom mcdonalda,słodycze,serki(danonki,yogobelle),chipsy i inne?

Polecane posty

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze samsa

Gość gość
Frytki domowe a frytki z MacDanald bardzo sie roznia po pierwsze ze z MD nie z ziemniakow po drugie nawet plesn ich nie rusza to sama z hamburgerami roznica pomiedze domowymi lub ze zwyklego baru jest roznica duza w jakosci. Kurczak z KFC to nie kurczak tylko taka masa, po co to dawac dziecia??

Gość ty wyzej to lepiej pomysl
o daniu dzieciom slownika:O bo jak zaczna brac przyklad z mamusi to robienie hamburgerow bedzie ich szczytem w karierze zawodowej:O

Gość jestem normalną osobą.
daję dziecku mcdonalda, chipsy, colę ale zapomniałam dodać, że daję d**y każdemu facetowi, który pierwszy chętny ??

Dziewczyny, zapraszam na mojego bloga www.mama365.pl , Buźka;)

Gość gość
"jak ktoś dostanie w takim młodym wieku łatkę pariasa, osrańca, ofermy, maminsynka, to dopiero będzie tragedia i za kilkanaście kiedy jego "skażeni chemią" koledzy będą imprezować, studiować i korzystać z życia on będzie siedział w domu na kafe ze zrytą psychiką, a mamunia będzie dbać o jego dietę do usranej śmierci, bo raczej nigdy nie nie wyprowadzi się z domu. " x x hahahhaahha smiech.gif idiotko co ma wspólnego to, że ktoś prowadzi zdrowy tryb życia z przegraństwem i studiowaniem? smiech.gif" oooooooooooooooooo chyba upośledzona jesteś. zdrowy tryb życia sam w sobie nie ma nic wspólnego, ale to że dzieciak się zesrał w autobusie i będzie wyśmiewany w szkole i być może do końca szkoły mu tego dzieciaki nie zapomną, może dostanie jakąś ośmieszającą ksywkę- to ma dużo wspólnego. mamuśka latająca do szkoły i robiąca aferę też na pewno mu nie przysporzy popularności. dzieciaki pojadą na następną wycieczkę i będą chciały pójść do maca i nie pójdą, bo wpieniona matka przeforsuje zakaz i na kim skupi się agresja klasy? na "osrańcu". jak nie widzisz potencjalnego niebezpieczeństwa dla dziecka w tej sytuacji i jego pozycji w grupie, to jesteś po prostu durna.

Na 5 stronie pojawiły sie normalnie myślące osoby a Pani co pisze na górze popieram a na bloga mama 365 dni w roku wejde z przyjemnoscia i nie smaczy mnie osoba co pisze ze osoby przed komputerem sa grube i nic nie robia bo mam 3 dzieci i corki siedza i sie bawia w swoim pokoju mieszkanie o 9 rano juz bylo posprzatane!!!!!!!!!!! a modszy synek spi i mam chwile czasu by zrobic cos i dla siebie na spacery rowniez chodze i napewno nie jedna Pani co sie tu wypowiada tez ma aktywny tryb zycia wiec ogarnij sie kobieto bo nie piszesz tu na temat co za idiotka

15.07.13 [zgłoś do usunięcia] jestem normalną osobą. Dziękuje podszywie,mów za siebie :) I załóż swój własny nick,a nie cudzy podbierasz ;)

Gość wasze dzieci będą same
Chciałam wam wspomnieć,że dzieci czasami są zabierane na fast foody ze szkoły :) I pomyślce,wszystkie dzieci jedzą,cieszą się a wasze stoi obok przy wejściu ;) A frytki domowe a z maca,może i się różnią ale to to samo nie zdrowe jedzenie,tylko dla niektórych smaczne. Ja nie mam obsesji,czasem wysokczę z ródziną na fast food jak i sama coś w domu zrobie. Nasze poeiwtrz też jest nie zdrowe więc siedźcie w domu

Gość Kokunia masz może i
3 dzieci, ale edukację zakończyłaś chyba wraz z ustaniem obowiązku szkolnego :O Nie było czasu się kształcić, bo trzeba było nogi rozkładać? Ależ Ty byki walisz :O 3 dzieci analfabetów wychowasz...

Gość jestem normalną osobą.
10.21 i tak to właśnie wygląda ----> jesteś jasnowidzem !!! jest dokładnie tak jak piszesz! mąż haruje po 12 godzin, potem wraca, odbiera dziecko z przedszkola, przychodzi do domu, sprząta i gotuje obiad, często wczesniej jeszcze dzwonie do niego, żeby pojechal do mac sracza i kupil mi 4 zestawy powiększone. jem obiad podany przez męża i te 4 zestawy, ważę już 125 kg przy wzroscie 170 cm, ale moj mąż jest feederem wiec to uwielbia, corka wazy już 60 kg, ją też uwielbia tuczyć. Jestem szafą siedmiodrzwiową i jestem z tego dumna :) Nienawidzimy z mezem ekolożek, bo są szczuplutkie, zdrowe i są bardzo sexi, to nie to co ja

Gość gość
a te od wczoraj sie tu kłócą. I to niby matki! tak to tylko na kafe...żal d**ę ściska jak się na to patrzy

15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia masz może i zajmij sie swoimi bękartami Locho

[zgłoś do usunięcia] Kokunia masz może i 3 dzieci, ale edukację zakończyłaś chyba wraz z ustaniem obowiązku szkolnego pechowiec.gif Nie było czasu się kształcić, bo trzeba było nogi rozkładać? Ależ Ty byki walisz pechowiec.gif 3 dzieci analfabetów wychowasz... jak pisze szybko to nie raz sie pomyle a ty ruro kiedy nogi rozkladalas po skonczonej pracy w burdello czy przed a nie przepraszam przeciez ty ciagle sie rozkladasz ruchwcu i od moich dzieci z dala lachociagu

Kończę dyskusje :) A podszywie baw się dalej,zostawiam dla Ciebie ochłapy ;)

Gość ja juz stara hehe
i pilam za dziecka oranzade (nie duze ilosci) ale to a to byl rarytas :D i slodycze rowniez jadlam i jak pomysle to wszystkie dzieci jadly czipsy czy chrupki ta mala paczke na dzien i jakos nie bylismy otyli mam dzis dziecko nie chodze sama do mc czy kfc bo mi to jedzenie nie smakuje ale w domu rowniez bywa pizza , czy frytki i mala tez dostanie badz jak jestesmy na basenie wtedy jemy rowniez tam i jakos dziecko od tego mi nie umarlo zyje ma sie dobrze nie jest otyla no ludzie , wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem

Gość gość
widać od razu, że te wariatki co karmią dzieciaki fast foodami są psychiczne

Ja nie wiem,w czym wy problem widzicie i dlaczego wpierdalacie się w to co kto daje dziecku? Ja swojemu też daję fast foody,słodycze,czasem napoje gazowane. I też ma 4 lata. Tylko,że mnie najmniej interesują czyjes opinie co do wychowania mojego dziecka :P

Gość gość
Zabawna jest kafeteria Ja nie wiem,w czym wy problem widzicie i dlaczego wpie**alacie się w to co kto daje dziecku? xxx Może dlatego, że potem moje zdrowe dzieci beda płacić na twoje schorowane?

Gość gość
widzę problem w autorce, która pyta się czy dajemy, jeśli odpowiedź jest niezgodna z jej oczekiwaniami to jest zła odpowiedź ;)

Gość Anoooo
Moja córka ma 2,5 roku i nie daje jej śmieciowego jedzenia. Ja i mąż lubimy jeść zdrowo to tym bardziej dbamy o dietę dziecka.:)

Nie daję takich rzeczy dziecku, w domu ich nigdy nie mamy, poza domem też unikamy.

Gość gość
Ja kiedyś jadłam bardzo duzo chipsów. Uwielbiałam... zupki chińskie i inne tego typu syfy. Przyznaję sie :) Ale - nic nie pozostaje w próżni... Kiedy zaszłam w ciążę, mój organizm był tak struty, że wymiotowałam stale i po wszystkim... po wszystkim dosłownie! i - o dziwo - na sam widok chpsów, goracych kubków, mięsa z supermarketu... odrzucało mnie... Teraz naprawdę dbam o dietę, swoją i rodziny, dziewczyny - to ważne... mówie na wlasnym przykladzie.

Gość gość
Ja jakos tez jadłam przed ciążą,w ciąży rzadziej bo zdrowe odżywianie i co nie miałam problemów. Teraz czasami zjemy rodzinnie chipsy. Ni ewymiotowałam itp

Gość gość
"jak ktoś dostanie w takim młodym wieku łatkę pariasa, osrańca, ofermy, maminsynka, to dopiero będzie tragedia i za kilkanaście kiedy jego "skażeni chemią" koledzy będą imprezować, studiować i korzystać z życia on będzie siedział w domu na kafe ze zrytą psychiką, a mamunia będzie dbać o jego dietę do usranej śmierci, bo raczej nigdy nie nie wyprowadzi się z domu. " x x hahahhaahha smiech.gif idiotko co ma wspólnego to, że ktoś prowadzi zdrowy tryb życia z przegraństwem i studiowaniem? smiech.gif" oooooooooooooooooo chyba upośledzona jesteś. zdrowy tryb życia sam w sobie nie ma nic wspólnego, ale to że dzieciak się zesrał w autobusie i będzie wyśmiewany w szkole i być może do końca szkoły mu tego dzieciaki nie zapomną, może dostanie jakąś ośmieszającą ksywkę- to ma dużo wspólnego. mamuśka latająca do szkoły i robiąca aferę też na pewno mu nie przysporzy popularności. dzieciaki pojadą na następną wycieczkę i będą chciały pójść do maca i nie pójdą, bo wpieniona matka przeforsuje zakaz i na kim skupi się agresja klasy? na "osrańcu". jak nie widzisz potencjalnego niebezpieczeństwa dla dziecka w tej sytuacji i jego pozycji w grupie, to jesteś po prostu durna. x x x Aż się wtrące, bo nie mogę patrzeć na ten debilizm Czy ty kretynko sugerujesz, że matka powinna karmić chemicznym gównem tylko dlatego, że dzieci się z niego śmiały? W dzieciństwie rodzice cię na główkę upuścili czy jak? Nie rób z takiego wydarzenia życiowej tragedii, bo chyba bardziej przeżywasz tą sytuację niż tamte dzieciaki :D I przestań wyolbrzymiać To, że głupia matka robi z tego afery to inna kwestia Poza tym to te dzieciaki są jakieś durne Gdzie ci nowocześni i postępowi rodzice, którzy powinni uczyć dzieci tolerancji? Dla wegetarian, homosiów jest tolerancja to i dla ludzi prowadzących eco life powinna być, czyż nie? Twoje podejście jest naprawdę bezsensowne i infantylne, równie dobrze mógłbym powiedzieć, że dzieciak, którego rodzice są wege powinien wpieprzać mięso bo inne dzieci się z niego śmieją, albo nie powinien (w późniejszych latach oczywiście) przyznawać się np. do tego, że jest gejem żeby inni się z niego nie śmiali Ponadto dziecko właśnie od małego powinno się uczyć wytrzymałości na zaczepki i wyśmiewanie prze innych, a nie robienia wszystkiego aby tylko przypasować się otoczeniu Strach pomyśleć że tak durna baba jak ty może mieć dzieciaka i zamiast kierować się tym co dla niego dobre/zdrowe przejmuje się tym co na ten temat powiedzą jego rówieśnicy

Gość gość
* co na jego temat

Gość gość
debilki jedne jest różnica między frytkami czy chipsami zrobionymi w domu a tym syfem z maca :O naprawdę pizgnijcie się w łeb jesli nie widzicie różnicy między jednym a drugim 🖐️

Gość gość
Cóż, za durna i bezsensowna argumentacja "ja to jem, więc i moje dziecko będzie to jadło" ahaaa więc lepiej dawać dziecku coś tylko dlatego, że wy to jecie/lubicie niż kierować się tym co dla niego lepsze, odpowiedniejsze czy zdrowsze? Yhym, MĄDRE podejście.