Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem normalną osobą.

Dajecie dzieciom mcdonalda,słodycze,serki(danonki,yogobelle),chipsy i inne?

Polecane posty

Gość gość
Moja corka lubi sodycze-oczywiscie trzeba ja pilnowac ile;napewno nie odmowi loda;nie jada fast foodow bo w rodzinie nie ma nawyku odwiedzania takich miejsc gdzie je serwuja,nie pije takze napokoj gazowanych-nie lubi.Do picia woli wode czy soczek bez cukru.

Gość ale ordynuska
Dziewczyno Ty jesteś matką? Normalna to na pewno nie jesteś. 4letnie dziecko pije colę bo lubi od Ciebie spróbować :O a jak będziesz pić drinka to też dasz dla smaka? A Twoje słownictwo :( Chyba mówi już wszystko.

Gość ale ordynuska
Dziewczyno Ty jesteś matką? Normalna to na pewno nie jesteś. 4letnie dziecko pije colę bo lubi od Ciebie spróbować :O a jak będziesz pić drinka to też dasz dla smaka? A Twoje słownictwo :( Chyba mówi już wszystko.

Gość gość
mam syna w podobnym wieku wyjscie do McDonaldsa to wielkie swieto, dziecko sie cieszy. Bywamy raz na dwa, trzy miesiace w ym miejscu. pił cole razem z nami, normalnie do niedzielnego obiadu, bo tylko w niedziele jemy "gorzej" Slodycze je , nie zawsze ale czesto. Teraz prawie codziennie lody. Danonków akurat nie lubi , w ogole jogurtów nie lubi. Chipsy probowal Nie sadze, ze to sa wielkie grzechy. Dziecko tez czlowiek a ja nie jestem zwariowana matka, ktora oszalała na pukncie zdrowego zywienia. Odzywaimy sie wystarczajaco zdrowo, pijemy glownie wode z domowymi sokami lub kompotami. Sama lubie podjesc sobie czasem chipsy, dlaczego mialabym ograniczac dzieciom ?

ale ordynuska Tak idiotko,dam jeszcze pół litra i ogórki :O Gdzie ja napisałam ,że lubi odemnie spróbować? Czasami naleję mu w kubeczek troszkę,o no patrz,teraz to już wogóle,zgłoś mnie,bo dziecku czasami dam trochę coli :D Żałosne,porównujecie colę do drinków :O Mózgi wam chyba siadły od tej kafeterii. Mam nie dać dziecku napić się coli,bo Panie z kafeterii mają takie widzi misie :D Boże......jak inni z wami wytrzymują,jesteście takie sztywne,sztuczne.

Do zestawu dla dziecka,zawsze wybieram sok jabłkowy. Teraz się podniecały całą noc Mcdonaldem,zamiast mężem :P

Gość gość
A ja lubię wypić sobie od czasu do czasu piwo-to też dam 5letniej córce i 9letniemu synkowi,co mam im żałować? Uważam,że wszystko jest dla ludzi,ale z głową i w odpowiednim czasie. 3 czy 4 letnie dziecko pasione jedzeniem z fast foodów i pojone odrdzewiaczem to powinno być karane. Nie jestem żadną eko fanatyczką,ale nie jestem też nieodpowiedzialna jak niektóre tu piszące. Chcecie być cool? Gratuluję. Ja uważam że na maca to dziecko ma jeszcze czas. Można spokojnie zabrać jak pójdzie do podstawówki a nie takiego malucha :O nie można przesadzać w żadną stronę. Jogur czy czekoladę można dać i 2latkowi,ale colę czy fast foody lepiej wprowadzać jak najpóźniej.

Jeżeli tak to wszystko porównujecie,to jeszcze zacznijcie cukierka porównywać z wódką :O Karane,noś k***a to się uśmiałam :D Karane powinno byhć też trzymanie dziecka pod kloszem :) Dziecko raz na miesiąc napije się coli,zje kfc czy Mcdonalda,a te ubolewają :) Jeszcze by mnie najchętniej zgłosiły :D Ps.parówki też czasami daję,sokołowskie jubilatki. Masakra,co?

Czasami też sama usmażę frytki :) Ubolewajcie dalej :O

A mcdonalda nie je pierwszy raz,spróbował już wcześniej :) Zauważyłyście różnice,ja nic nie mam jak nie dajecie ,to nie dawajcie,chociaż mam odmienne zdanie. Ale nie przeżywam jak wy i nie piszę,,do sądu was'' :O Może jeszcze napiszcie,że dzieci powinny być odbierane,bo zjedzą od czasu do czasu coś ,,nie zdrowego'' :P

Gość gość
jakie p**********e te ekologiczne święte idiotki. p******e,wspłczuć mężom i dzieciom. wasze dania to też ochyda i gówno. jak dziecko zje czasami to nic nie będzie. ale potem jak bedzie starsz to wasze rozwolnienia dostana na miesiac bo zje pierwszy raz.

Gość gość
Ja też daję parówki, frytki robione w domu. Daję też słodycze,jak dziecko chce. Ale to co innego niż cola i pasza z McDonalds. A kawę też dajesz? Niech się napije na zdrowie. Twoje dziecko, Twoja sprawa. Ale normalna nie jesteś, na dodatek wulgarna. Niestety nie każdy powinien mieć dziecko,bo niektórzy mentalnie sami nadal są dziećmi.

Gość gość
autorka tego tematu dalej tu pisze, juz drugi dzien zamiast zajmować się dzieckiem, chyba czas zadzwonic na policję.

Hehe :) Dzwoń. Piszesz jakbym siedziała od wczoraj i przez całą NOC. A skąd wiesz co robi moje dziecko gdzie jest? Hmmm,kochana? Albo czy je wogóle mam a tego nie zmyśliłam,hmmm?

Gość kokunia tez niedorozwij
tu siedzi,to ta sama osoba czy idiotki tej samej plci

Gość nie eko, ale myśląca mama
Nie jestem eko wariatką. Moje dziecko jada czekoladę, pije czasem soki owocowe, jada frytki czy parówki, ale cola? Po co dawać kofeinę 4 letniemu dziecku? I porównanie coli do alkoholu akurat jest uzasadnione,bo jej działanie na organizm dziecka jest równie szkodliwe. A język jakim posługuje się autorka-tylko współczuć biedy intelektualnej.

Ty myslisz,że jak nicki pozmieniasz,to jest ok. Pewnie sama tu siedzisz jak głupia i mnie śledzisz :D Weszłam wczoraj pod wieczór,i dziś rano. A jak nie wiesz co robi moje dziecko,bądź gdzie jest,albo czy je napewno mam to zamilcz kochana :) Bo wy to łykacie tutaj wszystko jak pelikany :) Potem chcecie oskarżać bo ktoś ma inne zdanie. Każdy was wyśmieje,wy potraficie myśleć? I te straszenie policją,żałosne tak jak i wy :)

nie eko, ale myśląca mama Współczuj sobie kochana,sobie :) Mi nie musisz. Tak podaję COLE,SPIRTE,FANTA. Zna wszystkie te smaki :) Na codzień pijemy wodę. Czasami soki,czy herbatę rzadko. A teraz ubolewaj dalej :)

Ps. w mcdonaldzie widziałam nie tylko moje napije się odemnie troszkę coli(jak wezmę mu zestaw ze sokiem). Widziałam dzieci mające własną COLE. To dopiero tragedia. Pochodziłybyście i powzywały policje,na te biedne dzieci :( Nie pominając kfc,pizze i inne. Ale pewnie znajdziecie czas,skoro macie go tutaj na mnie :)

Gość co chcecie od autorki
chowajcie małpy dzieci na nie dorozwoje,ale nie czepiajacie sie jej. Cola to alkohol hahaha to wasze badania? Bo jeszcze nie widziałam aby ktoś naukowy znany to stwierdził. Tylko jak zawsze kafeteryjne idiotki wiedza lepiej

Gość wątpię aby ona była matką
Autorka to jakiś przygłupi nastolatek co sobie jaja robi. Kobieta się tak nie wyraża,to jakaś gimnarzeria ma polewkę.

Gość co chcecie od autorki
A ja nalałam ost w butelkę po soku mojemu dziecku cole,obciach nie? I co sracie juz w gacie? K***a co was obchodzi? Będę chciała to dam dziecku zdechłego szczura do zjedzenia!

Gość wpierdalacie sie w cudze
zycie. Niech daje to na co ma ochote dziecku! Znowu p****y chca aby ktoś żył jak one grają!

wątpię aby ona była matką Akurat dziecko mam(teraz wierzyć czy nie wierzyć),co? :) Ty się mnie uwiesiłaś,jak się kobieta nie wyraża? Popatrz jak tutaj się kobiety wyrażają mające dzieci! Ja przy nich to pikuś. Jak zwyzywają się od :szmat,suk,kurw to według Ciebie jest okay? Ale jak ja mam odmienne zdanie,yo już trzeba zjechac a co tam :)

Zaraz idę bo mam inne sprawy na głowie niż wy kafeteryjne święte kobiety,będziecie pewnie tęsknić :) Ps. jak nie wiecie co moje dziecko robi,gdzie jest,z kim jest to zamilczcie. Bo wy zawsze wiecie najlepiej i na każdego policję sądy ślecie,tylko dlatego bo ma inne zdanie. Są też sytuacje gdzie dzieckiem zajmuje się też TATA,czy starsze dziecko w wieku szkolnym pojedzie do BABCI,czy NOWOREODEK większość dnia czasami prześpi. Ale co wy możecie wiedzieć,mężowie pewnie wam nie pomagają i oto taki finał,że jadem plujecie w każdego.

Gość gość
"Cola to alkohol hahaha to wasze badania? Bo jeszcze nie widziałam aby ktoś naukowy znany to stwierdził. Tylko jak zawsze kafeteryjne idiotki wiedza lepiej" A Ty taka mądra nie idiotka to zacytuj gdzie ktoś napisał, że COLA TO ALKOHOL. bo chyba sama jesteś idiotką z ogromnym problemem czytania ze zrozumieniem

Bye bye laseczki :) I już się tak nie denerwujcie,bo złość piękności szkodzi,i zmarszczki wam wyskoczą :) Ps.moje dziecko jada to co wypisalam,ale z GŁOWĄ. A nie że codziennie puste kobiety....... A nawet gdyby jadło codziennie,to chyba nie wasz interes? Jeszcze cudze dzieci chcecie wychowywać :O Zacznijcie od swoich :) Temat ząłożyłam w pewnym celu. Szczegółów nie zdradzę. I wiedziałam,że rzucicie się jak......... i zaczniecie lamentować. Może czas też zrozumieć,że nbie każdy postępuje jak wy! Dlaczego kobiety w tej Polsce są tak zacofane,że muszą wp*******ć się każdemu do życia chcąc ustawiać mu życie?! Żyjcie własnym życiem a nie cudzym. Mi tak naprawdę lata co wy dajecie własnym dzieciom,dla mnie i pod kloszem możecie je trzymać i do głowy by mi nie przyszło aby napisać:że to powinno być karane :O bo to już wogóle trzeba chyba rozumu nie mieć. Idę. Komentujcie,ubolewajcie,podniecajcie się. Dziękuje za miłą dyskusją kobietom,które potrafiły ją w normalny sposób przeprowadzić. Pozdrawiam!

5.07.13 [zgłoś do usunięcia] kokunia tez niedorozwij Witam ponownie Pani co pisała ze jestem nie dorozwojem spojrz na swoje dziecko które karmisz ekologiczna zywnoscia dla zwierzat i sie odczep bo tu nikt nie pisze ze ku*** co dziennie je kfc czy kebab tylko okazjinalnie ale dziecko zje a z kebaba to ja corce i to tej starszej a nie mlodszej daje miesko tylko a ilez to matek z dziecmi po fastfoodach chodzi i co podejdz jak jestes taka mundra do niej i powiedz ze jest nie dorozwojem i p*****m bo dziecko tu przyprowadzila jezu ile tu jest idiotek i pewnie kazda co ubliza sra pieniedzmi ze stac ja na wszystko i na upokarzanie innych

Gość Nie rozumiem tej na paści na
O matko co tu się dzieje :D

Gość i tak to właśnie wygląda jak
baba nie pracuje. dzieciak w przedszkolu, mąż haruje w pracy a babsztyl siedzi w domu i sie nudzi, zamiast posprzatac to siedzi przed komputerem, d*psko wielkie jak szafa pieciodrzwiowa bo to zero ruchu przeciez ma, zre gówna i jeszcze bachora tym karmi