Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudna forever alone

Cholernie nudne życie :/ też tak macie?

Polecane posty

Gość nudna forever alone

Wstaję Jem Czytam Korzystam z neta Czytam Jem Kąpię się Idę spać Źenada 😴 💤 I na dodatek nie bardzo wiem jak to zmienic . 😠 Pomóżcie :(

Gość gość
ja zamiast czytania i kąpania mam tv uważam moje życie za bardzo ekscytujące ;)

Gość nudna forever alone
Super. Jesli w moim ekstremalnym zyciu znajde chwile wolnego czasu rowniez ogladam telewizje, ale rzadko mi sie to udaje. -.-

Gość gość
Ja tak mam ale lubię tą stagnację.

Gość gościóweczka
To ja wstaję. Jem. Pracuję. Jem. Obijam się. Jem. Idę spać.

Gość jaa26
a ja wstaje jem kawa jem kawa kąpiel spać z***biście :) jak to zmienić?? ja stawiam na lotto ;) może wygram to wtedy wszystko się zmieni ;)

Gość nudna forever alone
Gościóweczka piątka 🖐️

Gość nudna forever alone
Jaa26 A jesli nie wygrasz NIC to cale zycie tak spedzisz? :o

Gość gość
o jej ja też na lotto stawiam jesteście moje pokrewne dusze :)

Gość gość
Nie masz pracy? Szkoły?

Gość nudna forever alone
Ja mam szkole ale jakbys nie zauwazyl/a sa wakacje...

Gość AKRONIMOWA
Ja np.jutro: -wstaję -kawa -dentysta -zakupy -jak się uda spotkanie z koleżanką -net -spotkanie z chłopakiem i reszta opcjonalnie: olejowanie włosów, maseczka, pedi i mani, czasami jeździmy z moim chłopakiem do jego kuzynostwa większość czasu spędzam z nim ale i tak nie mam za ciekawie choć to różnie bywa, weekendy z nim wiadomo, nieraz wycieczki itp

Gość gość
A ja się cieszę, bo też tak spędzam czas ;) Został mi miesiąc i zacznie sie robota. Za tydzien jade nad morze, mam w planie kilka fajnych koncertów, odwiedzanie znajomych i zabawę. Ostatni miesiąc 😭

Gość AKRONIMOWA
A i miałam dodać nie pracuję, ponieważ zależy mi na szybkim leczeniu u dentysty, ponieważ wyjeżdzam za granicę, a zęby chcę leczyć w kraju oprócz tego raz na tydzień rozwożę ulotki :P

Gość nudna forever alone
Akronimowa nie sadze ze masz nudne zycie. Ja bym chciala miec tyle do roboty

Gość nudna forever alone
Pierwszy wpis z 20:32 to podszyw

Gość AKRONIMOWA
to może znajdź coś dorywczego a i kasa wpadnie. ile masz lat? (ja w tym roku kończę 20)

Gość gość
ja mam identycznie jak autorka... :( nie pracuje od lat, studia humanistyczne, nie mogłam znalezc nawet sprzatania, wyprawiam tylko jeszcze dziecko do skzoły

Gość gość
Dzieciaku na utrzymaniu starych, pójdziesz do roboty to skończy się wzdychanie i nudy. Wtedy zatęsknisz za dawnymi czasami

Gość nudna forever alone
Widze ze duzo osob podziela moj los :o

Gość AKRONIMOWA
A może wyjdź do ludzi? Zacznij uprawiać sport dla poprawy zdrowia? To lepsze niż siedzenie przed kompem. Nie ma co narzekać :D Trzeba działać! :) Napisz do jakiejś koleżanki z klasy, umów się z kimś :)

Gość piękna brzydula
Czytasz, jak możesz mieć nudne życie? Kto czyta ten ma wiele żyć, może zmień książki? A jakie życie ci się podoba, mogłabyś mniej wiecej opisać czego ci brakuje? Codziennie ogólnie jest nudna i takie życie ma lwia część zwykłych śmiertelników, na tym życie polega. Nudno jest kiedy nie ma się zainteresowań, może warto poszukać?

Gość AKRONIMOWA
Czytanie nie zastąpi kontaktu z innymi ludźmi niestety

Gość gość
ja tez b duzo czytam, ale spróbujcie siedziec w domu przez te nascie lat i tylko czytac stale.... ile mozna... mi brakuje po prostu zycia, bo mam tylko zycie innych, tzn ksiazki, filmy... człowiek powinien miec czas na zycie własne, na hobby tez, ale po pracy

Gość nudna forever alone
Piękna brzydula: Chcialabym mieszkac w ladnym domu. Miec fajnych rodzicow Miec max 3 rodzenstwa Miec prawdziwych przyjaciol, na zawsze, a konkretnie jedna przyjaciolke No i chlopaka bym chciala miec Do tego chcialabym chodzic na lekcje badmintona I chcialam kiedys tanczyc balet Ale teraz wolalabym normalny taniec Chcialabym miec kase na wszystko Wyjechac na fajne wakacje. Nad jakies piekne morze Moze do chorwacjii Chcialabym miec zajety czas aby dziennie zostawala mi godzina- dwie wolnego Zeby sie nigdy nie nudzic No i chcialabym czasami odwiedzic rodzine Zeby byla taka rodzinna atmosfera + chcialabym kiedy tylko zapragne jezdzic na pizze i basen z przyjaciolka I czasami samotnie ogladac w salonie komedie romantyczne. Zajadając krówki A potem spalac kalorie na fitnessie A potem znalezc kochajacego faceta i spedzic z nim reszte zycia Byc zawsze szczesliwa Beztroska Nikt pewnie tego nie przeczyta, nawet ty piekna brzydulo. Bardzo mi przykro i zazdroszcze tym ktorzy zyja wlasnie tak jak opisalam mniej wiecej. Ach, marzenia...

Gość a patrzcie mój repertuar :D
wstaje jem Wierzę że będę kimś ( marzę ) jem Komputer marzenia jem komputer jem marzenia czasem zapomnę umyć zębów czasem nie odbiorę telefonów bo lubię sobie pomarzyć idę spać :D Nie pracuję! :(

Gość :) Buziam
Ja przeczytałem koleżanko to co napisałaś że nikt nie przeczyta :) Masz piękne marzenia. Urzeczywistniaj je :D

Gość nudna forever alone
Mowilam ze nikt nie przecczyta moich wywodow Ale to by bylo takie piekne! Zycie by bylo wspaniale Bog mnie chyba nie kocha 😭

Gość nudna forever alone
Jednak ktos przeczytal Jak czytam te 'marzenia' to chce mi sie plakac

Gość nudna forever alone
Up?