Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Terroristboy

Kobieca psychika... o co jej może chodzić....

Polecane posty

Gość Terroristboy

Rozstałem się ze swoją dziewczyną 4 miesiace temu stwierdziła, że przestała cokolwiek do mnie czuć. Zaczęła się interesować wszystkimi facetami w około tylko nie mną. A że mieszkała u mnie spakowałem ją i sie rozstaliśmy. Wynajeła sobie jakieś mieszkanie ale było jej ciężko. Straciła pracę i wyprowadziła się do innego miasta (niby do znajomych) oczywiscie po dwóch tygodniach okazało się że ma faceta. Nie nawidziłem jej przez to jak postąpiła i ile serca i starań włożyłem w ten związek. Przestałem się nią w ogole interesować... miesiac od rozstania wysłała mi wiadmosc z zyczeniami urodznowymi, potem z zyczeniami swiatecznymi... na jedne odpisałem na drugie nie i potem wysłała mi sms-a że sie nie odzywam i nawet nie napisałem głupiego dziekuje. Potem kontakt sie urwał na 3 m-ce aż w koncu napisała że jej sie sniłem że chciałem skakac z budynku, żeby jej niby coś udowodnic.. mowila tez o tym ze teskni za starymi czasami za miastem i troche za mna ale jest szczesliwa ze swoim obecnym facetem. Zapytałem czy jakby miała możliwość cofnać czas co by zrobiła... napisała zeby walczyła o nasz związek. Tez napomnialą ze niedlugo bedzie w moim miescie i moze sie przypadkiem spotkamy na ulic.. i znowu miedzy wierszami podkreslila ze nie chcialaby skrzywdzic swojego faceta ze go kocha i jest z nim szczesliwa. Zapytałem wprost co ona ma na mysli odpisała ze nic nie miala na mysli tylko po prostu chcialaby sie spotkac i zapytac co u mnie sluchac (jakby nie mogla zapytac sie przez sms-a) O co jej moze chodzić doradzcie drogie Panie... bo ja myślalem kiedyś że naprawdę rozumiem kobiety do czasu az sie rozstałem ze swoją

Gość Terroristboy
Żadna kobieta nie pomoże mi zrozumieć waszego toku myślenia ?

Gość her***komendante
ona to psychiczna wariatka a ty chłopiec na skinienie

Gość Terroristboy
To nie tak ze byłem na sknienie ogolnie na poczatku sie starała nawet bardziej ode mnie ciągle sie dopytwała czy ja naprawdę kocham czy tylko tak mowie itd... widziałem że jej zależało potem sie to jakoś przekalibroało w drugą strone czyli mi zaczeło zależeć może nie dopytwałem czy mnie kocha ale wyszedłem po nia jak wracała z pracy kupiłem tam jakieś ciacho czy różne takie miłe fajne rzeczy ktore sprawiaja przyjemnosc i radość i widać że sie o kogos troszczy... po prostu że mu zależy

Gość gość
Jesteś kołem zapasowym - czytaj - frajerem, którego trzeba trzymać na pasku, bo może się przydać a poza tym fajnie mieć nad frajerem kontrolę. To daje dużą frajdę kobiecie. Chcesz robic za tresowanego pudelka, rób, tylko wiedz,że kiedy ty tak to przeżywasz, to pewnie wlaśnie w tej chwili posuwa ją inny facet. Ha, ha, może własnie teraz ma orgazm. Pomyśl o tym i nie rób za frajera.

Gość Terroristboy
Spokojnie ja już się z nią rozstałem 4 miesiace temu, mi nie zależy na niej zresztą popsutą zabawkę lepiej oddać komuś innemu :) Ja tylko pytam o co jej chodzi ? Najlepiej z kobiecego punktu widzenia...

Gość gość
takie sranie w banie...odpusc ją sobie pogrywa sobie z Toba

moze chodzic o wszystko: - chce po prostu pogadac - teskni za Toba i zaluje, ze sie rozstaliscie - moze chce wrocic do stergo miasta i pomyslala, ze ja przygarmiesz - moze lubi miec kilku adoratorow na raz - sprawdza, czy jeszcze cos do niej czujesz - chce sie rozstac z obecnym ale nie chce zostac samsa moze byc milion powodow - nie ma co sie zastawiac nad prawdziwym skoro nie jestes nia zainteresowany

Gość gościóweczka.
hej. Myślę, że ona nie jest jednak taka szczęsliwa jak to opisuje, możliwe, że tylko w jakimś tam stopniu i nie jest pewna co do tego faceta i związku z nim więc odnawia z tobą kontakt żeby mieć opcje B-czyli wrazie jak jej z tamtym nie wyjdzie to sobie wróci do Ciebie. I nie twierdze, że nie ma w tym żadnych uczuć, możliwe, że i tęskni za tobą ale jest to skutek niepowodzeń z obecnym. Nie ma za co :)

Gość Terroristboy
No ona mi tez powiedziala ze nic do mnie nie czula (wtedy jak sie rozstawialismy czyli przestala mnie kochac) teraz mi ostatnio tez to powtorzyla i ze jest szczesliwa z obecnym facetem... To na cholere ogladałą nasze zdjecia i pisze ze tęskni za miastem i za tym co było. Ze chcialaby mnie spotkac przypadkiem na spacerze i zapytac sie co slychac... No i zebym sobie nie myslal ze ona by chicala wrocic... po prostu chcialaby mnie spotkac zapytac sie co slychac (jakby nie mogla w smsie) no nie wiem o co jej chodzi