Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednalaseczka

Chce zostawic chlopaka ale mieszkamy razem za granica

Polecane posty

Gość Takajednalaseczka
Już go zostawiłam i umawiam się z kobietami na sex codziennie:)

Ale szmatki w PRIMARKU podobało sie kupować hehe! Cały TK-max pełen jest zawsze takich licencjatek. Kazdy powód jest dobry by zwalić na kogoś własną bezradność.Nie pije tu do autorki dla klarowności jedynie dodam że jesli z wygodnictwa nie idziemy przez życie z uniesioną głową to potem szukamy sprawcy tego że nas kark boli! Zwyczajnie może sie nie dogadujecie wiec przedewszystkim usiadzcie i porozmawiajcie o tym jak widzicie wasz świat! To my kujemy nasze życie wiec nie chodźmy z tym losem na forum gdzie jest bazar rozmaitosci! Jak próżnym trzeba byc by pytac sie tłumu czy warto patrzeć w gwiazdy? Miejcie Wy jakis szacunek do samych Siebie ! hihi! Teraz po moim wymadrzeniu sie możecie rzucac we mnie kamieniami hihi

Gość gość
Mam 23 lata. Po Zawodowce. Nie znam wogole jezyka ale postawilem na jedne karty i wyjecbalem. Pracuje z polakami, ale przed wyjazdem mialem ugadana prace.. jestem w UK 4 lata. nie sztuka wyjechac i siedziec przegladajac ogloszenia. Dobra rada. Szukaj przewoznika i wracaj do polski jak sama nie dasz rady. Jestes zdana na nieodpowiedzialna osobe. Na ryzyko mozna samemu jechac a nie wciagac w to inne osoby. Eh. Nie masz pieniedzy? Skontaktuj sie ze mna. Dostaniesz prace w sklepie. Moze ci to nie odpowiadac. Ale zarobisz na powrot i szczesliwie wrocisz do domu. To nie jest facet Ciebie wart. Moze ktos ma inne zdanie. Po to ta strona zeby doradzic, pomoc.

Gość caroline1
Hey gosciu, po twoim wpisie wiare w ludzie mozna odzyskać. A ty laska trzymaj się dzielnie, wracaj albo jedz do wiekszego miasta.