Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi smutno, bo moj maz jedzie na grilla - Wasze opinie

Polecane posty

Gość gosc - autorka
nie tescie tylko tesciowie, sorki.

Gość gosc - autorka
Chyba najbardziej w tym wszystkim mnie przeraza to, ze uslysze diagnoze. Bedzie mnie operowal naprawde dobry lekarz, wiec jak on powie, ze nie ma szans na ciaze, to najprawdopodoniej nie ma. Zreszta jakis musi byc powod, ze nie zaszlam w ciaze przez 2 lata, wszystkie wyniki mam dobre, wiec to musi byc ten przeklety jajowod.

Gość gość
"Franiu wczoraj siostra Cię zaskoczyła tymi urodzinami i wiem, że może sie dlatego zgodziłeś, albo po prostu chcesz pójsć na imprezę, ale Kochanie, ja się bardzo boję tego piątku, tego co usłyszę, tego jak się będę po nim czuła...chciałabym, abyś przy mnie był, jeśli zajdzie taka potrzeba, bo wolałabym nie zostawać sama. Może pojedziesz do mamy wcześniej i zlożysz od nas życzenia i pożegnasz się przed jej wyjazdem?"

Gość gosc - autorka
Tak, rozmawialam z mezem, powiedzial, ze musi isc na tego grilla, bo to sa "SZCZESDIESIATE URODZINY JEGO MAMY" i jak ja to sobie wyobrazam, ze ON NIE POJDZIE.

Gość gosc - autorka
wiec nie bede go zmuszala do tego, zeby nie szedl. Trudno. Zastanawiam sie, czy isc na ten zabieg, po kij mi dziecko z takim czlowiekiem.

Gość gosc - autorka
moj maz powiedzial, ze pojdzie na grilla, bo nie wyobraza sobie nie byc na SZESDZIESIATYCH URODZINACH SWOJEJ MAMY! I nie wie, jak ja to sobie wyobrazam i dlaczego sie go czepiam.

Gość gość
ej! Nie nakręcaj się teraz za bardzo...popatrz na całokształt Waszego związku a nie tylko przez pryzmat tej soboty, zobacz ile osób Ciebie na tym forum nie zrozumiało, może on też po prostu nie rozumie o co Ci chodzi?

Gość wwrrr
No i macie swoje dobre rady.. On tak zawsze, ze mamusia na pierwszym miejscu, czy to jednorazowy wyskok?