Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat a podwalają się do mnie stare dziady

Polecane posty

Gość gość
no co ty?? 20 latka do 15:P pedofilia :P

Gość Kinga643i
no to jest masakra z takimi dziadami. I głupoty pisze te kto pisze, żeby niby cieszyć się z powodzenia, ja się nie cieszę z takiego powodzenie, jak się staruchy przypieprzają, a młodzi rzadko mnie podrywają :( Nieraz jakiś mi się podoba, patrzę a on nawet uwagi nei zwróci, a takich staruchów to jak nasrał sorry za słownictwo ale jak myślę o tych dziadach to mnie krew zalewa.

Gość a ja mam 15 lat
Kinga chodź na balety :D

Gość Kinga643i
a ja mam 15 lat Jestem w wieku, który nazywasz "stare krowy" :D A dla mnie 15 lat to troszkę mało :)

Gość a ja mam 15 lat
no to fakt, jesteś dla mnie za stara

Gość Kinga643i
A Ty za młody :P Ale jak jesteś tak ładnie zbudowany jak opisujesz to na pewno poznasz sobie fajną dziewczynę.

Gość Kinga643i
Ja chyba nie poznam chłopaka żadnego, jak mi się jakiś podoba to nei zwraca uwagi. Np. siedzę na plaży z koleżanką a obok dwóch fajnych chłopaków gdzieś z 23 lata mieli fajni tacy i patrzyłam się na jednego to nie spojrzał na mnie ale drugi na koleżankę patrzył, ona się uśmiechnęła do niego i on też a przyszli stare dziady a oni się zaczęli śmiać :( przyszli tacy z brzuchem i się chcieli dosiadać i Tyskie nam wciskali fuuu a tamci fajni chłopacy tak to wyśmiali :(

Gość gość
Ostatnio bawil sie zemna facet ktory mial trzy razy wiecej lat jak ja tak mi wychodzila akrobatyka na drazku obroty wokol osi jego sztangi,ze az sama nie wierzylam ze ztakim starem tak sie bede rznela

Gość szlag!
goń pedofilów j****ych !!!! rzygać się chce ale jak tak samo miałam :) goniłam to chore gówno w p**du !!!!

Gość gość
mam to samo. mam 19lat kiedyś koledzy mojego ojca ciągle mnie zagadywali, komplementowali i sie durnowato cieszyli. często slyszalam jak do niego mówią jaka to ma fajna, ładną córkę, że powinien być dumny że ma taka śliczna córkę i pilnować żebym była szczęśliwa i nikt mi krzywdy nie zrobił itd. jak Ide ulica to też słyszę. ostatnio ja nawet nie usłyszałam ale szłam z chłopakiem i siedział gościu koło 50 i mówi: ale laska poszła. chłopak to szału dostał. albo ostatnio jakiś po 40 czy pójdę z nim na obiad. mówię że nie a on do mnie: to może na drinka?

Gość gość
Powiedz mu, zeby zajal sie dziecmi i wnukami:D i ze nie masz o czym gadac z takim star****m i nie interesuje cie seks z pomarszczonym cialem jadacym na viagrze:D

Gość gość
k***a mać !! i co się dziwić potem zę pedofilia itede?! jak starzy faceci są tak obrzydliwi !!!!!!!!!!! nie mają te szmaty w głowach że to tak jakby wyrywali albo r****li wałsne córki ?????! nie nawidzę takich zboków od zawsze miałam z takimi problem i goniłam ich jak tylko mogłam zboki zera stare c***e!

A ja jestem facetem 18l i do mnie się kleją faceci tacy po 30 40 50+ gay i co ja mam powiedzieć ?

Gość do google94
a jak się ubierasz?-może to jest klucz do twoich problemów... co do problemu autorki wątku to mam wrażenie że stare chłopy nie przejmują się swoją głupotą licząc że akurat im się coś trafi. żenujące zachowanie starych chłopów.