Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki po 40stce ścinają włosy na krótko i robią ''barana'' na głowie ?

Polecane posty

Gość gość

albo fryz a'la chłopczyca :O lub cos w stylu Victorii Beckham, niby fajnie ale i tak widac ze to fryz dla podstarzałej ''laski'' która na sile chcę się odmładzać. Najpiękniejsze są długie włosy albo chociaz do ramion. Siwe, czarne, rude, blond obojętnie.

Gość gość
a gdzie ty to widzialas???????????:D

Gość gość
Krótkie wlosy mnie wkurzaja. Żadna kobieta nie powinna miec krotkich. Wyglada sie wtedy jak transwestyta.

Gość Kinga643i
No, nie po 40 - tce, już po 30 - tce albo i wcześniej 90 % ścina włosy, nie rozumiem tego. Przecież długie włosy to atut.

Gość gość
Leniwe sa i nie chce im się czesać.

Gość gość
długie siwe włosy są okropne!

Gość gość
Ja mam długie zadbane włosy na c.ipce i to mój atut lśniące kręcone

Gość gość
A robią to jeszcze ? To chyba ich matki, przyjrzy się lepiej.

Gość gość
niestety nie wszyscy po 40 mają jeszcze bujną czuprynę,chętnie bym zapuściła ale pomimo dbania,dobrego odżywiania mam coraz mniej włosów i niemam co zapuszczać,nic nie pomaga.Zazdroszczę tym z pięknymi długimi włosami.

Gość gość
BO włosy czeba myć!!!!!1

Gość gość
Kobieta z krótkimi włosami wygląda jak tranwestyta :-D chciałabym tak wyglądać ja Charlize Theron. A tranwestyci dla niepoznaki noszą długie :P

Gość Kinga643i
No jak komuś wypadają to rozumiem, ale chyba nie wszystkim wypadają i to już w wieku np. 20 paru lat, wiele dziewczyn w tym wieku ma krótkie włosy choć wcześniej miały piękne długie

Gość gość
eee nie tylko po 40 , bardzo duzo 20-30latek ma krótkie włosy :( porazka, fryzura na lesbijke, krotkie jak u chłopaka albo jakies paskudne pasemka, nażelowane, tłuste, świecące od lakieru fuuu. Malo jest dziewczyn z długimi, lsciącymi włosami

Gość gość
Wolę młodą z króciutką fryzurą, niż podstarzałą babę która myśli że ją włosy odmadzają :P

Gość gość
długie włosy są kobiece krótkie są meskie taka prawda

Gość inny punkt
szkoda, ze 40 letnie kobiety z dlugimi wlosami zwykle je spinaja- rozpuszczaja *od swieta*- zaraz po umyciu :-)), w innym przypadku im "przeszkadzaja"

Gość gość
barana mam od urodzenia i walczyc z nim nie zamierzam a wlosy barankowe, dlugie to moze i mile dla oka ale pielegnacja meczy takie do ramion i ok :P w sumie nigdy sie nie czesze bo i po co

Gość Kinga643i
Nie męczą wcale długie włosy. Ja mam takie za ramiona, długie, ale nie bardzo długie do pasa. Choć nie powiem chciałabym do pasa. Włosy zazwyczaj mam rozpuszczone, czasem w kitku, myję co 2-3 dni, rozczesuję , same schną i jaki z tym kłopot. Czasem sobie karbuję ale to jak mam ochotę, a tak to nie ma z nimi żadnej roboty.

Gość gość
Z wiekiem zmieniaja sie rysy twarzy i przecietna kobieta, zestresowana codziennym zyciem, bez blasku w oczach, bez usmiechu na ustach, z poszarzala skora, przerzedzonymi , dlugimi wlosami nie wyglada atrakacyjnie.

Gość gość
tez to zauwazam :O i to czesto :O po 40. i po 50 , po bokach wygolone a gora na punka

Gość gość
nie wiem skąd to się wzięło, ale sporo kobiet uważa, że krótka fryzura odmładza,/ jest taka dziewczeca :) / i dlatego noszą krótkie włosy

Gość gość
krotkie wlosy sa oblesne u kobiet :P Babochlopy i feministki tyakie nosza :D

Gość gość
Nie ma to jak ultrakobieca dlugowlosa poseł Pawlowicz

Gość gość
lepsze krotkie niz wiecznie spiete w kitke , kok, warkocz dlugie. Nie wszystkim dojrzalym kobetom pasuja dlugie wlosy- naprawde. I nie chodzi tutaj o makijaz, bo i bez mozna wygladac OK, tylko ogolnie pojety "mlody wyglad": sprezyste ruchy, zadbane, umiesnione cialo, pogoda ducha ;-)

Gość gość
po 40 tce zwykle sie siwieje, wlosy traca blask- latwiej utrzymac w ladzie krotkie- farbowac regularnie albo pozwolic naturalnemu kolorowi isc na zywiol :-) Z dlugimi cos takiego nie przejdzie ;-))

Gość gość
wasze babki nie robiły barana, mialy dlugie wlosy jak moja babcia, ale jak ktos ma słabiutkie geny musi scinac albo peruke nosic

Gość gość
nosi rozpuszcone ? ;-)

Gość gość
się nie dziwie że dużo dziewczyn obcina , zwłaszcza kobiet po 40 ( gdzie włosy się przerzedzają etc) Mało która dziewczyna ma ładne , gęste włosy . Co z tego ze ma długie jak wiszą stronki, kilka włosów na krzyż, bez połysku, często tłuste - no ale długie więc piękne hehe ;) to już lepiej takie ciachnąć

Gość gość
jak widze mloda dziewczyne w krotkich wlosach na chlopaka to zwasze mysle ze to lesba bo normalna dziewczyna by sie nie oszpecila tak a starsze kobietki obcinaja wlosy bo maja problemy z hormonami(meznopalza)wtedy wlosy wypadaja. niekrore maja wlosy do ramion lub za ucho takie wryzury nie sa zle