Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden gość.

A moje dziecko je mcdonalda. Dlaczego was tak to interesuje?!!!

Polecane posty

Gość Taki jeden gość.

Kupuję mu CZASAMI zestaw mcdonald happy meal z sokiem. Poczęstuje go także odrobiną coli od siebie. I dlaczego aż was to tak mocno boli? Moje dziecko,czy wasze? Czy ja się wpierdalam w wasze żywienie dziecka? Nie każcie komuś żyć według swoich upodobań.

Gość PaniMcDonald
o znów temat o Macu :) dobrze robisz, co kogo to interesuje gdzie jadacie. Ja jestem fanką McDonaldsa i wiem że jedzenie jest pyszne, dobrej jakosci i są zabawki !

Gość gość
a gówno mnie to interesuje, co twoje dziecko je

Gość gość
No to smacznego

Gość mojito234
no wiesz, ludzie są empatyczni, nawet jak nie znają dzieciaka to go żal.

Mi tych dzieci też żal,co mogą patrzeć tylko jak inne dziecko je mcdonalda. A co jak niektóre też słodyczy nie mogą :O Ale z tego powodu nie obrażam ich rodziców i dla mnie niech robią co chcą , ich dzieci.

Gość gość
o znów temat o Macu dobrze robisz, co kogo to interesuje gdzie jadacie. Ja jestem fanką McDonaldsa i wiem że jedzenie jest pyszne, dobrej jakosci i są zabawki ! Buhahaha

Gość gość
A ja nie mam nastroju i przynajmniej dziś mam totalnie gdzieś co je te dziecko. Może nawet wszamać kawał asfaltu.

Gość gość
jak ktos bije dziecko, ciagle awantury slychac, rodzice chodza pijani to jakos dziecka nie zal, bo kazdy cicho siedzi. A dasz dziecku maca albo lizaka, to od razu sie znajdzie stado dobrych rad. I od razu uprzedze- ja nie daje dziecku maca, ale wkurza mnie taka spoleczna hipokryzja

Na jednym temacie,czytałam,to ktoś stwierdził,że z powodu podawania dziecku mcdonalda,policja powinna dawać kary :D Czego to ludzie nie wymyślą.......

Gość gość
Mcdonalds jest pyszny, ja z moją rodziną tam codziennie jadam obiady, jest tanio, smacznie, szybko i są zabawki :) wszyscy jesteśmy zadowoleni :)

Gość gość
A czemu nie codziennie? przecież to takie pyszne i zdrowe jedzenie, sałata, pomidor i mięsko świeżutkie z kurczaczka :) pycha palce lizać :) wszystko świeże i ciepłe :)

Gość mnie w ogóle nie boli
ja z dzieckiem do mcdonalda nie będę chodziła, bo sama nic stamtąd nie lubię oprócz lodów. kiedyś były dobre takie frytki kręcone ale wycofali. ewentualnie jem nugetsy ale są drogie i taki sam smak jest w lidlu na tygodniu amerykanskim. nie lubię tych wszytskich kanapek itd ale ja jestem ewenement:D za to mój mąż kocha żarcie z maca tzn cheesburgery, to pewnie będzie dziecko zabierał, chociaż ostatnio nie chodzi bo się wkurzył, żarcie coraz droższe a bułki małe.

Gość gość
a dzieci to wszystkie wartości tam zaspokoją, żadnej chemi, sama rozkosz, świeżutkie mięsko, świeżutkie warzywa i bułeczka :) a zamiast coli musi być sok żeby podkreślić zdrowość jedzenia :)

Gość Mufinka24
Ja również daje dziecku KFC i MC i jakos moje dziecko jest zdrowe niczym nie różni się od dziecka wychodowanego na papkach z warzywek z własnego nie pryskanego ogrodu...

Gość gość
O rety, to żaden szpan, że dajesz mu to jeść. Owszem smaczne jest, a jakże, z tymi polepszaczami, co później już kubki smakowe się uzależniają i najchętniej tylko żeby to wcinać. Nie wiem czy dawne mcdonaldy się różnią od dzisiejszych, to raczej nieprawda, ta cała nagonka o zdrowej żywności musiała dojść i do tego, bo inaczej by upadło. Ale masz chyba złe rozumowanie, bo mówisz, że niektórzy nie dają dzieciom słodyczy. Przecież to Ty dbasz o dziecko i powinieneś mu dawać nie tylko to co chce, tylko to, co jest dla niego dobre. Czasem musi popłakać bo przecież nie wie co jest dla niego dobre. Widzi reklamy w tv, jak dzieci się zajadają, widzi zabawki - które są oczywiście dobrym haczykiem na nie... Nie wiem, może jak jadacie tam sporadycznie to nie zachoruje na otyłość, czy też cukrzycę, czy inne choroby. Czasami każdy nawet je jakieś śmieci, ot tak. Ale na dłuższą metę zastanów się, czy bardziej mu szkodzisz czy nie. Wielka mi moda z zachodu. Wolę jeść potrawy z naszej polskiej kuchni, nie jakieś wymysły. Hamburgera i frytki możesz mu zrobić w domu. Tam tłuszcz z frytek jest na pewno nie pierwszej świeżości, nie wierzę w bary szybkiej obsługi, że niby teraz dbają o wszystko i jest cud miód. A poza tym widziałeś może jak wygląda hamburger po jakimś czasie przechowywania w porównaniu do normalnego nieutrwalonego jedzenia? Jest taki sam, może zmieni się o 1/100, a ogórek czy coś innego zgnije w bardzo krótkim czasie. A wniosek pozostawiam dla Ciebie.

Gość gość
Kurcze jesli nie dajecie dziecku mc donalda co dziennie to w czym problem? Nic mu nie bedzie jak od czasu do czasu zje big maca albo frytki. Nie popadajcie w paranoje, niedlugo nic nie bedziecie jadac bo nie zdrowe. Ja w wieku szkolnym jadlam czesto w mc donaldzie i nic mi nie jest. Teraz tez czasem zabiore rodzine do tej restauracji i nie narzekamy na zdrowie.

Gość gość
A apropos tego co napisałeś o policji i karach... To czemu Cię to śmieszy? Widocznie nie zauważasz, jaki w tym sens.

Gość gość
K***a z policją i karami to przegięcie. To na was powinno się nasłać psychiatryk,nie tak z głowa macie,skoro tak was interesują cudze dzieci. Niech wasze wpierdalają brokuły,ale moje zje jutro maca.

Gość gość
Jaki k***a sens ma zgłaszanie rodziców za to że dają dziecku maca? W tym,że k***a jakieś p****y decydowaliby o mnie i o moim dziecku? Zgięło Cię w pół. I tak już wystarczająco w tym kraju człowiek wolny nie jest to jeszcze k***a czego! Jakoś w innych krajach ludzie potrafią pilnować swój interes a nie cudzy. To was powinno się zgłaszac bo jesteście tak poebani że głowa mała.

Gość gość
Moje je codziennie maca i kfc i huj wam do tego warzywa zasrane :)

Gość ja jem teraz
soczystą kanapkę i soczyste frytki i cola. Moje dziecko je soczyste nutgetsy,soczeyste frytki i cola. Mmmmmmmm mniam. Na obiad wyskoczymy na kebaba i hamburgera. Ma warzywa,pomidorek mniam. A kolacja? Może shake :) A teraz płaczcie :)

Gość gość
moje tez

Gość gość
maca nikt nie kupuje, nikt tam nie je a restaurację utrzymuje z dotacji Tusk w imię Ameryki hahahahahahahaha

Gość baba ze wsiii
a my nie jadamy w macu bo mamy do niego 40km :D:D wiec moje dziecko pewnie dluuuugo nie bedzie wiedziec co to :D :D Ale frytkę już jadł i COLĘ pił -akurat zalecenie lekarza na rota (fakt odgazowana byla ale jednak coola) hehe

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/