Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

ja nie ustalam planu treningu bo i tak go nie wykonam zawsze mam wtedy mase wymówek. Lepiej mi robic akurat to na co mam ochotę albo np jak ktoś rzuci hasło to wtedy żeby nie dać ciała robię hih. Kurcze pachnie tymi plackami ale nie Aga bądź twarda!

Aga u mnie z tym planowaniem to różnie raczej jestem przyzwyczajona do ćwiczeń według zaleceń czy rozpiski ale lubię też ćwiczyć to na co mam akurat ochotę :) Core Cardio planuję ćwiczyć w poniedziałek puki co próbowałam Cardio Alpha i super. Muszę poszukać też ćwiczeń z Gammy ;) Wikia i jak ćwiczyłaś? Moje plany na ten tydzień: Poniedziałek Focus T25 Core Cardio Beta Wtorek Focus T25 Ab Intervals Alpha Środa Jillian Michaels Hard Body Level 2 Czwartek odpoczynek Piątek Focus T25 Lower Focus Alpha Sobota Focus T25 Dynamic Core Beta Niedziela odpoczynek Fajnie zapowiada się Beta z tego co przeglądałam :) Alpha trochę lekka ale będę ćwiczyć dwa treningi których jeszcze nie robiłam. Myślicie że mój plan jest ok?

czanka chyba robilam Cardio. plan Twoj jest super ale dodaj cos insanity, nie pekaj ja przedstawie plan pozniej. ..... dzisiaj bylismy na boxie. masakra, nawet dla mnie. wlosy mokre, serce bilo mi jak oszalale. moj juz wymiekal. nie odzywal sie do mnie pozniej, w jacuzzi mu przeszlo. takze trening byl extra ...... dzisiaj dietowo ok zadnych wpadek

Eliza odkładam te treningi Insanity już któryś tydzień wiem ;) po tej przerwie kilku dniowej ten plan będzie na rozruch a potem dodam te hardcorowe treningi które polecasz, ale wiem że na taki wycisk muszę mieć dobry dzień żeby wytrwać do końca hehe No no boksowanie :) zazdroszczę!

No, to boxowanie to sie niczym nie roznilo od Insanity. Serce walilo mi jak oglupiale. Cwiczenia z 10kg hantlami kazdy musial robic, masa brzuszków. Nastawialam sie na skopanie tylka mojemu, ale niestety nie mialam okazji. Zrobil za to trener dajac mu wycisk nie z tej ziemi. ................. Ja tez powoli sie rozkrecam. a pare dni i lece do domku:)

zrobiłam właśnie cardio recovery ale jestem odprężona po tym! niesamowite... chociaz przysiady palące uda były:D wcześniej byłam na ponad 2godzinnym spacerze. jadłam 4 posiłki nieduże i żadnych słodyczy... no prawie bo wypiłam soku trochę Kubusia a on ma cukier.czanka ja tego t25 nie ogarniam wiec nie wiem czy dobry plan ale widzę duzo treningów więc myslę że jest ok:) jest to na youtube? czy na chomiku tylko? bo nie chce sciagac po to tylko aby obczaić:P ja nie przepadam za szczegółowymi planami ale mam ochotę na Jillian w niedługim czasie. Banisha jeszcze nie robiłam ale agazgaga zachwalałaś więc myslę że nadeszła pora i w najbliższych dniach sie z nim zmierzę...

Eliza ja Cię podziwiam 10kg... i jeszcze boksowanie! dla mnie 3kg które sobie niedawno sprawiłam to koszmar:)

Banish jest ekstra polecam :-) No a 10 kg wow Eliza wymiatasz i czy ty napewno tak krótko ćwiczysz??????? :-D

wikia odpręzona???? Mocna jesteś dla mnie to nie taki prosty trening ale jestem słabo rozciągnięta zawsze miałam z tym problem. Gratuluję!

Wy wymiatacie, ja ostatnio mam lenia! dzisiaj nie mialam wyjscia, podskoki na skrzynke z 10 kg obciaznikiem troche ciezko, ciagle push upy. byla tam laska, naprawde z miesniami a robila pompki kobiece. a ja z meskimi jechalam:) ogolnie forme mam lepsza niz mój. moze ma leb to businessu ale na pewno nie do fitnessu :) ........ dieta 1200kcal? malo!! czy aby na pewno? Jilian mowila w wywiadze, ze 1200 to glodowka dla organizmu. Sama juz nie wiem. .............. Treningi T25 sa fajne, ja jutro robie. ab intervals ...... mozna powiedziec ze zaczelam cwiczyc pod koniec czerwca. 14 czerwca to ja wazylam 76 kg!!!! Dobranoc

oj, ale spać mi się chce... zmykam, mój mąż już śpi:) dobranoc Wojowniczki!

Dlatego się zdziwiłam że tak mało kurcze nie moge teraz tego znaleźć jutro już poszukam ale na pewno pisało na czyimś blogu że 1200 jak tylko focus a jak coś dodatkowego oprócz t25 to chyba 1500 jeszcze było osobno rozpisane dla kobiet i dla mężczyzn i przykładowy jadłospis jutro poszukam bo teraz ide spać dobranoc!

Z moich wymyślonych ćwiczeń siłowych jednak coś wyszło bo dziś mam trochę zakwasów na rękach :-D. Dziś jak to w niedzielę robię wolnę ale mam w planach dłuuuuuuuuugi spacer Link mi nie wchodzi może znajdziecie po nazwie poland-power.blokspot

Gość gość
jesli chodzi o insanity nutrition guide to mnie wyszlo jakies 1700/800 zeby schudnac! ale pozniej czytalam na beachbody forum ze insanity znacznie zawyza ilosc kcal, ze warto obnizyc. W momencie jak zaczelam jesc mniej, waga od razu spada. ogolnie to i tak pewnie z 1600 mi sie uzbiera dziennie bo kawy nie licze, a mleka to ja duzo pije. ............. Nie wiem czy lubicie, ale ja polecam jesc jablka! Co macie na obiad? ja wprowadzilam plan jzdrowego edzenia i dzisiaj ryz/ losos/ warzywa. Zawsze tylko warzywa/losos. Potrzebuje jesc:) .............. mój plan fitness niedziela- bieg, ab intervals T25 * poniedzialek: Upper Body Weight Training Insanity * wtorek- Total Body Circuit T25 + Ab Ripper * Sroda: Max Cardio Conditioning Insanity * Czwartek: Circuit T25, Dynamic Core

jesli chodzi o insanity nutrition guide to mnie wyszlo jakies 1700/800 zeby schudnac! ale pozniej czytalam na beachbody forum ze insanity znacznie zawyza ilosc kcal, ze warto obnizyc. W momencie jak zaczelam jesc mniej, waga od razu spada. ogolnie to i tak pewnie z 1600 mi sie uzbiera dziennie bo kawy nie licze, a mleka to ja duzo pije. ............. Nie wiem czy lubicie, ale ja polecam jesc jablka! Co macie na obiad? ja wprowadzilam plan jzdrowego edzenia i dzisiaj ryz/ losos/ warzywa. Zawsze tylko warzywa/losos. Potrzebuje jescusmiech.gif .............. mój plan fitness niedziela- bieg, ab intervals T25 * poniedzialek: Upper Body Weight Training Insanity * wtorek- Total Body Circuit T25 + Ab Ripper * Sroda: Max Cardio Conditioning Insanity * Czwartek: Circuit T25, Dynamic Core

Dziewczyny przy tych wszystkich ćwiczeniach zalecają jeść jakoś dziwnie mało pewnie dla szybkich efektów ;) Ale już przy Insanity można obliczyć ile trzeba jeść i wychodzi dużo więcej niż 1200kcal mi wyszło ok 1700 już nie pamiętam dokładnie. Każdy powinien sam dopasować sobie dietę i już :) Wikia mnie też przy tym rozciąganiu z Insanity uda paliły przy kilku ćwiczeniach jakbym na ognisku siadała ;) Eliza kiedy ty odpoczywasz? cały tydzień zawalony ćwiczeniami :)

dziewczyny mój mąż w miesiąc w pasie zgubił 5 cm! bicepsy urosły po pół cm, klatka urosła 2 cm przy "średnio regularnych"ćwiczeniach (waga bez zmian)a ja stoje w miejscu haha :) chociaż dziś na wadze mniej po wczorajszym pilnowaniu diety:) dziś planuję Turbo

5 cm w pasie pieknie! ja dzisiaj zdycham. bieg 6 mile plus ab intervals zrobione jeszcze 10 min I ide na nocke do pracy a jutro od 11 zrobilam dzisiaj pyszny obiad; ryz z lososiem I fasolka ale bym chciala pospac sobie teraz:((

Wikia to pięknie, pogratuluj mężowi ach żeby mój też chciał ćwiczyć.... Dzisiaj trochę pospacerowałam nawet myślałam że pobiegam ubrałam się na spacer na sportowo ale jednak odpuściłam coś mnie boli krzyż i biodro chyba od brzuszków na piłce wczoraj :-( Niby żadna strata bo i tak dziś mam wolne ale mam nadzieję że do jutra przejdzie żebym mogła poćwiczyć Eliza fajny ten obiad cholera u mnie łosoś drogi jak cholera! dlatego przeważnie jem kuraka po za ty muszę gotować dla całej rodziny a syn ma alergie na ryby wiec lipa, zazdroszcze ci tak pysznego obiadu :-). A propo nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad :-(

Eliza to się zgrałysmy, u mnie też był łosoś:) tylko dodatki inne: buraczki i ziemniaki gotowane na parze+ sos czosnkowy (robiony tylko z jogurtu, czosnku i przypraw). Melduję też wykonanie Turbo (mój nawet wytrzymał 25min, później bawił się sztangielką:D)Agazgaga jutro przed ćwiczeniami rozgrzej, porozciągaj się więcej (kręcenie biodrami itp), powtarzam się ale: "lepiej dmuchać na zimne":)Stawiam teraz na kardio, głownie kardio bo chce mieć znowu mierzalne efekty:)

wkia ja tez zauważyłam że jak ćwiczę siłowo to efekty marne dlatego też postanowiłam ćwiczyć więcej cardio i chyba wtedy nawet mam mniej kontuzji hihi. Myślałam ostatnio o Turbo ale z ciężarkami może się skuszę jutro zobaczymy

Ja też chcę łososia!!! uwielbiam ale rzadko kupuje bo strasznie drogi :( gdyby te wszystkie zdrowe produkty były tańsze nie było by tyle grubasów ;) chipsy powinny kosztować tyle co taki łosoś hehe U mnie dzisiaj na obiad był filet z kurczaka buraczki na ciepło i ziemniaki z koperkiem :) Jutro zrobię makaron z brokułem szynką i sosem śmietanowo serowym. To teraz wszystkie stawiamy na wycisk? super! Ja jutro wracam do ćwiczeń już mnie nosi od tego nieróbstwa ;)

hey u mnie losos tez jest bardzo drogi 3, 6 euro za 2 male kawalki, kupuje w lidlu. przepyszny. ale nie jem codziennie. zastepuje swiezego lososia czasem mieskiem tym samym ale z puszki. tez dobre I do salatki ja ogolnie kocham ryby. dajmy wycisk ale z glowa. ..... po warszawskim maratonie I dublinskim polmaratonie gdzie dwoje ludzi zmarlo podczas biegu troche sie boje znow biegac. zmniejsze dystanse. .... dobranoc ja jutro upper body weight training INSANITY; )

Hej dziewczyny oczywiście planowałam wczesnie dzisiaj wstać ale mój syn musiał zrobić mi psikusa i jeszcze śpi zaraz go budze i musze leciec po pieczarki na krokiety bo obiecałam babci męża że jej narobię hmm. ciekawe ile kalorii ma krokiet na wodzie nie obsmażony może bym i na obiad zjadła :-D Czanka twój obiadek dzisiaj też taki trochę kaloryczny bo i makaron i do tego sos jeszcze ser pychota. podumowując hihi własnie jem musli na drugie snidanie będzie grahamka w biegu a na obiad hmm może się nawącham i mi starczy haha. Trening zostawiam na popołudnie. Miłego dzionka

Aga ten mój obiad to tak tylko groźnie brzmi ;) bo sos robię z połowy serka topionego takiego podłużnego do tego 3 łyżki śmietany 12% odrobina wody i przyprawy nie wychodzi dużo kalorii, do tego makaron rurki i gotowany brokuł rozdrobniony kilka plasterków szynki pokrojonej i z niczego wychodzi fajny obiad. Także źle nie jest ale nie za często to gotuję. Krokieta też bym zjadła :)

dzień dobry:) ja na sniadanie mialam płatki owsiane+suszone daktyle+migdały polane jogurtem. Nie wiem jaki trening wieczorem, później zdecyduję:)