Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Cóż, muszę się wam pochwalić- mam strasznie dużą szafę, wielki bałagan, który dzis posprzątałam. Okazało sie, że spódnice, które były za ciasne i albo się nie dopinaly, albo jak rozciągliwe podjeżdżały do góry teraz są ZA DUZE !!! Wszystkie opadają mi na biodra poniżej pępka i ze spódnic w kolano zrobiły się do pół łydki. Waga pokazuje rano 64, 2 a po południu 65,1 :) jest spoko. Dziś koleżanka w pracy powiedziała, że bardzo widać, że schudłam. Że nam całkiem inna figurę. Naprawdę jestem zadowolona. Aha, jeszcze walor zdrowotny- jeszcze w grudniu budzilam się z bólem kręgosłupa, jakby mnie połamało, a teraz dotarło do mnie, że wstaję i nic mnie nie boli. Po prostu czad! :) domowa fizjoterapia :)

CZANKA teraz każda z nas zalatana:)LAJTOWO super że ciuchy spadają! kocham to :D na mnie czekają moje najmniejsze rozmiary jeszcze je muszę dogonić:P i znowu nie zrobiłam masaży bańką ale za to poszliśmy na szybki spacer 1godz.20min. Jutro od rana jestem na nogach wieczorem druga tura gości:D zostaną do niedzieli.... oj dieta bedzie tragiczna już to widzę.... na samą myśl mam kaca:D

Cześć, nie ma was ale mam chwilkę:) zrobiłam trening Ewki z pól mokotowskich 30min w nim nie ma ćwiczen z rękami wszsystko na nogach wiec nadgarstek nie ucierpiał. kupiłam adidasy daroga czy jakos tak, 140złprzewiewne z siateczka i... dziurkami w podeszwie:D czekam na przesyłkę. zastanawiam sie czy pojechac na Ewki warsztaty 100zł za 4 (lekcyjne)godziny treningu+ chyba wykład z dietetykiem to chyba nie tak dużo? duzo? wiem ze rozdawali kiedyś jakies gratisy do tego teraz nie wiem:P ostatnio mniej chce mi sie cwiczyc tzn nie mam takiego entuzjazmu, moze to byłby kop dla mnie

Cześć, dziś ćwiczyłam 1) 20 min hula hop 2) 50 min kim kardashian butt body sculpt Obejrzałam efekty lasek które ćwiczyły brazil but lift i są po prostu zdumiewające, marze o tym żeby też mi się tak pupa uniosła. Tzn., marzę i ćwiczę :) jest delikatnie lepiej po tych 2 miesiącach, ale to jeszcze nie to, nadal obwisa no i ten cellulit, masakra :) postaram się ćwiczyć też jutro i w sobotę, bo od poniedziałku przychodzą robotnicy rozkuć ścianke wanny, zrobić te rury i wstawię sobie nowa wannę, bo do zrobienia prysznica musiałabym przesunąć junkers i grzejnik, a nie mam pieniędzy na takie ekscesy. Musiałabym też skuwać płytki, tak więc w przyszłym tygodniu mogę nie mieć w ogóle czasu na ćwiczenia.

Wikia, skoro ma cię to zmotywować, to warto, zawsze to jakieś nowe doświadczenie, poznasz inne dziewczyny, poznasz chodakowską, wyrobisz sobie zdanie bo jest kontrowersyjna, ale może fajna i miła przy bliższym poznaniu, nauczysz się nowych ćwiczeń, poobserwujesz warsztat i metody prowadzącej zajęcia, przyda się jak na poważnie się zajmiesz trenerstwem fitnessu. Ja widzę same plusy, a co to jest za koszt, jedna impreza mniej :) Ja mogłabym chodzić na zajęcia prowadzone tu na miejscu, koleżanka prowadzi, ale wolę ćwiczyć w domu, sama się motywuje, ale na chodakowska bym pojechała z ciekawości :)

LAJTOWO a ćwiczenia które robisz na pośladki są z jakimś obciążeniem? (jeśli pisałaś to przepraszam ze nie pamiętam:)) bo mi sie sporo tyłek podniósł a nie ćwiczyłam tyle co Ty - tylko mniej ale zawsze z obciążeniem. przysiady z hantlami w rękach a ćwiczenia typu BBL albo Ewki "Brazylijskie pośladki" z obciążnikami na kostkach.

Wikia, obciążenie na kostki zaczęłam zakładać dopiero pod koniec lutego, bo wcześniej z wielkim wysiłkiem podnosiłam samą nogę, no i jak nie miałam nigdzie mięśni to z obciążnikami mnie bolał kregosłup. Mam po 0,5 kg na każdą nogę. Ale wiesz, widziałaś zdjęcia, te przy lustrze jaki miałam wielki kufer, myślę, że potrzebuje więcej czasu, bo nie mam pupci chudej którą wystarczy podnieść, bo pewnie już by się to stało, tylko wielki obwisły zad, który trochę mi się udało odchudzić, a za 3, 4 miesiące może bedzie ciut uniesiony. Dobrze, że mam cierpliwość, ale na samym początku jak czytałam wątek rzuciły mi się w oczy słowa, że nie przytyło się w miesiąc i w miesiąc się nie schudnie, tak samo, jak na cellulit się pracowało parę lat, to nie ma co oczekiwać, że moment i zniknie. Wiem, że prędzej mi się ten tyłek podniesie, niż zlikwiduje ten cellulit. Na tyłku mam największy, jak napne mięśnie to sa góry i doliny. Sle nawet jakbym miała dopiero po roku ćwiczeń się go pozbyć, to zrobię to. Chyba przechodzę drugą młodość hehehe, ale naprawdę nie chcę być zaniedbana i roztyta, jak do tej pory :)

wikia 100 zl w tym sa te 4 wyklady i porady z diety tak??? A nie 100 zl za 1 warsztat czyli 400??? Jak pierwsza opcja to nie ma nad czym sie zastanawiac!!!! To nie duze pieniadze a moze czegos sie dowiesz moze to Ci sie przyda:) wiem ze ewa ma fanow i anty fanow ale ja to olewam, cwiczylam pierwszy skalpel i mi sie podobalo moze to machanie nozka ale przynajmniej pupa sie napina:p jedz jedz nie zastanawiaj sie!!!! A kazdy trener chce trzepac kase to normalne. lajtowo ja mam to samo z ta pupa i cellulitem tez kilka lat zaniedban, wiem ze cell tak szybko sie nie pozbede ale nie poddam sie najbardziej mnie obrzydza ten cell ani spodenek nie ubiore na plazy wstyd, komplikuje on mi zycie:p ale damy rade:) jak banki??? Ja wczoraj mialam masowac ale zle sie czulam, nie wiem czy dam rade dzisiaj bo czeka mnie godzinny trening ale do soboty powinnam go zrobic:p a jak jest z tym bbl?? Ja mam cos takiego jak rio wiem ze sie cwiczy pod kątem pupy, ale kurde nie widizialam treningu pod moja pupe:(

Gość gość
jestem jestem zaraz sie odezwę i cos wam nasmaruję :-) dajcie mi troche czasu musze się ogarnąć. Eliza widziałam frytki przyznaj się :-D

Jestem miałam troche sparw na głowie ale was czytałam tylko nie miałam kiedy pisać. Myślałam o prywatnej diagnozie dla małego w ośrodku koszt 1250 + 4x200(dojazdy) kupa forsy ale gotowa jestem wyłożyć tylko romawiałam z gościem przez telefon i powiedział mi że w tym wieku dziecko ma prawo do odchylen ale jeżeli sa typowe objawy to oni potrafią postawic diagnozę w tym wieku ale może zdarzyć się tak (dzieję się bardzo często) że nie będą mogli stwierdzić tego w 100% i trzeba będzie przyjechać jeszcze po 3 rż. No i nie wiem co robić jechać czy nie jechać. Diagnoże na fundusz mamy 7 października i koszt wyniesie 4x200(same dojazdy) czekać czy działać prywatnie mam rebus. Co do ćwiczeń wczoraj miałam iśc na zajęcia z płaskiego brzucha ale się spóźniłam więc 40 minut siłowych + godzina cardio :-D :-D ale zrobiłam marsz tak jak wiele osób na siłowni maszerowałam 7km/h pod wysoka górę to dośc szybko biorąc pod uwagę że biegam zwykle 8km/h zmęczyłam się kapało mi z czoła a kalorii pokazało więcej spalonych niz przy biegu!!!! . Dziś planuję cos poćwiczyć w domu może pure cardio plus jakieś brzuchy wikia napisz mi jeszcze raz nazwę tych brzuchów swoich bo mi coś usunęło z kompa :-P Co do warsztatów to jedż ja bym z ciekawości pojechała mimo że chodaka nie lubię ale sama ciekawośc by mnie tam popchnęła tym bardziej że są inne zajęcia niż tylko z nią więc jedż i napisz nam jak było

nie jednak nie ćwiczę zapomniałam że robię teraz dwa dni wolnego w tygodniu dziś i tak zmęczona jestem miałam iść na saune ale też mi się nie chcę zrobię masaż bańką przed kąpielą. Lajtowo tez myślę o zmianie wnny ale kurcze nie mam czasu jechać nawet obejżeć :-( jaki wychodzi mniej więcej koszt?

Aga, ja mam zamiar zmieścić się w 1500 zł z kosztem wanny ze stelażem ze styropianu, zlewu z szafką i robocizna. w gazetce merkury market za taką wannę trzeba dać 600, ale za 300 już kupisz zwykłą, za szafkę i zlew od 130 zł, a robocizna patrzyłam w necie rozkuwanie płytek 40 zł za metr kwadratowy, a ja będę mieć 1.5 na 0.7, no chyba że wanna osadzona naokolo obudowana, nie tylko z przodu. Jutro po pracy idę do naszych sklepów popatrzeć co mają. Jeśli nie bezie na nośniku styropianowym to będę musiała ja obudować. Nie widzę jakoś tego. Czasem żałuję, że nie mam męża :) No ale muszę sobie poradzić. Pewnie jutro będę zabiegana, więc przed chwilą zrobilam jutrzejsze cwiczenia. Pół godzinki z obciążeniami na nogi, bo do tego co wcześniej ćwiczyłam nie zakładałam :)

skłamałam poćwiczyłam 30 minut trochę brzuch trochę pompek troche hantli i krzesełko wszystko wymyslone :-) a tak żeby nie było że się obijam hehe. Lajtowo ooo ja nie widziałam takich stelarzy myslałam o zabudowie specjalnym panelem żeby nie kłaśc płytek ale to jest interesujące

jakim cudem wyszła ci taka długa stopka?? mi zawsze pokazuje że za duzo znaków :-(

Aga, ja stopke ustawilam w telefonie, nic mi nie pisało że za dużo znaków, niedługo spróbuję dodać jak się coś zmieni w wymiarach :) stopka dłuższa niż wiadomości, ale ostatnio mi nie chciało puścić wiadomości z linkiem z ćwiczeniem, pisało że spam, nic nie robiłam tylko klikałam i pusciło za 3 razem z tym linkiem. Nie wiem o co chodzi. Oho, muszę iść do łóżka bo tabletka zaczyna działać, gorąco mi się robi, zjadłam już jeden blister. Skończę je brać 29 marca zobaczę czy są efekty.

Veruna, ja nie ćwiczę z tym gościem Leandro Carvalho, bo nie mam tych dvd, sa trzy programy treningowe Slim & Shape, Lift & Shape, Slim & Lift i kilka treningów. Ja po prostu sama wybieram i ukladam cwiczenia i ćwiczę 50 minut, znam je na pamięć. Myślę, że te rozpiski sa po to, żeby klientki zindywidualizować, bardziej się zmotywuja, ze to dedykowany dla nich program. Myślę, że wszystko jedno jaki mam kształt tyłka, te cwiczenia podziałaja bez względu na kolejność treningów. Zresztą tam jest tez kardio w tym zestawie żeby sculpt nie ćwiczyć codziennie. Ale ja przeplatam, jeden dzień ramiona, drugi nogi i pośladki, przerwa, jakiś pilates, fitnes blender, ważne żeby po prostu ćwiczyć cokolwiek :) zresztą bardzo wiele ćwiczeń się powtarza w brazil, w mel b, chodakowskiej, pilatesie, kardashian i roznej masci trenerów. No bo ile wariacji może mieć podnoszenie nóg :) zawsze jest to skończona ilość. Tak że nie przejmuj się że coś jest dobrane czy nie do twojej pupy :)

Cześć dziewczyny co słychać ? :-) Ja własnie nie dawno wstałam zaraz będę wcinać owsiankę większą porcję niż zwykle bo kurcze znowu uświadomiłam sobie że moje śniadanie ma zaledwie 300 kcal pewnie dlatego jestem głodna w ciągu dnia :-( a więc owsianka dziś 500 kcal do pracy biorę sobię sałatę z jajkiem, pomidorem itd, tylko nie mam pomysłu na drugie śniadanie chciała bym zrezygnowac z jedzenia chleba na jakiś czas tylko co brac do pracy? miłego dnia dziewczyny. Ja dzis będę miała sajgon w pracy mam troche do zrobienia :-(

Aga, wanna na tym stelażu styropianowym bedzie mnie kosztować 450 syfon 27, zlew + szafka 119 albo 150 jeszcze nie wiem co wybrać syfon 15, bateria do zlewu do 150 a do wany do 200. Wyjdzie 1000, chyba ze zostawię stare baterie, no to 750. Może jeszcze dokupie klej i mozaikę i od razu zrobię tak jak ma być. Plus robocizna, nie wiem ile krzykną. Zastanawiam się czy wymieniać baterie, mam wrażenie że mi obrosły kamieniem. Szafka fajna, od razu bedzie łazienka inaczej wyglądać.

lajtowo Gratuluje wikia powinnas jechac na zajecia.ale pod warunkiem ze zdasz nam dokladna relacje I zrobisz zdjecie z ewka.a co;) ja dzisiaj cwiczylam abs z lisa marie. pracuje duzo ; ( papa malo pisze bo tata jest. .

Dzięki Eliza, pewnie zdjęcia dotarły :) Dziś ćwiczyłam 1) 5 minut hula hop 2) 5 min rozgrzewka 3) 30 min ramiona, dołożyłam obciążenie, czyli po 1,5 kg na rękę po 2 miesiącach machania 1 kg. Naprawdę poczułam, mięśnie ramion piekły, bo myślałam, że poćwiczę dłużej, a nie dałam rady, a to tylko pół kg, dziwne 4)10 min hula hop. Jutro chyba znów nogi i pośladki poćwiczę z obciążeniem. Dziś ubrałam do pracy jedną z tych spódnic, mam ja na biodrach, ale nie jest za długa, chyba szczupło wyglądałam, bo koleżanka zapytała, co zrobiłam, że tak schudłam. Mówiłam jej o hula hopie i o tym że po 8 cm w dwa miesiące mi zleciało i o tym że przestało działać i musiałam dołożyć ćwiczenia, po których poleciało po 5 cm i o dziwo ruszyło uda. Powiedziała, że kupi też. Powiedziała, że jestem jej motywacją, fajnie, co nie?

Lajtowo dzięki później przejże ale padam nogi mi wchodzą nie powiem gdzie. Rano sprzatałam w pracy zapiernicz po pracy plac zabaw teraz mały zasypia a ja na 20 na siłownie . Veruna gdzie jesteś? Ciekawe jak tam Czanka daje radę? Wikia jak twoja ręka? Kiedy te warsztaty? dasz radę z tym czymś?

No dziewczyny co z wami? Co z naszym watkiem? U mnie dzis zmęczenie wzięło górę nie zrobiłam całego cardio tylko 40 minut nogi mnie bolą :-( Własnie robię sobie warzywa na patelnie mam nadzieję że w boczki nie pójdzie ale dzis jestem na sałatkach i chodze głodna

LAJTOWO ja tez mam 0,5kg na kostki i niby to tak mało ale jak sie robi serię na tyłek to czuć mięśnie. Robiłaś Mel B na tyłek? Masz dobre podejście do ćwiczeń i siebie więc uda Ci się podnieść pupę. kwestia czasu.VERUNA to jest 100zł za wszysstko. Juz zdecydowałam i jadę 22ego, liczę na mega kopa do dalszej pracy:)AGA jęśli tę diagnozę trzeba bedzie powtarzać(lub jesli jest tylko takie ryzyko nie bedzie precyzyjna) to ja bym poczekała, do tego 3roku. Ale decyzja Twoja:) nie mam dzieci więc nie wiem jak by było w rzeczywistości:D ale chyba bym poczekała.Nie sądziłam ze marsz pod górkę będzie cięższy od biegu 8) Moja ręka dalej spuchnięta, na warsztatach omine ćwiczenia na nadgarstki i po kłopocie:)ELIZA hahahha nie wiem czy sie dopcham do Ewki:D ale mam w planach fotkę z... Tomkiem:P:D ekhm... ekhm....:D zdam relasję oczywiście! kto by mnie chciał słuchać jak nie wy?! (no oprócz mężą:P)Dziewczyny mało piszę teraz bo mam gości od wczoraj do niedzieli lub pon. nie ćwiczę dzis ale spacerowalam 1,5godz. niestety piję piwa2 ale za to b.mało jadłam i zadnych syfów:)AGA nie wymrzemy:)

Hej laski no to całe szczęście Wikia :-) znalazłam nowa babeczkę z ćwiczeniami na brzuch zamierzam wypróbować niebawem. Własnie gotuję mi się kalafiorowa a jak wrócę z pracy to zrobię spageti z razowym makaronem. Dzis u mnie pada :-( ale to dobrze deszcz potrzebny zaraz się wszystko zazieleni i będzie samopoczucie lepsze :-). Musze jeszcze skoczyć na zakupy przed robota bo popołudniu mam w planach kolejne podejście do odpieluchowania trzymajcie kciuki za młodego :-)Wikia chyba poczekam z tą diagnozą do października mamy na fundusza po 3 roku najwyżej powtórze jeszcze zobaczę co mi logopeda i psycholog na nastepnej wizycie powie. ... Co do marszu to ja idę pod wyyysoooką górę ustawiam od 12 do 15 incilne pod mi cieknie po czole hehe ale przy mojej wadze jestem w stanie przy takim marszu spalić nawet 700 kcal przez godzine a przy biegu 8 tylko 500kcal to jest spora róznica :-D dziewczyny podczas siłowych tez spalamy kalorię ? nie wiecie w jakich ilościach? Chodzi mi o typowe siłowe nie jak np strength gdzie jest dodatkowo cardio

Aga, ja się nie znam, ale kiedyś czytałam, że przy siłowym się spala nie tylko w trakcie treningu, ale też po, bo to jest przemiana beztlenowa. Podobnie trening interwałowy, kalorie się dopala jeszcze długo po treningu, tylko musisz dostarczyć cukrów prostych, zjeść jabłko. W fitness blender są treningi siłowe kelli upper body i jest podziałka obok z utratą kalorii. A seks to siłowe czy kardio? a może interwały? Hehehe dziś rano po 6 godz"ćwiczeń" waga pokazała 63,2 kg :) :)

Lajtowo masz zdrowie hehehe Czanka nawet w weekend nie znajdziesz chwili? Miałam iść dziś na siłownie ale kumpela zadzwoniła że nie ,może samej mi się nie chce poćwiczę coś w domu później dam znać co narobiłam się w robocie od czwartku ale mam idealnie chociaz pewnie szef przyjedzie i mu coś nie będzie pasić w domu tez się narobiłam do tego mam już spageti, zupę kalafiorowa i nasmazyłam mielonych, pranie w pracle jeszcze okna muszę umyc ale juz nie dzisiaj bo kręgosłup mnie boli. Mój mały do 14 wołal si choć na nocnik nie robił ale jak robił w gacie to wołał teraz już jest zmęczony i marudny już mu wszystko jedno i na nocnik już się wkurza :-( nie wiem czy coś z tego będzie :-(

Witam :) Dziewczyny wybaczcie że Was nie wspieram ale wolny czas spędzam z synem i ogarniam dom na dodatek jestem przeziębiona, ostatnio czułam się słaba i mnie wczoraj rozłożyło katar ból gardła, dzisiaj po południu spałam i czuję się fatalnie z nosa mi cieknie jak z kranu :( Drugi tydzień bez ćwiczeń, nie wiem kiedy w końcu do nich wrócę, na dodatek do pracy będę chodzić jednak na 9 do 17 i tak się cieszę że na jedną zmianę pracuje a syn do przedszkola, wczoraj byliśmy się tam rozejrzeć podobało mu się :)) W tygodniu mało jem, praca mi służy hehe bo dieta wygląda nawet dobrze i bóle brzucha ustąpiły, codziennie rano wc :) Jem inaczej niż jak byłam w domu bo tylko 3 posiłki w tym małe śniadanie potem też niewielka porcja obiadu i duża kolacja po niej jakieś podjadanie się zdarza ale nie tyję bo mało kalorii z tego wychodzi a dużo się ruszam, chyba nawet coś schudłam bo waga po pracy pokazała 58,9kg w ciągu dnia ważę z 1kg więcej więc może 58kg jest :) Myślę że jak wpadnę w nowy rytm dnia dodam trochę ćwiczeń ale raczej nie cardio, myślę bardziej o modelujących i siłowych skoro cały dzień głównie kręcę się po kuchni mało co siedzę w papierach jeszcze. Na razie przez tą chorobę nie mam głowy żeby wymyślić jakiś plan treningów. Jak syn pójdzie spać to Was poczytam na spokojnie :) bo ostatnio wisi na mnie stęskniony po całym dniu osobno.

Aga, to i tak mało raz w tygodniu :) czasem się zastanawiam, czy nie jestem seksoholiczką, ale nie zamierzam tego leczyć, minie z wiekiem :) co do sikania, odpuść czasem synkowi, żeby się jakiejś fobii nie nabawił. Ja już nie pamiętam jak to było z moją córką, pamiętam tylko jak wyrzucalysmy smoczek do ogniska :) Czanka, to zrozumiałe że nie ćwiczysz, same zmiany i to jakie, ja jak poszłam do pracy to przez miesiąc musiałam uciąć drzemkę po pracy, a zmęczona byłam jakbym fizycznie pracowała. Ale to minie, przyzwyczaisz się i wrócisz do ćwiczeń. Może rób sobie te 10 minutówki, obczaj womanworkoutchannel na yt, ja dziś robiłam, fajnie laski pokazują cwiczenia. Jak tam masaże bańką dziewczyny, ja już chyba z tydzień nie robiłam, bo za późno ćwiczyłam i mi się nie chciało. Veruna, walczysz? Chyba wcale nie masz dużego cellulitu, na zdj nie widać, powinien zniknąć do lata. Wikia doszły buty? Zadowolona? Mój krem bb jest w trakcie wysyłki, pewnie w poniedziałek kurier dostarczy. Aga patrzyłam na twoje zdjęcia, masz niesamowity efekt na brzuchu. Dziś ćwiczyłam: 1) 20 minut z 37 lean mean legs workout fitn blend 2) 10 min very effective home butt lift z kanału womensworkoutchannel 3) 25 minute abs and obliques fit blend 4) 10 min hula hop na gołe ciało, bo cwiczyłam dziś z ochotnikami na nogi i ręce i zrobiło mi się gorąco to się rozebrałam.Aga dobrze, że mi przypomniałas, pranie !