Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Laski nie opieprzać mnie za brak śniadania! jest tak jak pisałam nie mam apetytu od kiedy pracuję wmuszam rano kromkę albo nic nie jem teraz jak jestem chora. Do puki byłam w domu bez śniadania ani rusz a teraz jakaś blokada :P Mam czas zjeść ale nie jestem w stanie, za to wieczorem jem większą kolacje, wcale mi z tym nie jest dobrze bo nie takie są moje nawyki ale co poradzę. Są plusy tego jak ostatnio jem, nie mam wzdęć bóli brzucha a do wc chodzę codziennie niezależnie od tego co zjem i ile :) w ogóle czuję się szczupło i super :) tylko ten brak ćwiczeń troszkę mnie dobija.

CZANKA jesli tak jest Ci dobrze to nie sensu zmieniać na siłę. wiadomo ze bez śniadań nie jest za dobrze ale jezeli Twojemu ciału to odpowiada to ok! może jak bedziesz w pełni zdrowa wróci Ci apetyt;) Ten filmik co robiłam mi nie wyszedł, głupi program. albo ja:D musiałam oddzielnie włączać filmiki zrobiłam 75min (chociaz planowałam 90). już mi sie nie chciało więcej. Prawie wszystko na posladki, część z hantlami, tylko kilka minut na sam brzuch ale jestem zadowolona:) idę się umyć i spać, do jutra:)

Cześć dziewczyny wczoraj nie ćwiczyłam mąż się w*****ł bo jak mały idzie spac to ja zajmuję się wszystkim innym niz on :-P a już na pewno nie może patrzeć jak siedze przed kompem hehe. Może uda mi się jutro zrobic trening z Lisą dzisiaj siłownia. Troszkę dłużej posapałam bo mały idzie do koleżanki i nie musze go tak rano prowadzić. Do później miłego dnia

wczoraj nie ćwiczyłam, wrociłam z pracy o 22, zjadłam rano 2 bułki i czekoladę nic wiecej. Nie mialam mozliwosci zjesc cokolwiek innego. jakos przeboleje. Dzis kolejny dzien jak z wariatkowa i jutro to samo ale dzis juz musze cwiczyc.i zjem normalnie

Dzień dobry:) co tam laski dziś robicie? cwicze dziś. w wcześniej zrobie spacer. Kupiłam capivit hydro control, tamten inny preparat dawno mi sie skończył, ten ma olej z ogórecznika i wit A i E. Skóra juz jest troche bardziej nawilżona

Dzien dobry:) wczoraj bylam glodna:/ moze przez to ze sniadanie duzo wczesniej jadlam niz zwykle, dzisiaj wzielam wiekszy prowiant aby wegli nie dokladac:p min. Marchewki i maslanke:p jeszcze zachcialo mi sie na przepisy patrzec na necie, a ja nie moge tego robic bo zaraz glod mnie bierze. dzisiaj robie insanity core cardio i resistance, wczoraj odpuscilam trening bo mialam zakwasy, mialam robic masaz banka ale odpuscilam i postanowilam sie zrelaksowac:) i ok 23 juz spalam:) wikia gdzie Ty łazisz ze na spacerze jestes 2 h???? A ta alicja marie ona ma takie krotke 10 min?? Czy dluzsze tez?? Nie szukalam dokladnie bo jestem na tel

VERUNA mi wiele do łażenia nie trzeba:) tam gdzie są chodniki i ja jestem:D:D hahah właśnie wychodzę

spacer półtorej godziny melduję. co wy takie zajęte?

Eliza, nie ćwiczę zuzki, bo jestem jeszcze za słaba, ale namiętnie oglądam jej zwowy w nadziei, że znajdę coś łatwego, ale myślę że w okolicach czerwca spróbuję, tak samo lisę marie. Mam jednak jeszcze strasznie słabe ręce, ale jak wzmocnię to kto wie. Dziś idę z corka do dentysty więc ćwiczyć będę ok 20 dopiero. Z tego wychodzi że ostatnio ćwiczę co drugi dzień, no ale nic nie poradzę. Dziś muszę poćwiczyć, bo w piątek znów szkolenie po pracy, a jak wroce o21 to albo prosto do knajpy żeby odreagować, albo do spania:) dziś będę chyba robić znów swój zestaw, albo może polecę dalej fitness blendera, stanęłam na 10 dniu.

wikia tez lubie chodzic ale nie sama:p a to moje miasto juz mi sie znudzilo wiecznie te same trasy nie ma w czym przebierac;) Lajtowo nie spiesz sie na zwow jeszcze przyjdzie czas, skupilabym sie nad jakmis modelujacymi cwiczonkami wazne ze masz efekty:) zazdroszcze Ci wikia ze pracujesz w domu, sama sobie mozeszz dobrac godziny pracy, super:)

a ja dziś w pracy zrobiłam minutę krzesełka 50 przysiadów i 20 wykroków do tego 3X 25 wspęć na palce (łydki) :-D o 19.30 idę się na siłownie dziś ćwiczę dolne partie.

haha ale fajnie AGA wykorzystałaś moment w pracy:D bardzo przykładnie! U mnie zmiana planów nie ćwiczę,nie bierzcie ze mnie dziś przykładu bo.... mam imprezkę:P 1-2piwka i chipsy

Właśnie wyszła koleżanka, wypiłam niezapowiedziane 2 piwka, czy jeśli teraz poćwiczę, to nie zrobię krzywdy organizmowi? Można ćwiczyć po alkoholu? Dla mnie dawka żebym była pijana to7 piw, te dwa to jakby taki napoj orzeźwiający, jak myślicie, ćwiczyć?

Cytuję za internetem: Alkohol w nadmiarze szkodzi zdrowiu, w ilosciach powiedzmy lampki wina dziennie czy piwa 500ml jest pozyteczny, zresztą zuwaz ile konkretnych związków jak chocby resveratrol czy lupulina w piwie, mozna tutaj jeszcze wymieniać wiele zwiazków . Zobacz np; piwo Porter zostało stworzone dla tragarzy portowych aby wydajniej pracowali. No to idę popracować :)

LAJTOWO jeśli czujesz sie trzeźwa to ćwicz, ja nie ryzykuję bo bym sięjeszcze połamała/zabiła :D

5 minut na nogi i5 minut hula hop. Trening zrobię jutro rano, nie będę się wygłupiać, poczytałam, że jednak nie bardzo powinno się ćwiczyć. No to tyle wyznań niespodziewanej imprezowiczki. Lepiej najpierw trening potem piwko, nie odwrotnie, pozdrawiam, jutro o 6 ćwiczę. Żeby skały srały.

Od kilku dni waze 63 kg, ciekawe czy się utrzyma nadal, jak do kwietnia będzie tak samo, zmienię stopkę bo mnie to 66 wkurza :)

Lajtowo pieknie 3kg mniej super Wikia jak szybko chodzisz na tych spacerach? Jak mi brakuje ruchu po świerzym powietrzu :-( ale nie mam kiedy :-( może w sobotę nie będzie padać ale znowu muszę umyś okna eh ajak nie urok to sraczka :-( umyłabym wieczorem ale ide na siłownie i dupa umyję chyba w niedzielę wieczorem a w sobotę popołudniu pójdę na spacer. Jestem po 10 minut rozgrzewki 40 minut siła +60 minut cardio dziś na samej bierzni spaliła 754 kcal :-D teraz po powrocie wypiłam białko sojowe nie wiem czy znowu mi nie zaszkodzi ale spóbuję i zjadałam małe jabłko. ... Chcę kupić białko z grochu ale na mieście nie ma a przez internet się boję :-( Wikia gdzie ty kupujesz? założyłam nawet nowy temat ale zero odzewu :-(

cześć dziewczyny! Jak mi cięzko było ruszy ć d**ę z wyra dzisiaj jakaś ta noc była strasznie krótka ;-) Czanka jak się czujesz?Lepiej już?

AGA fajny ten trening, przejrzałam, niech robią więcej i dłuższe;D Ale długo ćwiczysz 2 godziny!!! a mnie tu ktoś opieprzał za półtorej... ;P czego zresztą nie udało mi sie w całosci zrobic hahah.Spaceruję szybko, nie wiem z jakim tempem ale jestem z tych pędzących:D wczoraj na 1 piwie sie skonczyło

Wikia oni dopiero się rozkręcają mam ich na fejsie więc będę kontrolować sytuację :-D. Ja mam taki plan ułożony przez trenera uwzględniający mój czas moją kondycję cel do osiągnięcia i tylko 4 dni w tygodniu dlatego po 2godziny ty ćwiczysz codziennie i pewnie stąd ten opieprz hihi. Na pewno jakbym trzymała dietę to by już coś mi spadało a tak dupa :-( ale musze się postarać najgorzej bo po pracy jestem głodna jak wilk :-( a w pracy trzy posiłki jeśc to trochę przesada :-(. Wikia ja maszerując około 6,7-7,7 (bo zwiekszam tępo przy incline 15 (to najwyżej jak się da na biezni) spalam ponad 700kcal jak zasuwasz tak szybko jak ja to plus ćwiczenia 1,5h 6x w tygodniu to faktycznie bardzo duzo. Moje tempo jest na granicy biegu tak to moge opisać ! Po godzinie takiego marszu wyglądam jak szczur hehe Podziwiam twoją kondycję

Aga dzięki za link, obudziłam się zniechęcona, weszłam na forum i zrobiłam ten trening, od razu lepiej się poczułam. To chyba nie jest ściema z tymi endorfinami :)

AGA aż tak szybko nie chodzę żeby po mnie ciekło:) chodzę w normalnych ciuchach nie fitnessowych, do gorąca max:) dziś mnie wzięło na snikersa... mmm jaaaki doooobry!:D:D ale dawno zjadłam wiec sie spalił, dziś zrobię trening total fitness z facecikami, na kostki obciązniki a do niektórych ćwiczen (tych co się da) hantle w dłonie. chyba nie bedzie chcialo mi sie więcej ale kto wie:P Zrobiłam dzis kotlety mielone z prawdziwego mięsa, nie sklepowego zjadłam 3! były pyszne ale dawno nie jadłam i poległam półtorej godziny spałam i trawiłam hahahco robiłyście dziś? LAJTOWO oprócz tamtego co Aga podała coś jeszcze dziś robisz?CZANKA, ELIZA,VERUNA żyjecie?

Ja jestem tyle że moje dziecko miało gości później mój mąż i dupa nie mogłam ćwiczyć teraz umyłam głowę a oni sobie poszli szkoda mi teraz włosów hmm. koleżanka mnie wkurzyła najpierw namawiała mnie na ta siłownie a teraz coraz częscie ma wymówkę żeby nie iśc co za sens płacić i nie chodzić eh. Do tego zabrała kluczyk do szafki (mamy wspólną stwierdziłyśmy że jedna nam wystarczy i to był błąd) mieszka po za miastem i dupa sobota i niedziela to moje obowiązkowe dni treningów żeby wypadło cztery w tygodniu jutro będę musiała zrobić dwugodzinny trenig chyba skuszę się na strength i pure cardio w niedzielę już będę na siłowni a dziś co??Może się wyśpię :-D w tym tygodniu już dwa dni treningowe mam albo tylko dwa dni . Jadłam tą soczewicę z puszki pyszna ale długo trzyma :-D . ja wiem dlaczego jestem taka głodna w pracy poprostu przyzwyczaiłam organizm do objadu o 14 a w pracy co kanapka :-( co tu wykombinować . A jutro z rana zrobię ten trening co dziś wrzuciłam linka

WIKIA ja chodze tak na tej biezni że musze się jej trzymać rękoma hihi bo jakbym puściła to bym się spierdzieliła haha ale fakt po około 30 minutach nogi mnie same niosą a jak z niej schodze to czasem mnie zatoczy hihi bo jak z waty :-D

Walić włosy własnie siedze zdyszana po tych dwudziestu minutach hehe do jutra idę kapać się jeszcze raz :-D

Dopiero wróciłam ze szkolenia, po kapieli zostały zwłoki, nie jestem w stanie się ruszyć, za duże obciążenie psychiczne, 8 godzin w pracy i 5 godzin szkolenia, mam dosc, dobrze ze cokolwiek zrobiłam rano. Jutro normalny dzień, zrobię w końcu normalny trening.

o matko 8+5godzin?! LAJTOWO pewnie jestes jak zombie...AGA to juz uzaleznienie od treningów hahah chrzanić włosy:Djestem po totalu 45min z hantlami i obciąż. i 30min kardio (trening z pól mokotowskich"all in for my girls" - jakby ktoś chciał zrobić to jest na youtube)

Dziś rano zrobiłam trening Agi ten co wczoraj u na dokładkę trening z NewDay4Fitness Pyramid 600 Rep Workout #69, naprawdę mnie zmęczył, a teraz kręcę hula hopem może z10 minut, jak zrobię pranie ciuchów, to zdejme firanki i umyje okna, mam nadzieję, ze będzie ciepło. Dziewczyny, czy też tak macie, ze jak robicie ćwiczenia na brzuch to wam jest niedobrze? Zauwazylam ze tak z7 powtórzeń jest ok a ok 15 robi mi się niedobrze. Oczywiście przerywam, napiszcie, bo mnie to trochę niepokoi. Zwłaszcza, ze już jakieś mięśnie tam mam, no chyba ze za rzadko ćwiczę brzuch, bo się skupiam na nogach i rękach?