Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćeliza
Ej no. Co wami

Gość Lajtowo
Dziewczyny, żyję, z kolanem wszystko w porządku, na ropiejące rany koleżanką poleciła mi maść z nagietka. Po dwóch smarowaniach już nie gnoi się, nie ma obrzęku, zrobił się strup. Dziś ćwiczyłam pół godziny z hantlami. Wracam do ćwiczeń, jestem z wami, będę pisać :) Aga, normalnie szok jak wypracowałaś brzuch, jestem pełna zachwytu. Na nogi poćwiczę w przyszłym tygodniu. Mam wesele 20. Dziewczyny podzielę się moim szczęściem- moje kino domowe ma wejście usb, czyta mi treningi z pen driva, fajny taki trening na dużym ekranie telewizora. Będę mogła ćwiczyć bez okularów :) wracam do brazil but lift od przyszłego tygodnia. Jestem zadowolona, nic nie przytyłam, brxuch płaski, nogi szczupłe. Dziś mi się ręce trochę zmęczyły :)

Gość gośćeliza
Lajtowo tak sie ciesze ze wszystko jest ok. Mimo wszystko nie nadwyrezaj sie za bardzo. Ostroznie. Wszystkie jestescie takie laski tylko ja tako grubas Ale wracam do formy;-) Dzisiaj jakies 1700 kcal Treningi w domu; Overtime asylum Ab shredder shaun t 30 min full body trening gymra Pelna godzina. Jak ja kocham ten pot! :-) Ab shredder robie 3 razy w tyg teraz Musze pracowac nad brzuchem

Gość agazgaga
Dziewczyny mam remont nie mam dostepu do kompa ani jak pisac ani jak cwiczyc bo salon zawalony rzeczami z sypialni ale kuzwa mac ide po sniadaniu biegac. Nie poddam sie. Eli jaki grubas ty jestes najszczuplejs9a z nas twoj brzuch jest moim marzeniem. Faktycznie jak napne to widac mi skosne ale z przodu wisi oponka i boczki wyplywaja. ty mozesz nosic biodrowki bez problemu :-). Lajtowo a jak bark. Cwicz jak potrzebujesz ale nie forsuj sie. Bierzesz slub? :-P

Gość gośćeliza
laski to jest niesamowite! zalogowalam sie na strone bodybuilding i niesamowite!! wszystkie fitnesski maja duza wage a taki maly poziol tluszCzu ! np. 60kg, 166 Cm a 13% tluszCzu. a ja dla przykladu mam 21!!!! juz nie patrze na wage, od dzisiaj sie mierze tylko. Dzisiaj jestem Chora, wolne od fitnessu. Wikia????

Hej, bark ok, dziś ćwiczyłam na nogi, na kolanach mam upragnione strupy :) do wesela może się zagoi. Wesele jest mojego młodszego brata. Dlatego wracam do ćwiczeń. Do 20 nie mogę przytyć. 1) 36 min z murzynem na nogi i pupę obciążenie 0,5 kg 2) 15 min hula hop Kurde kamerun wygrywa pierwszy set, zaskakujący wynik :) ale myślę ze wygramy. Ten set był za długi. Teraz chłopaki się na pewno zmobilizują.

Mam lekkie zakwasy po wczorajszym. Na tyłku. Dawno nie ćwiczyłam tak długo. Muszę na dziś coś wymyślić, pewnie ramiona poćwiczę żeby były ładne do sukienki.

Gość wikia
Czesc dziewczyny, przestalam sie odzywac bo przez kilka dni was nie bylo a mi sie kroił wyjazd, nawet nie było do kogo pisac:P wynajmujemy pokoj gorach u takiego starszego panstwa oni nbawet internetu nie mają, ale poza tym jest bosko, piękna pogoda, duzo spacerujemy, zwiedzamy muzea mineralów i inne, raz wypozyczylismy rowery i wyjechalismy na caly dzien. nie mam jak cwczyc z programami, hantlami itp wiec cwiczylam "z głowy". Wybaczcie, chcialam trochę pozwiedzac, poodpoczywac, wczoraj dopiero znalazłam kafejkę gdy juz wracaliśmy. Zostaniemy jeszcze kilka dni, odezwę się chyba dopiero po powrocie. Co do jedzenia to nie jadam wzorowo, oszczędze szczegółow, ale na pewno sie domyslacie...;D Aguś zdjęcia widziałam, brzuszek ładniutki!

Wikia, wypoczywaj, idzie zima, będziemy mieć więcej czasu, żeby pisać i żeby ćwiczyć :) oglądam mecz rosja bułgaria, nerwowo jest :) dziś ćwiczyłam ramiona 15 min i potańczyłam całą płytę bednarka zamiast cardio. Muszę sobie przypomnieć jak się tańczy przed weselem, kocie ruchy te sprawy :D

Zmierzyłem się przed chwilą, biust 100, chyba mi się motyle zrobiły :) talia 72, pępek 83, biodra 89, tyłek 95, pewnie od ćwiczeń jest bardziej wystający, udo 54, środek uda 48. Czyli w niektórych miejscach schudłam a w niektórych przytyłam, a na wadze bez zmian. Jest ok :)

Gość Lajtowo
Wczytaj trening ten z chodakiem nowy. Dzisiaj 500 przysiadów, skakanka 5minut, 5 minut brzuszki, 15 min hula hop. Ćwiczycie ?

Gość gośćeliza
Ja cwicze codziennie, dietka ok Ale nie pisze bo wy nie piszecie Haha

Gość gość
co sie stało z Elizą make it happen?

Gość gośćeliza
Okey laski zostawiam temat Powodzenia wszystkim

Gość wikia
Czesc dziewczyny. Wrocilam dzisiaj, sprawdzam kafe a tu cisza... oprocz Lajtowo :) nie piszemy juz tu czy piszemy? Kto zostaje? Ja zostaje jak na razie, kto ze mna? Gosciu pytasz o Elizę... bo? Caly czas przeciez tu pisała:) Cwiczylam( bez hantli) srednio co drugi dzien ale niestwty jadlam za duzo i przytylam. Biore sie znow do porzadnych treningow z obciazeniem zeby szybko zrzucic ten nadmiar:) tylko nie wiem czy pisac tu, bo jesli mam sama pisac na forum to dziekuje - popiszę w kalwndarzu :P

Prawie 2tyg nie cwiczylam z hantlami! Na rozgrzewke wezme 1,5-2kg i tak pewnie bede miala jutro zakwasy:D zabieram sie za rece/plecy z Natalia Gacka, Mel b nogi, abs i brzuch.

Wikia, jestem z tobą, jak nie będziemy pisać, to trudniej brdzie sie zmotywować. Ja dziś ćwiczyłam 1) 5 min rozgrzewka z murzyna 2) 25 nin z hantelkami na ramiona 3) 10 min różnych przysiadów z hantlami 4) 20 min nogi z obciążeniem, mimo kolana z dziurą :) 5) 20 min hula hop 6) 5 min skakanka 7) 5 min rozciąganie Półtorej godziny ćwiczyłam bez żadnej przerwy. Wreszcie poczułam się dobrze, dziewczyny ruszmy się do pisania, każdą ma coś na głowie, ja jestem w pracy od 8 do 17 albo 18 mam dużo zajęć dodatkowych. Zanim wejdę w rytm to będę się czuła zmęczona, po pracy mam ochotę się położyć i luxtorpedę włączyć na ful przynajmniej godzina ciężkiej muzy i i dopiero mój mózg wraca do normy, a moja chora dziś się rozchorowała i nie pojechałam na z******ty koncert. No ale przynajmniej pocwiczylam. Teraz idę masaż sobie zrobię, bo ostatnio robiłam za króla ćwieczka :) myślę o fryzurze na wesele, no i nie wiem :)

Gość wikia
to bedziemy co najmniej we dwie:P na wesele idziesz na granie czy jako gość? tak liczyłam w ym roku że ktoś zaprosi mnie na wesele a tu nikt sie nie hajta:/ !! taka mam ochote sie wytańczyć na takiej imprezie, ostatnio tanczyłam kilka lat temu.. na swoim. w sumie jeszcze sezon na wesela trwa ale juz nie długo. o a jaką mialabym motywacje do cwiczen i zdrowego odzywiania heheh:D tez jestem po treningu jutro ręki nie podnuiosę...

Mój młodszy brat się żeni. Jadę dziś kupować sukienkę dla córki. Ja pójdę w niebieskiej w kolano cekinowej, mimo, że podobno to foux pas :D ale dobrze w niej wyglądam i jest strojna. A cekiny układają się w graficzny wzór jest taka dosc nowoczesna. Nic mnie nie boli po wczorajszym treningu, jedynie ta rana na kolanie. Dziś coś poćwiczę, chyba pilates w czasie siatkówki.

Gość wikia
Lajtowo co tam, najważniejsze że nie masz białej, obszernej sukienki, to dopiero byłaby wpadka;) nie cwiczyłam dzis bo mamokropne zakwasy, wiedzialam ze tak bedzie hehe dobrze że nie uzywałam 3kg hantli.

Byłam wczoraj w sklepie go sport, były hantle ale dosc drogie i taśmy, ale chyba takie jak miała aga, wyglądały na dosc cienkie, te rehabilitacyjne są wytrzymalsze, nie kupiłam. Kupiłam sukienkę, ale zeszło nam 8 godzin chodzenia. byłam tak zmęczona i miałam tak spuchnięte stopy, że już nie ćwiczyłam po powrocie. Obejrzałam mecz z nogami do góry i poszłam spać. Widziałam w księgarni kalendarz chodakowskiej, nawet się zastanawiałam, czy na prezent mlodej nie kupić, bo chcą książki zamiast kwiatów. Ale kupiłam co i innego. Dziś mam próbę. Ponadto próbuję uporządkować swoje życie uczuciowe, mam spory bałagan :) powinnam napisać poradnik jak krok po kroku wplątać się w niebezpieczne związki :) na szczęście umiem też się z nich wyplątać :) co ćwiczycie? Ja czekam na ostateczne wygojenie kolana, bo mam ograniczony zakres ruchu.

Dziewczyny wracajcie jak najszybciej, my z Wikią będziemy na was czekać :) wrzesień zawsze jest nerwowy po sezonie urlopowym :) aha, Wikia też tak myślę, że ta sukienka bezie ok, córce też kupiłam taki chabrowy ciemny prawie granat skromną można nosić z biała szarfą w pasie na kokardę z tyłu, bedzie mieć i na inne okazje. Na szkolne uroczystości itd. nie lubię kupować ubrań na raz :) jak będę mieć zdjęcia to wyślę, jeszcze tydzień do wesela.

Gość Veruna
Hej Laseczki:****** Ale sie stesknilam:))) widze ze cos cienko z postami:>>> powoli mam ogarniete swoje sprawy:) Spie z otwartymi oczami jestem zamulona i lep mi peka pewnie przemeczenie:/ w kazdym razie ruszam z p90x:D od jutra:) podejrzewam ze bede miala piekne zakwasy:p Lajtowo i slusznie kiecka na jedno wyjscie to marnotrawstwo:p ja ostatnio na weselu bylam chyba z 3 lata temu i raczej nic sie nie zapowiada w najblizszym czasie Aga co tam u Ciebie? Jak remoncik? Taki powazny calego mieszkanka czy jakies pomieszczonko sobie wybraliscie? Tylko nie pisz ze lazienka bo jak tak to wspolczuje sam syf:p wikus jak tam na wyjezdzie? U rodzinki czy urlopik sobie zrobiliscie? ale jestem glodna moj ma mi zarcie przywiezc i ani slychu ani widu:(

Gość wikia
Dzis też mam zakwasy ale zrobiłam Pude cardio, duma mnie rozpiera:P niedługo wybieram się jeszczena spacer. Dziewczyny zaczął się chyba juz sezon na bańkę chińską! dzis zrobie zabieg i powitam siniaczki! Veruna urlop taki spontaniczny zrobilismy, z grouponu wyhaczyłam. Ciekawe kiedy Aga wróci na kafe...

Aga Aga wracaj, właśnie obejrzałam zdjęcia raz jeszcze i jestem w szoku jakie masz ramiona. Linia dolna napięta a górą bicek uformowany :) no nieźle to wygląda :) Veruna jak mi się kolano wygoi to też ruszę to co ty. Ćwiczymy z całej petyyyyy!

Gość wikia
Lajtowo nocny marku, o której to na kafe piszesz:D Zjadłam na sniadanie jajecznicę, z prawdziwych wiejskich jaj, pycha! dziś w planach któryś z totali tomka lub ewki, +przysiady z obciazeniem i brzuch. waga zaczyna się normować po urlopowym szaleńswie:) Veruna i jak trening??? zyjesz?

Gość gośćwikia
Hejka melduje się juz potreningu! total f. nr2, przysiad 4x15 z 16kg, brzuch 15min z ksiazki przepis na sukces;D dałam czadu hahah:P Veruna i jak, wystartowalaś ?

Gość gośćwikia
Hejka dziewczyneczki:) jaaakie mam siniole na udach po bańce :O dobrze że nikt tego nie widzi wygladam jak ofiara napasci czy czegoś... ale to celulit poturbowany. Jeżdziłam rowerem stacjonarnym godzinę wieczorem moze coś jeszcze zrobię ale bez ciśnienia:P Lajtowo co dzis masz w planach? Veruna melduj się czy cwizysz z Tonym? Agus, Eli wracajcie...

Gość Veruna
Hej dziewczynki ja wczoraj ne cwiczylam pol dnia przelezalam hahah ale dzis po robocie cwicze m jak milosc pomine ale trudno musze jakos to przezyc widze ze geba mi sie zaokragla koniec sciemniania wikia juz Cie widze w siniakach:p pamietam jak jedna fote nam wyslalas po bankach:D mnie najbardziej boli z boku albo mam najpiekniejszy tam cell albo wrazliwe miejsce Lajtowo ruszasz z p90x????????:)))) program trwa 3 miesiace mam nadzieje ze wytrwam ze mi sie nie znudzi:p zaraz zrobie kawke bo spac mi sie chce na maxa:/

Gość gośćwikia
Veruna jak zechcesz to dasz radę;P mi od czasu urlopu do teraz trudno kontrolować zjadane porcje oraz ich...." jakość". w sumie to jem duzo śmieci a nie jedzenia, ehhh dlaczego tak łatwo mi zrobić trening ale przejsc obok slodyczy trudno!? pamietam ze czasem udawało mi się tak pięknie jeść bez swiństw, kurde. przydałaby mi sie Elizka w domu hahah nawet nie spojrzałabym na smakołyki ze strachu przed skarceniem:D:D nie raz męz prosiłam zeby mnie pilnowal ale nie ma do mnie twardej reki:P muszę się ogarnać