Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość Zosiinka
Ja polecam zaglądnąć na stronę: http://www.metasport.pl/ jest tam gotowa baza diet i treningów z których możecie skorzystać. Są też bardzo przydatne porady:)

Gość gość
Jak tam dzisiaj Ja zaczynam lekcje do Muzyki wrr

Gość veruna
ja zaraz się biore za fitness blender, nie chce mi się zimno mi i glowa mi peka:( ale chyba zrobie to cardio 37 min. do juterka

Gość gośćeliza
Spoko veruna dzisiaj nadrobimy;-)power legs.

Gość Veruna
Mam lekkie zakwasy w cyckach:p ohh jak dobrze weekend jeszcze troche dzisiaj mam mlyn w pracy

Gość fithotbabe
ja wczoraj mialam masakryczne , dzisiaj juz troche lepiej. niedlugo sie zabiore za trening , ale wypilam szklanke wina wiec teraz jeszcze nie jestem gotowa.

nie cwiczylam jednak. bol okresowy jest nie do zniesienia. nigdy tak nie mialam. nie spie od 3 rano

Gość gośćeliza
Nikt juz nie cwiczy?

Gość Lajtowo
Ja ćwiczę, też mam zakwasy w c... Od ćwiczeń z hantlami. Ćwiczę cały czas oprócz czwartku i piątku, tylko jeszcze muszę sue zdyscyplinować żeby pisać w naszym wątku :) pozdrawiam

Gość veruna
Hej ja mialam mala przerwe bo pt bylam padnieta jak wrocilam wieczorem wiec nie robilam power legs i sob nie mialam czasu a wczoraj okres dostalam:/ wiec dzis cos lekkiego jeszcze nie wiem albo chodak albo gacka albo cassey ho jak mi sie skonczy albo na koncowce jak bede biore sie za power legs

Gość fithotbabe
hey laski, jak tam przygotowania do swiat ???

Gość Lajtowo
Hej dziewczyny, ale miałam młyn i w pracy i w domu itd ćwiczę cały czas, a teraz pisze bo zaczyna mnie rozbierać choroba to dziś tylko odpoczywam. Dziś np znów ramiona i brazil but lift 45 minut w sumie. Do świąt nic jeszcze nie przygotowałam, umyłam tylko okna w zeszłym tygodniu.

Gość gośćVeruna
Hej Laski zdrowych pogodnych swiat wszystkiego dobrego, pysznego zarelka bogatych prezencikow:D mam nadzieje ze od nowego roku to forum ozyje buziaczki:***

Gość Lajtowo
Veruna, ja też mam nadzieję, że nasz wątek ożyje. Teraz wiadomo, młyn przed świętami :) ja ćwiczę, teraz mnie strzyknęło w biodrze, więc ruszę po świętach. Robię tylko ramiona :) Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wam dziewczynki nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil z rodziną roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami i łask od małego Jezusa :) Wesołych świąt!

Gość gość
wesolych swiat. max 30 pojawil sie na .... :)

Gość gość
cardio challenge za mna. niby 30 min ale ...daje w dupppsko, daje Aga, ja tez musze schudnac pare ladnych kilogramow, wiec bedzie milo jak tu wrocimy po nowym roku. elizka

Gość agazgaga
No dobra to wracamy kazdemu sie tęskni wiec nie ma co ja zaczynam max 30 Elizka też Veruna co ty nato? lajtowo wchodzisz w to?

Gość gość
ja dzisiaj power tabata i godzina sily. Aga, wiesz jak zrobilam ? sciagnelam insanity na sluchawki i zrobilam na silowni. znalam wszystkie cwiczenia, plus mialam spisane na kartce i na sluchawkach skakalam. nie chcialam dwa razy sie myc a wolalam wziazc prysznic na silce. uwielbiam ten bol :)) napisz jak sie czujesz. dieta czysto u mnie.

Gość gośćVeruna
O jak milo ze jestescie:) twarda decyzja!!!! Albo piszemy albo nie:> szkoda mi forum, na pewno kazda z nas znajdzie te 5 min aby cos naskrobac, nie ma wymowek!!! Jak znowu bedzie cisza to juz sie tu nie pojawie:p dobra lajtowo cwiczyla Eliza tez Aga jak z Toba? Ja przeszlam sama siebie:/ w zyciu sie nie przyznam.W swieta postanowilam sie nazrec i zaczac diete od nowego roku ale dzis...weszlam na wage:o oj dziwilam sie i to bardzo....:/ ale nawet nie pytajcie bo nic nie powiem:/ przede wszystkim chyba powinnam isc na jakas terapie i popracowac nad psycha:/ mysle ze mojemu tez by sie przydalo bo jeden drugiego napedza, jaram faje ale z dniam 01.01 rzucam, bede staralA sie gotowac zarelko do pracy, jak chodzi o nowy program zrobie go od lutego w tym miesiacu tzn. Styczniu chce sie skupic na chodakowskiej killer turbo i jakies modelujace po miesiacu jak sie rozruszam zrobie 30 min z shaunem a pozniej insanity, chce stopniowo zwiekszac obroty i max 45 min wiecej nie dam rady wiem jak sie to konczy u mnie nie mam tyle czasu pozniej jestem zla nie mam czasu dla siebie itd dzisiaj wzielam do pracy wode, maslanka jablka i w razie "w" 2 bulki suche chcialabym troche sie oczyscic po tych swietach:p

Gość gośćeliza
Verunka ale fajnie ze jestes od razu lepiej. Mysle ze nie powinnas kombinowac tylko od razu rozruszaj sie z shaun t. Max 30 to tylkp 30 min takze spoko. Ja dzisiaj trenuje nogi a pozniej stweet interval max 30 Na obiad ryz brazowy 60 gram plus pasta z tumczyka z kukurydza. Nawet zjadliwe Veruna powiedz prawde jaka waga;-)

Gość gośćVeruna
Eliza mowisz? Boje sie brac za pelne obroty aby nie miec zastoju po 3 miechach faktycznie bez zadnych konsekwencji moge rozpoczac z ta bestia?:p jak tak to fajnie moge sie pisac wiem ze 30 min to pikus tylko jak bede napierdzielac i po miesiacu pojdzie mi lzej i juz nie bede miala efektow? Boje sie, co radzisz? za zadne skarby nie powiem ile waze:p ale pewnie pare kg to jeszcze niestrawione zarlo swiateczne, tak mi sie wydaje:p dzis zjadlam 1 jablko pije wode i maslanke o 16 zjem ta bulke sucha po pracy piers z kurczaka plus jakas rybkA, dzisiaj chodakowska skalpel, i tak bede miala zakwasy:p

Gość fithotbabe
Verunka moja kochana, efekty beda zawsze, nawet jak bedziesz cwiczyc 10 lat, to normalne. progress. Mozesz sobie robic max 30, pozniej mozesz wprowadzic sile 3 razy w tygodniu plus aeroby 2 razy w tygodniu, pozniej jak bedziesz laska dalej bedziesz budowac miesnie. ja robie sily duzo juz teraz bo niestety cialo nawet najchudsze bez ciezarkow wygl;ada jak flak. ja np. mam duzy brzuch i stad musze najwiecej tluszczu zgubic. Dzisiaj zrobilam nogi, brzuch, glowa mnie strasznie boli wiec kolo 21 zrobie max out dieta: owsianka, 2 jablka, brazowy ryz, pasta z tunczyka teraz po treningu: 2 jajka i pieczarki 2 kubki kawy z mlekiem Moze dlatego mnie glowa boli bo w sumie malo zjadlam.

Gość gośćzgaga
Ja dziś zaczynam od poczatku max 30 nie najlepiej się czuje wczoraj miałam masakre niedługo biorę się za trening. Veruna nie przejmuj się ja wyglądam jak na samym p0oczatku czyli dwa lata temu wszystko zaczynam od nowa do zgubienia około10 kg!!! :-(

Gość gośćVeruna
No to Aga witaj w klubie:p to Wy juz ruszylyscie z max 30? Ja zaczne 01 lub 02 stycznia jak nie bede miala kaca to 01 jak bede miala to 02. Pora pisac menu jak kiedys wiesz Aga jak to jest nieraz sie czegos nie zrzarlo bo byloby glupio napisac na forum:p wiec to tez jest motywacja do tego bedziemy miec kontrole czy czasem za malo nie jemy,i oczywiscie piszemy spadki po miesiacu. Aga ma byc systematycznosc!!! Bez tego wiadomo jak jest przez to teraz tak wygladamy najgorsze poczatki pozniej juz z gorki:) dobrze nawet ze max 30 jest taki krotki przez miesiac przyzwyczaimy sie do tego ze trzeba d**e ruszyc. Musze kupic kalendarz na nowy rok bo mam bardzo kiepska pamiec tam bede pisac treningi i zarelko:D Eliza podziwiam Cie ze masz tyle sily aby cwiczyc jak wariatka:) ile Ty spisz h? :p

Gość gośćVeruna
Eliza na prosze Cie nie pitol Ty masz gruby brzuch????????:D

Gość gośćzgaga
Hej jestem po max 30 cardio dzień pierwszy (robie od poczatku) gdzie się podziała moją kondycja? Czy ktoś ją widział? Masakra Boże tylko żeby mi motywacja nie ustała..... A wy jak dziewczyny dzisiaj? Moja dieta narazie wygląda tak kawa pół bułeczki+ jogurt trening i boje się teraz coś zjeść ale wiem że muszę :-( może kawałeczek jabłka na obiad może zjem rosół to może żołądek ruszy a w pracy nie mam pojęcia co będę jadła jakieś pomysły na posiłek o 18?

Gość gośćzgaga
Veruna ja moge powiedzieć jak na spowiedzi że przez cały rok się obijałam i wszystko wróciło musze teraz spiąc dupsko bo przecież będzie lato i jak wyjde na plaże skoro wszyscy mnie pamiętają jak wyglądałam jeszcze pół roku temu? Dobrze że jest zima to jakoś się zakamufluje. Już w pracy się ze mnie śmieją że mi boczki urosły hehe mąż mi tez powtarza że muszę zacząc ćwiczyć (to dla motywacji bo mu kazałam hehe) a ostatnio jak włączyła S.T to powiedział jak ja dawno tego gościa nie widziałem heheale to już sam od siebie :-). Podoba mi się te 30 minut jest trudniejsze niż insanity jakby te same ćwiczenia ale poziom wyżej ale to 30 minut więc musimy dać radę. Wiesz Veruna kiedyś nie miałam nic prócz ćwiczeń teraz doszło mi troche obowiązku i jest ciężęj a wiadomo im dłużej człowiek odkłada coś na później to jest ciężej :-(