Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość gośćeliza
Veruna brawo Ja dzisiaj plyo circuit insanity Oh forma spadla

Ooooo heheh Eliza tez zrobilam dzisiaj plyo:) dalam z siebie 100% czulam sie jak bestia hahhaha tylko ze mam jakis scisk w plucach i nie moge nabrac oddechu czuje ze moge wiecej ale te pluca...:/ tez tak macie??? jutro robie jillian a jak reszta cwiczycie?

Veruna ja nie cwicze tak na maksa, zwlaszcza po tym jak Aga napisala ze jej puls skacze do 190. Nie jest to na pewno zdrowe na dluzsza mete. Dlatego wtedy kiedy czuje ze mam zwolnic, to zwalniam naprawde. ciesze sie Verunka, ze wracasz do formy.oby tak dalej

Gość Lajtowo
W czwartek ćwiczyłam, w sobote i dzisiaj na zmianę ramiona i nogi. Dziś na próbie grałam bez przerwy na gitarze od 14 do 20 bo gitarzysta odpadł z zespołu i trochę mnie to zmęczyło. No i jednocześnie śpiewałam. Az mnie skurcz złapał pod koniec. Myślałam że gdzieś po pol roku jak sobie pogram w domu trochę odciążę gitarzystę aż tu masz- muszę grać na full. Chłopaki zadowoleni że sobie poradziłam, będą szukać śpiewającego saksofonisty. Żeby mnie chociaż z wokalem odciążyć. Muszę ćwiczyć, jutro zrobię na brxuch. Teraz jak sobie założyłam 3 treningi w tygodniu to i tak robię więcej, paradoks :) tylko w czwartek i piątek nie ćwiczę, bo jest u mnie gość. Pozdrawiam :) Aha jadę z fitness blender tak jak w zeszłym roku, miałam po tych ćwiczeniach efekty, a nie obciążają mi kolan.

Hej dziewuszki:) ok Eliza bede robic wolniej wiesz.. myslalam Insanity to trzeba n*******lac;) tym razem mocno sie wzielam za siebie mam silna wole ale jak mocno mnie najdzie to sie skusze nie chce nic robic na chama aby pozniej na zarcie sie nie rzucic;) i w swieta mam plan jesc normalnie a nie zrec calymi dniami;) rok temu nic nie przytylam albo nawet schudlam hehe Lajtowo super:) juz mialam obawy ze sie obijasz a tu niespodzianka super:)) atarapam sie cwiczyc fit.blender ale nudzi mnie strasznie:/ cardio maja nawet fajne ale no nie moge:o Aga jak tam???:)

Atarapam ehhe chodzilo ze tez probowalam cwiczyc fitness blender Lajtowo taka macie dluga probe tyle godzin? Czy mieliscie jakis wystep?

Gość gośćeliza
Znalazlam dwa treningi dla odwaznych do zrobienia w tym tyg. Power legs Uper ellite Oba z asylum. Ktora odwazna?

Ja moge; D Ale nie robi sie 2 jednego dnia? Kiedy robisz Elizka? Duzo sprzetu tam potrzeba?

Gość gość
Jutro upper a w sobote power legs

Ok to zrobie razem z Toba mam nadzieje ze przezyje;) to dzis jillian killer buns things 2 level

Aga???????? Cwiczysz? Nie piszesz bo nie cwiczysz czy nie piszesz bo nie masz czasu? Tylko szczerze:p jak nie cwiczysz to sie przyznaj to dostaniesz kopa w tylek a jak cwiczysz a nie mozesz pisac to moze zrob rozpiske na tydzien i pozniej sie wyspowiadaj co?:p wiesz Aga ze to z dobroci dla Ciebie:*

Gość gość
dziewczyny, czy sa gdziesz ćwiczenia z JM po polsku? ja nie znam dobrze angielskiego a wolałabym wiedzieć co instruktor do mnie mówi :( skąd w ogóle ściągacie filmiki z Jillian? na chomikuj za każdy filmik 3 zł

Veruna próba zwykle tyle czasu trwa. Dziś miałam zamotkę, usiłowałam podpiąć sprzęt pod efekt i komputer żeby coś nagrać. Byłam taka wściekła bo planowałam poćwiczyć, ale musiałam wymyślić i nagrać szkielety 3 piosenek dla moich uczennic. Zeszło do 22 pokręciłam tylko hh. Jutro żeby skały srały ćwiczę bez kolizji z pracą o innymi sprawami. Będę mieć godzinkę od 15. Veruna ja ćwiczę zfitness blender wolę taki spokojny sposób prowadzenia treningu niż pokrzykiwanie typu katuj swoje dupsko :)

Lajtowo zdolna dziewucha z Ciebie, ale znajdz troszke czasu dla siebie rowniez. Veruna moj upper trening ma 40 minut tylko jest uciety moze program mi nie otwiera . ile Twoj ma? bo nie wiem co robic. mam nowy cel: idealna waga do konca roku :) nie chce zaczac nowego roku z nadwaga :)

Eliza ja wczoraj sciagalam na chomiku i pokazalo 67 min... odpalilam go po lepkach i godzina jest na bank wiec Twoj musi byc uciety:/ tylko mnie zastanawia tam nie ma rozgrzewki?? Jakos dziwnie sie zaczyna.. Trening zapowiada sie super:) ze tez nigdy asylum nie cwiczylam wstyd....:p wczoraj nie cwiczylam nie chcialo mi sie wrocilam zmoknieta i padnieta wiec dalam luz gosciu trening jillian chyba nie ma z lektorem, mel b znajdziesz z tlumaczeniem, tez lubie jak sie mowi po polsku no ale....trzeba jakos se radzic a cwiczonka sa fajne:)

ok mam nowy 60 min looo Veruna bedzie sie dzialo. Musimy to zrobic!!! ja mam drabine narysowana na macie. Boje sie!:)

Wszystkie podski na poczatku z lina i skakanka to warm up. Mozesz robic z poczatku troche wolniej. Mnie ucza w szkole ze nie powinno sie robic wysokich podskokow na rozgrzewce. ja sobie zrobie jedna piosenke moze taneczna tak od siebie.

Ahhh ok dzieki za rady:) ja kiedys lise zrobilam bez rozgrzewki i wiem ze dochodzilam tydzien do siebie:/ tez sie nie moge doczekac ale ja dopiero cwicze ok. 20.30/21 bo o 20 w domu hahhahahah jak Ty przezywasz ze bddzie ciezko to ja siebie nie widze:p

o 5 zrobie, teraz sie porzadnie najadam zeby miec energie hehe zrobilam sobie pyszny lunch, w sumie to jem go prawie codziennie tak samo: 2 jajka cale, 1 bialko, 30 gram plasterkow indyka, wiecie takie na kanapke, i to sobie smaze razem bez oleju ale dzisiaj wczesniej wzielam troche pieczarek o matko pychota. no i zawsze jem 50 gram brazowego makaronu i ogorek zielony. pyszny zdrowy przepis na lunch/ obiad. a teraz dojadlam ogromne jablko , po treningu kurczak z marchewka i na tym dzisiaj koniec:) a u was jak z dieta?

Dajesz do tego jajka makaron?czy makaron z ogorkiem tylko heheheh ja jem na sniadanie owsianke w pracy 2 kanapki czasem jablko i na obiad jakies bialko dzisiaj mam rybke z marchewka chcialabym robic jakies salatki z makaranu czy ryzu do pracy ale nie moge tego ogarnac nie mam kiedy, wiem ze to niby kwestia 30 min ale wieczorem nie chce mi sie stac przy tym a rano wczesniej wstawac:p zawsze mam drzemke przez pol h:p zdaj relacje jak po treningu

Tak Verunka: jajka, indyk ti bialko, tluszcz, makaron brazowy to zdrowe wegle ktore musimy jesc. Takze staram sie komponowac posilki ktore zawieraja wszystko: proteiny, wegle, tluszczew jednym. -- juz po treningu. Ciezko bylo. duzo pompek i to jakies dziwne na boki. Pot sie lal. Fajnie, ze duzo cwiczen z ciezarkami. No i godzina, ktora szybko leci. Nie lubie skladanych treningow 30 min z tego , 30 min z innego bo mi sie pozniej juz nie chce.

Veruna jesli mam cie pocieszyc albo zmotywowac to ja wstaje o 4:30 rano i gotuje przed praca. oczywiscie jajka i makaron- to jest kwestia 10 min. Ale czasem mi sie nie chce.Jedz makaron i brazowy ryz.

o matko......z hantlem dalam rade tylko 3 kg ale i tak poczułam, mam bardzo kiepskie rece, co do pompek:o robiłam damskie bo inaczej nie bylam w stanie cala się trzeslam nawet na kolanach:/ nie sadzilam ze tyle az ich będzie:/ masakra była na lezaco nogi opuszczamy i rece z hantlami w dol, o jaaaaaa myslalam ze przy podnoszeniu glowa mi wybuchnie hahahha Elizka nie będę się cieszyc Twoim nieszczęściem ze musisz tak rano wstawac;) mi ciężko o 7.30 d**e ruszyc:/ no ale kiedyś.... wezme cos dobrego do roboty:p

Gość gośćeliza
Ugotuj sobie cos smacznego albo jakies kanapki,owowce!:-) Trening byl ciezki szczegolnie pompki To co,jutro power legs? Dzisiaj mam kurs wiec bedziemy tam cwiczyc jakis aerobic wiec w domu juz nic

Gość Veruna
Ok mozemy robic jutro ten power a widzialas juz trening jak wyglada? Ja dzisiaj musze go sciagnac bo jutro nie bede miala tyle czasu a skubany sciaga sie prawie godzine:/ dzis robie jakies cardio z fitness blender

Gość gośćeliza
Tak duzo skokow z guma i z hantlami znowu Dzisiaj sobie zrob lekkie cardio veruna. Omijaja hantle zeby miesnie odpoczely.