Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarownica  z   Andaluzji

Uroda w życiu niewiele daje

Polecane posty

Gość gość
Będąc nieatrakcyjnym, nie można być szczęśliwym. Nie ma szczęśliwych związków zbudowanych przez brzydkich ludzi. A ja mądrzejszy nie jestem ze względu na swoją brzydotę, ale ze względu na to, że temat interesowałem się wystarczająco długo od strony naukowej i ta została przeze mnie zweryfikowana przez rzeczywistość. Wszystko się zgadza, a moje opinie to sumaryczna konkluzja przedstawiająca obraz rzeczywistości.

Gość gość
nie odpowiedziales na moje pytanie, chcialbys za partnerke atrakcyjna kobiete czy kaszalota?

Gość gość
Nie jestem hipokrytą. Wiem i akceptuje to, że nic się nie zmieni, że nic nie poradzi się na ten stan rzeczy. Znienawidziłem winnych, wytknąłem im błąd sprowadzenia mnie na świat, życzyłem śmierci. Jestem bardzo uczciwy względem świata. Wiem, że jako osoba brzydka, nie wolno mi mieć żadnych roszczeń, żadnych wymagań, żadnych wyższych potrzeb, bo jedyne co ze świata mogę wziąć, to to, czego nie chcieli atrakcyjni. To co najlepsze dla nich, ochłapy dla takich jak ja.

Gość gość
"To co najlepsze dla nich, ochłapy dla takich jak ja." czyli brzydka kobieta jest w Twoch oczach ochlapem? to dlaczego Ty rowniez brzydki masz byc czyms wiecej niz ochlapem dla plci przeciwnej?

Gość gość
Ja nie mam prawa chcieć. Nie mam prawa wyboru. Jedyną grupę wśród której miałbym szukać sobie kobiety, jest tak, na którą składają się najbardziej nieatrakcyjne i niechciane kobiety. Dlaczego ta grupa? Bo sam do należę do tej leżącej obok, najbardziej nieatrakcyjnych i niechcianych mężczyzn. Obie grupy są na dnie i spoglądają w górę marząc aby się w niej znaleźć, w grupie atrakcyjnych, ale to nie jest możliwe.

Gość gość
Przecież ja jako mężczyzna nieatrakcyjny też należę do ochłapów. Czytajcie ze zrozumieniem ;)

Gość gość
Z tym że nieatrakcyjność, brzydota odbiera możliwości w niemal wszystkich istotnych aspektach życia, nie tylko w doborze partnerów czy jakości życia intymnego.

Gość gość
Gdyby pokochały Cie dwie kobiety jedna piekna a druga szpetna to ktora byc wybral? tylko nie migaj sie odpowiedzia ze piekna nigdy Cie nie pokocha...

Gość goscja
Chyba autroka powinna przeczytać co piszesz, może oznaczałaby docdniach urodę. Ja też zaczynam, bo kto wie może gdyby była brzydka to byłabym taka.jak ty :/

Gość goscja
Zaczelaby doceniać* oczywiście ;)

Gość gość
Brzydkich ludzi nie można pokochać. Twoje pytanie nie ma sensu.

Gość gość
migasz sie od odpowiedzi, bo wstyd ci sie przyznac, ze nie jestes wcale lepszy. Kazdy bez wyjatku czy mezczyzna czy kobieta chce miec atrakcyjnego partnera. Tak nas stowrzyla natura a natury synku nie oszukasz :P

Gość gość
Wymiguje się od odpowiedzi? Pytasz o coś irracjonalnego. Atrakcyjność fizyczna determinuje czy można kogoś pokochać czy nie. Kochają siebie wyłącznie atrakcyjni fizycznie. Reszta wiąże się z sobą z powodów trzecich. Miłość = pożądanie, pociąg fizyczny. Stąd miłość od pierwszego wejrzenia, paplanie o chemii między ludzi i inne pierdoły. Równie dobrze mogę ciebie zapytać, czy w poprzednim wcieleniu byłeś/aś psem czy kałamarnicą. Taka sama logiczność (a raczej jej brak) pytań.

Gość gość
A to, że każdy człowiek chce mieć atrakcyjnego partnera to jest oczywistość oczywistości.

Gość gość
Mnie nie stworzyła natura, a para ohydnych desperatów których nikt nie chciał a którzy nie panowali nad instynktem skłaniającym nas do płodzenia potomstwa. Gdyby społeczność ludzka była zorganizowana i humanitarna, tacy ludzie, takie śmieci jak moi rodzice, nigdy nie mieliby potomstwa.

Gość gość
Pierd...nie o szopenie.Atrakcyjni mają zazwyczaj wysokie stanowiska i nie pracują fizycznie.

Gość gość
"Atrakcyjni mają zazwyczaj wysokie stanowiska i nie pracują fizycznie." Oczywiście bo jak urodzisz się ładny to nie musisz się kształcić, uczyc jezyków itd. Zostajesz kierownikiem za sliczne oczy :D

Gość gość
Ja p******ę. Czekam tylko na niskich narzekających, że nie mogą zostać koszykarzami, wysokich narzekających, że nie mogą być pilotami, czarnych co nie mogą się dostać do Ku Klux Klanu i białych co nie mogą zostać czarnymi raperami. Zrozum, synu, że twoje, moje i wszystkich innych urodzenie to p********y wypadek genetyczny, cała ta przeklęta rasa powstała przez przypadek. Nie przysługuje ci nic z tytułu urodzenia się, ok? Grasz, k***a, czym masz albo strzelasz sobie w łeb jak kompletna p***a, którą jesteś. Tylko czekałem tutaj na płacz, na szczęście jeszcze nie da się tego wysłać przez internet, thank f**k. Jestem ciekaw czy grając z kimś w karty też ryczysz, że dostałeś gównianą kartę i chcesz ponownego rozdania? Tak to nie działa. Geezus f**kin Christ, co się stało z facetami teraz? Kiedyś mieliśmy jakąś dumę, teraz słyszę tylko marudzenie zewsząd i praktycznie błaganie o dobicie. Swoją drogą - gdzie ty widzisz tych super atrakcyjnych ludzi? Bo ja jak zobaczę na ulicy jednego na miesiąc to można mówić o niezłej średniej. Sam mam mordę w bliznach z różnych przyczyn, kilka kobiet mnie chciało nawet, cholera wie czemu, nie pytałem, ale w życiu mi nie przyszło publicznie marudzić "Łeee, jakie kobiety są niedobre, nie chcą mnie, a ja taki biedny misiu, niewinny, po prostu urodziłem się taką p***ą i absolutnie nic nie próbowałem z tym zrobić." Trochę dumy, naprawdę, bo rzygać się chce.

Gość gość
Daje :)

Gość gość
w końcu wypowiedz prawdziwego faceta, bo juz myślałam ze same cioty tutaj siedzą

Gość gość
Czyli facet powinien g*****ć, kraść i robić wszystko aby mu było dobrze, bez względu na koszta. Słabymi kartami nic się nie ugra, więc trzeba ukręcić łby przeciwnikom i zgarnąć kasę. Mądrze radzisz.

Gość gość
Zresztą, jeżeli sam nie jesteś genetycznym gównem to twoje rady można wyrzucić do kosza. Ja ludzi bez nóg też mogę pouczać i rzucać w nich tekstami "czemu k***a nie chodzicie? Co jest z wami frajerzy?", ale chyba nie wypada. Choć w sumie jako mężczyzna, samiec, bezwzględne zwierzę które na celu ma rozpowszechnić na jak największe skalę swoje DNA, powinienem p*******ć zasady i zdanie innych. Kobieta powie spadaj? W ryj jej, za włosy, zg*****ć i ok, wtedy byłbym prawdziwym mężczyzną a nie płaczliwą p***ą. Szkoda tylko, że takie zachowanie jest niezgodne z przyjętymi normami prawnymi.

Gość gość
Spójrz w lustro i spytaj siebie czy zrobiłeś wszystko co mogłeś, by mieć co chcesz? Założę się o wszystko co tylko zechcesz, że nawet nie zacząłeś, nie spróbowałeś zrobić kompletnie nic bądź zniechęciłeś się po pierwszej porażce. Do tego twoje porównanie siebie z niepełnosprawnymi jest kompletnie z d**y wzięte. Znam kilku, żaden, przynamniej publicznie, nie użala się nad sobą i nie robi z siebiej takiej łamagi jak ty. Oni wręcz nie chcą twojej przeklętej litości, wsadź sobie ją cieńszym końcem. I pewnie, zwal na geny, ale powiem ci coś interesującego. Wszyscy w mojej rodzinie prócz mnie mają nadwagę. Też miałem swego czasu, aż zainteresowałem się siłownią. Zrzucenie wagi zajęło mi prawie rok ćwiczeń, musiałem zarobić sobie na własny sprzęt i z kogoś kto nie mógł przebiec 200 metrów bez zadyszki udało mi wypracować kondycję na 10 km ciągłego biegu, ostatnio zrobiłem 20 km w półtorej godziny. Oczywiście nie jestem w stanie naprawić kompletnie gównianego wzroku (prawie ślepy bez okularów) ani raczej średnio ładnej, wręcz brzydkiej gęby, a nawet gdybym mógł nie mam jakoś specjalnie zamiaru. Ja naprawdę nie jestem ci wrogiem, ale za to jestem wrogiem takiego głupiego krótkowzrocznego p********ia. Absolutnie nic to nie daje i tracisz czas wszystkich dookoła. Próbujesz brać panny na litość? Czy jaki masz w tym cel? Swoją drogą - ciekawe, że facet oceniający ludzi przez pryzmat wyglądu próbuje znaleźć kobietę, która pokocha jego "wnętrze":) Możliwe, że nie do zrealizowania rada, ale - zmądrzej.

Gość gość
Spojrzę w lustro i zobaczę szpetnego kurd*pla z jakąś glizdą zamiast prącia. Czy tak wygląda prawdziwy mężczyzna? Czy jeżeli ten kurd*pel będzie miał 50 w łapie i będzie gotów lać każdego kto krzywo na niego spojrzy, będzie prawdziwym mężczyzną? On zawsze będzie kurd*plem ze szpetnym ryjem. Rywalizacja o kobiety była możliwa, kiedy w grę wchodziła przemoc. Dzisiaj każda może wybrać, i wiadomo wybierze lepsze, gdyby w grę wchodziła agresja, można by rywalizować nawet na szali stawiając życie. Swego czasu robiłem bardzo wiele aby odmieć swój los. I kiedy ja pracowałem nad zmianami raz po raz widziałem jak kobiety które mi się podobały wiążą się z atrakcyjnymi mężczyznami, często tworząc wyłącznie tymczasowe związki. W swoim życiu mam około 10 nieudanych prób poznania kogoś, kogo poznać chciałem, było to na różnych etapach życia, może raz skończyło się później niż po moim część. I z pewnością nie wynikało to z tego, że szedłem zgarbiony i spocono jak świnia, byłem brudny i miałem język na wierzchu. O siebie zawsze dbałem, więc powodem dla których ja byłem przekreślany, był brak atrakcyjności. One widziały że podchodzi do nich szpetny kurd*pel, mógł podejść szpetny kurd*pel z 50 cm w łapie, albo szpetny kurd*pel z 50 cm w łapie który wysiał z nowiutkiego bmw. Mógł nawet podejść szpetny kurd*pel, z 50 cm w łapie, wysiadający z nowego BMW uznany powszechnie za geniusza. Reakcja zawsze byłaby ta sama, bo do czynienia mielibyśmy zawsze z tym samym przegranym szpetnym kurd*plem który nie wzbudzi kobiety zainteresowania, o pożądaniu nawet nie ma co wspominać. Pisałeś o grze kartami które dostajemy. Czasem karty są złe, nie da się nimi wygrać jak mamy dwójki a wszyscy inni asy. Możemy, jak prawdziwi mężczyźni rzucić karty i oddać los w ręce przemocy, lub grać i przegrać bo taka nasza rola w tym rozdaniu. Ja nie szukam dziewczyny, nie szukam kobiety, w ogóle mnie to nie interesuje bo wiem w jakim położeniu się znajduje. Nie potrzebuje niczyjej litości, łaski ani pocieszenia. Nie ma kobiet których interesuje "wnętrze", to sprawy drugorzędne, priorytet to jakość ciała faceta. Później pieniądze, status społeczny. I tyle. Jestem najmądrzej wypowiadającą się osobą w tym temacie, pogodzona z losem, znająca realia, fakty, swoje przeznaczenie. Uważać powinni raczej inni, bo czy zdołam wiecznie tłumić złość i poczucie krzywdy? Doszliśmy do tego, że miałeś problemy z nadwagą i masz przeciętną twarz. Teraz problemów z nadwagą już nie masz, więc zostaje wyłącznie przeciętna twarz. I ty jesteś genetycznie przegrany? Z mojej strony koniec tematu, bo mnie strasznie to męczy. Pozostaje mieć nadzieję, że przetrwam tak wegetując i zdechnę samotnie w jakimś obskurnym miejscu, tak jak było mi przeznaczone przy moim poczęciu. I to wasza nadzieja, bo to opcja najlepsza z możliwych dla ludzi, nie dla mnie. Sprawy potoczyć się mogą znacznie gorzej.

Gość gość
"Jestem najmądrzej wypowiadającą się osobą w tym temacie," To tylko wyłącznie Twoja opinia :P "Uważać powinni raczej inni, bo czy zdołam wiecznie tłumić złość i poczucie krzywdy? " " I to wasza nadzieja, bo to opcja najlepsza z możliwych dla ludzi, nie dla mnie. Sprawy potoczyć się mogą znacznie gorzej." Dobrze ktoś wcześniej zauważył masz zadatki na seryjniaka.. :O dlaczego chcesz krzywdzić ludzi którzy nie są winni tego, że jesteś mentalnym zerem? Idz się leczyc na głowe

Gość gość
nbjhh