Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarownica  z   Andaluzji

Uroda w życiu niewiele daje

Polecane posty

Gość gość
Teoretycznie jest wiele rozwiązań. Mógłbym zająć się tą karierą, mógłbym próbować nielegalnie zdobyć to czego mi brakuje, mógłbym chorobliwie starać się naprawić swój wygląd, czy ostatecznie wyruszyć na krucjatę przeciwko wszystkim tym, którzy w choć najmniejszy sposób odpowiadają za mój stan i wiele, wiele innych możliwości ;) Samobójstwo to opcja dla tchórzy. To już zamach samobójczy jest 100 razy bardziej honorowy.

Gość gość
Rijeeka uważamy, że autorka ma za dużo w d***e, jeżeli jedynym jej problemem jest uroda tudzież jej poczucie samotności. może niech straci dach nad głową, pójdzie na bezrobocie, pomartwi się co do gara włożyć, ulegnie wypadkowi przez który straci urodę, zostanie sparaliżowana, niech zachoruje na raka, niech zostanie sierotą, albo samotną panną z dzieckiem, może wtedy zda sobie sprawę jak błahe są jej rozterki? jest samotna, niezrozumiana? może oprócz urody nie reprezentuje sobą nic? ma na tyle nudny charakter, że nie ma nic ciekawego do powiedzenia? ten "problem" nie ma związku z urodą lub jej brakiem, a jedynie z psychiką autorki

Gość gość
Co do dzieci w afryce masz rację. Pewnie lepiej byłoby dla csiebie gdybys urodził się tam. Co do "wyższych" przyjemności, chodziło mi o pasję, coś co cię wciągnie i będzie sprawiać radosc. Ja np. Oglądam anime, czytam mangi, rysuje, maluję, pływam i gram w kosza. Wtedy nie mam czasu rozmyslac że nie mam chłopaka, tu rachunku nie zaplacilam, a tu coś innego. Wszystko co najgorsze jest w twojej glowie.

Gość gość
Czy pasja sprawi, że nie będę się budził ze wzwodem? Czy pasja sprawi, że nie będę czuł potrzeby rozładowania napięcia seksualnego? Czy pasja pozwala na jedzenie raz na 3 dni? (Wtedy problem głodu na świecie w dużej mierze udało ci się rozwiązać! Brawo!) Czy pasja pozwala się nie wysypiać porządnie? Ja doskonale rozumiem o co ci chodzi i pewnie gdybym mógł zaspokajać wyłącznie swoje potrzeby seksualne w satysfakcjonujący mnie sposób, podobnie jak stać mnie aby zjeść pełnowartościowy posiłek i porządnie się wyspać, to nie odczuwałbym tak strasznie tego kim jestem. Niestety w dużej mierze jest za późno na zmiany, bo podobnie jak człowiek który głodował przez 10 lat tego nie zapomni, tak i człowiek który nie potrafi sobie radzić z napięciem seksualnym przez kilkanaście lat, nigdy nie stanie się "normalny" na tym punkcie. Zainteresowania zresztą mam, jak każdy, i to wcale nie takie głupie ;) Nie pomaga mi to jednak zmienić swojej natury, ani zaburzyć gospodarkę hormonalną w sposób, abym czuł się dobrze.

Gość gość
a ty nie masz co jeść ani gdzie spać? ty masz 27 lat?

Gość gość
Mam co jeść i spać, ale trzecia potrzeba (seksu) nie jest zaspokajana w odpowiedni sposób.

Gość gość
wcale sie nie dziwie, kto by chciał sypiać z płaczkiem zydowskim?

Gość q.q.q
o cholera.... masz problem facet, to poczucie krzywdy i nieustające napięcie seksualne, nienawiść do rodziców masz zadatki na seryjniaka :D

Gość gość
Każda kobieta, gdyby ten żydowski płaczek był atrakcyjny.

Gość gość
Nie znasz kobiet

Gość gość
Czyżby? Biolog zajmujący się delfinami przez całe życie, wie więcej o delfinach niż one same. Ze mną i kobietami jest podobnie. Doskonale was rozumiem, znam wasze strategię i wiem jak postępujecie.

Gość gość
Uważam ze gdybys cały dzień napierdalal na rowerze to wieczorem nie miałbyś sily myśleć o zaspokojeniu potrzeb. Ja w sumie jestem niejadkiem więc zdarza mi się jesc raz na 3dni ;) często po prostu nie mam na to czasu. Ale ja ciebie chyba nie zrozumiem w 100% bo nie jestem brzydka.

Gość gość
"Biolog zajmujący się delfinami przez całe życie, wie więcej o delfinach niż one same. " Prostytutki to nie sa statystyczne kobiety a tylko z takimi miales przyjemnosc obcowac :P

Gość gość
Biolog o którym przykładowo rozmawiamy, nie musi uprawiać seksu z delfinami, aby wiedzieć, że każda samica delfin wybierze samca o największym penisie i będącego najatrakcyjniejszym. Zmysł obserwacji wystarcza do wyrobienia sobie opinii na temat wszystkich kobiet.

Gość gość
W takim razie Twoj zmysl obserwacji mocno szwankuje..

Gość gość
Raczej twoja interpretacja rzeczywistości. Rozumiem, że aby radzić sobie z naturalną, fundamentalną potrzebą jaką jest seks, mam zaraz po pracy iść na rower i jeździć dopóki mi się nie odechce seksu? Rewelacyjny pomysł, naprawdę. To już prędzej, gdybym kogoś pobił, poziom testosteronu powinien się zmniejszać wraz z działaniami agresywnymi.

Gość gość
Tylko w jakich sytuacjach obserwowales kobiety? Bo w społeczeństwie często przyjmujemy poze, maskę. Ja mówię to co naprawdę myślę tylko w obecności najbliższych.

Gość gość
Tamten gość to nie ten od roweru. To ja ;) zawsze to jest jakis sposob, napewno lepszy niż.siedzenie na d***e, myślenie o tym że ci się chce i uzalanie nad sobą że nie możesz.

Gość gość
dajcie spokój, gosciowi z powodu brzydoty i glupoty odwalilo.. zadne racjonalne argumenty do niego nie przemowia... on zyje w swoim chorym swiecie..

Gość gość
W różnych sytuacjach społecznych. Jeżeli jest atrakcyjny mężczyzna, i spodoba się kobiecie, to ta wiedząc że podoba się on wielu innym, natychmiast będzie chciała go "przekupić seksem", łącząc (jak się jej wydaje) przyjemne z pożytecznym. Jak to interpretować? Ano tak, że w każdej kobiecie tkwi k***a, która często pozostaje w uśpieniu, aż znajdzie się odpowiedni osobnik. Ogólnie też, większość kobiet nie am ambicji, zainteresowań innych niż telewizja i gazetki plotkarskie, większość z was jest ograniczona i całe swoje życie opiera na znalezieniu sobie jak najatrakcyjniejszego partnera do prokreacji. Wyjątki są, ale bardzo, bardzo rzadko.

Gość gość
Podczas gdy ja formuję opinię na podstawie faktów czy badań, wy wysuwacie jakieś wyssane z palca historie które w żaden sposób nie odnoszą się do rzeczywistości. I co się okazuje? Że to ja jestem nieracjonalny a te brednie które sobie wymyślacie, tak wymyślacie, nazywacie argumentami. Oto całe myślenie kobiecie, jest jak ja mówię, bo tak. Atrakcyjna powie, że ma racje, bo jest atrakcyjna, a piękne kobiety nie mogą się mylić. Ehh pora na mnie, bo to miejsce tylko utwierdziło mnie w przekonaniu że stoję po stronie smutnej prawdy.

Gość gość
skoro kobiety to takie pustaki to powinienes byc szczesliwy ze z zadna z nich nie musiales sie wiazac a seksualne uslugi swiadcza wysoko wykwalifikowane panie prostytutki :)

Gość gość
Trochę facet ma racji bo jak mi wytłumaczycie że kogoś bardzo źle potraktowałem i obraziłem (spałem z tą kobietą na 4 randce obraziłem obelgami, i bardzo źle ją nazwałem, wiele jej nawrzucałem) i tak chciała się ze mną widywać i uprawiać namiętny seks, w jakieś pieprzenie o charakterze nie uwierzę, podobałem jej się o czym mówiła od początku to chciała się kochać proste... innego wytłumaczenia ja nie widzę...

Gość gość
a może sie zakochała?

Gość goscja
Takie masz zdanie o kobietach dlatego z nie masz.okazji obswowac ich sytuacjach prywatnych, gdy sa same, nie możesz wwiedzieć co myślą.

Gość gość
Moje zdanie opiera się jak już napisałem na podstawie doświadczeń, obserwacji, badań (innych) i faktów. Atrakcyjny facet jakby nawet był menelem to z miejsca znajdzie kobiety, które sprawią że wszystkie jego najważniejsze fizjologiczne potrzeby zostaną spełnione (nakarmią go, pozwolą się przelecieć i pozwolą mu u siebie mieszkać). Bycie brzydkim i świadomym tego, jest dużo gorsze od kalectwa i nieświadomości, czy upośledzenia.

Gość goscja
Po prostu sa ludzie i parapety, kobieta kobiecie nierowna. Dzielnice ludzi na mężczyzny i kobiety ew ładne i brzydkie kobiety, przydrożnych mezczyzn, przeciętnych, przydały i prawiczkow, to śmieszne. KAŻDY jest indywidualnością.

Gość gość
Zakochała się? No jasne. Kocha się za wygląd, co jest dowiedzione, on się kobiecie spodobał, zadziałały hormony i stał się on w jej oczach mężczyzną idealnym, nie tylko fizycznie, ale i w każdym innym względzie, a jego złe zachowanie w stosunku do niej, zostało w jakiś absurdalny, naiwny sposób przez nią uzasadnione. Nawet jeden pan przedstawił kolejny dowód na to, że jesteście... jakie jesteście ;)

Gość gość
Chlopie nie badź hipokryta, faceci tez szukaja atrakcyjnej partnerki. Chcialbys uprawiac seks z kaszalotem?

Gość goscja
Ty znowu przychodzisz z założenia ze to ty masz rację bo jetes brzydki więc mądrzejszy/ bardziej doswiadczony przez zycie niż ładna kobieta. Słuchaj tych którzy sa szczęśliwi w życiu jeśli też chcesz być. Chyba ze jestes emo. W takim razie do psychiatry bo w tym wieku to już chyba nie wypada.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej