Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarownica  z   Andaluzji

Uroda w życiu niewiele daje

Polecane posty

Gość gość
pyk

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość potworzyca
to pobaw się w sieci:-) zaczaruj na odleglosc kogos interesującego (jeśli potrafisz rozpoznać takiego w slowie pisanym) i dopiero na końcu ujawnij się z wyglądem:-)

Gość gość
Sranie w banie, na krótką metę daje wiele, ale na długą rzeczywiście to bomba zegarowa bo typowy pustak opiera całe swoje życie na tej urodzie a ona szybko przemija i delikwentka traci swój jedyny atut, nie ma już nic wartościowego do zaoferowania partnerowi i zostaje sama psiocząc na facetów jakie to świnie i na niesprawiedliwość losu :-)

Gość gość
Dziwne tez jest to, że mimo braku piersi zawsze miałam adoratorów i to nie jakiś brzydali, interesowali sie mna fajni faceci fajny facet----ładny nie fajny---brzydal fajne masz rozumowanie dziecko no ale tak to już jest ze kobiety najbardziej patrzą i oceniają ludzi po wyglądzie

Gość gość
Post wyżej bardzo mądrze napisane. To czy człowiek jest "fajny" czy nie, nie ma związku z urodą. Oczywiście, atrakcyjnych się idealizuje i przypisuje im na wstępie same cechy pozytywne, a brzydkim na wstępie są przyklejone metki z pejoratywnymi cechami. Dlatego tak ciężko być brzydkim. O wszystko trzeba walczyć, trzeba mieć naprawdę dużo zapału, determinacji i siły woli aby do czegoś dojść, bo we wszystkim co się robi, ludzi widzą w nas brzydkich tych najgorszych.

Gość gość
"Czarownica z Andaluzji Mnie od dłuższego czasu podoba się pewien chłopak, bardzo mnie zaintrygował sobą, ale niestety nie przejawia zainteresowania moją osobą. Tymczasem ja jestem zbyt nieśmiała, by sama próbować. Tak więc widzisz Ble Ble, że i nam zdarza się cierpieć na brak wzajemności, odrzucenie." mam podobny problem ale ja jestem facetem. U mnie zwalam to na niesmialosc a tak naprawde to duma i blokada przed "bieganiem" za kobieta. Nie uwazam sie za przystojniaka ale zdarza sie ze kobiety mnie same zaczepiaja - oczywiscie w klubie itp. lub tez poznam jakas dziewczyne traktuje ja jak kolezanke a ona sie we mnie szybko zakoc***e:/ To jest dopiero problem jak wiesz ze ona jest fajna, mila ale niema chemii. Nie mozna sobie pozwolic na jakies dwuznacznosci i flirt zeby nie dac jej nadziei, nie skrzywdzic. Z kolei znowu jak mi sie jakas spodoba to zazwyczaj taki typ niesmialej kobiety i wpadam w bledne kolo bo musze czuc chociaz ze mnie lubi a z tym jest ciezko jak kobieta jest niesmiala. Nie wiem wtedy czy to niesmialosc czy poprostu brak sympatii. A jak kobieta ma faceta to juz wogole odpuszczam bo wychodze z zalozenia nie rob drugiemu co tobie niemile a nie chcialbym by ktos uwodzil moja kobiete.

Gość gość
'fajny facet----ładny nie fajny---brzydal fajne masz rozumowanie dziecko no ale tak to już jest ze kobiety najbardziej patrzą i oceniają ludzi po wyglądzie" Proponuje wrócić do szkoły podstawowej i zaliczyc lekcje czytania ze zrozumieniem. Skoro teza zakłada, że brzydale powinni parowac sie w swoim towarzystwie. A moja wada: brak piersi jest powodem do nazwania mnie brzydulą to tylko brzydale powinni na mnie lecieć :P faktem jest, że uroda jest istotna jednak nie najwazniejsza. I proszę nie opowaidac andronów, że wy wszyscy jeseście tacy uduchownieni i nic a nic nie patrzycie na wygląd potencjalnego partnera...

Gość gość
Tylko kobiety i male dzieci maja takie rozumowanie ladne fajne , brzydkie niefajne ! Brutalana prawda jest taka ze kobiety maja pelno kompleksow i aby sie dowartosciowac to wybiora zawsze przystojniaka by sie pochwalic kolezanka i rodzinie i zeby jej kobiety zazdroscily chlopaka ! Brzydkich najczesciej sie wyzywa , szydzi z nich , dokucza !

Gość gość
pieprzysz nigdy nie szydziłam z brzydkich.. baa moim ukochanym chlopakiem byl obiektywnie patrzac brzydal, mial za to zlote serce, inteligencjie i blyskotliwosc. Jednak nie oszukujemy sie faceci szukając partnerki raczej szukaj wsrod ladnych nie brzydkich. Hipokryzja przez panow przemawia

Gość gość
Naukowcy udowodnili, że to kobiety przykładają dużo większą uwagę do wyglądu i są dużo bardziej wybredniejsze przy wyborze partnera. Dlaczego? Wynika to z inwestycji w rodzicielstwo, która w przypadku kobiet jest dużo większa, niż mężczyzn. Także mężczyźni są o wiele lepsi w tym względzie.

Gość gość
Dlatego właśnie, o ile zdarzają się pary on przystojniak, ona brzydka tak nigdy w życiu nie spotkamy kompletnego brzydala i ładnej dziewczyny. Pieniądze nawet nie pomogą takiemu facetowi.

Gość ,,,,,,juhuiol;
która bedzie chciała niezbyt atrakcyjnego? Zadna

Gość gość
chrzanisz kolego oj chranisz, dużo częsciej widuje pary brzydal + mega laska niz na odwrót. To faceci szydzą z mniej atrakcyjnych kobiet a na partnerki szukają ładnych, zgrabnych i młodych. Mniej istotny jest dla nich intelekt, wykształcenie czy status społeczny. Kobiety natomiast większa wage przywiązuja do statusu społecznego mężczyzny niz do wyglądu.

Gość gość
To nie wina ludzi brzydkich ze tacy sa ! Urodzili sie i nie maja wplywu na to ! Hipokryzja wyplywa z takich wlasnie tekstow która bedzie chciała niezbyt atrakcyjnego? Zadna A co brzydka moze miec przystojnego a brzydal nie moze miec pieknej ?

Gość gość
hipokryzja wypływa tylkoz ciebie :D skad to ? żegnam hipo! do września

Gość gość
Głupoty piszecie, jak tą piękną życie przekopie to za drugim razem gdy już jej ta piękność wyblaknie i ma dodatkowe małe zobowiązania wtedy nie szuka pięknego tylko... głupiego ;-)

Gość gość
Sama chrzanisz. Kobiety nie zwracają uwagi na osobowość i charakter mężczyzn, liczy się dla nich tylko wygląd. W statusie społecznym zakochać się nie można. Ja nie widuje wcale lasek z kompletnymi brzydalami (brzydka twarz, niski itd.). Natomiast widuje bardzo nieładne dziewczyny w towarzystwie niezwykle atrakcyjnych mężczyzn.

Gość gość
Ja nie widuje wcale lasek z kompletnymi brzydalami (brzydka twarz, niski itd.). Natomiast widuje bardzo nieładne dziewczyny w towarzystwie niezwykle atrakcyjnych mężczyzn. Tak jak napisal kolega wyzej jezeli my brzydale nie zaslugujemy na te piekne to wy brzydkie dziewczyny tez na przystojniakow nie zaslugujecie !

Gość gość
To tak jakby urodzony w biednej rodzinie, nie mógł się wzbogacić, albo urodzony w rodzinie idiotów, zdobywać wykształcenia, bo gdyby chciał to zrobić, byłby hipokrytą. Ale logika. Każdy chce dla siebie jak najlepiej. Jak brzydkiego zaakceptuje jakaś atrakcyjna i zechce dać mu szansę, to on ma powiedzieć "przepraszam, ale nie wolno mi się z tobą zadawać"? Albo jak jakiś przystojniak będzie latał za brzydulą, to ta ma mu powiedzieć: "Jestem brzydka, daj mi spokój, nie możemy być razem z tego powodu". Żałosne myślenie macie.

Gość gość
Najgorsze jest to, że jeżeli nieatrakcyjny facet zechce poznać ładną dziewczynę, to ta zamiast grzecznie dać mu do zrozumienia, że nie jest zainteresowana, zacznie go wyzywać i obrażać od najgorszych. To bardzo przykre. Przecież wystarczy powiedzieć nie i się już nikt nie będzie narzucał, ale lepiej obrazić, poniżyć, ośmieszyć bo przecież brzydki jest gorszym człowiekiem i nie zasługuje na szacunek - tak myślą atrakcyjne kobiety o nieatrakcyjnych mężczyznach.

Gość gość
no jak ten brzydal podrywa głupią dyskotekową bladź to jakiej reakcji oczekuje? Może czas ruszyc d*pe i podbijac do ładnych, kulturalnych kobiet? Do jakich kobiet wy startujecie? Tylko pustak będzie szydził z czyjegos wyglądu.

Gość gość
rzeczywiscie uroda nie wiele daje co za bzdury ! Urodziwi ludzie lepiej zarabiaja i dostaja awans w pracy , na rozmowach kwalifikacyjnych o prace czesciej sa wybierani ! maja powodzenie i zainteresowanie ze strony plci przeciwnej ! latwo nawiazuja kontakty i przyjaznie z ludzmi ! w szkole sa lepiej oceniani , ludzie licza sie z ich zdaniem ! Uroda jest tylko atutem .

Gość MIKEMIKE
Też tak uważam że uroda daje bardzo dużo, jak widzę jakie mają problemy prawiczki z tego forum tylko to potwierdza a że są psychicznie wykończeni i dziwni, a kto by nie był jak jest około 30 lat odrzucany przez kobiety (lub pewny że go odrzucą bo każdy lustro ma...) no ludzie nie oszukujmy się każdy ma jakąś urodę jednak natura jest okropnie niesprawiedliwa... jak ktoś jest choć trochę urodziwy podoba się komuś to znajdzie sobie partnera jak jest się brzydalem to ciężko z tym... skoro nie pociąga się płci przeciwnej to jak druga osoba ma się zakochać? to nie możliwe.

Gość gość
Jak sie jest brzydalem to trzeba pracowac nad sobą dwa razy cięzej niż Ci ładni. Trzeba zdobyć dobre wykształcenie to będzie kasa na auto, mieszkanko, fajne ciuchy. Zadbac o swój wygląd, iśc na siłke, wybielić ząbki, chodzic regularnie do fryzjera. Znaleźć sobie ciekawe zainteresowania. Wierzcie mnie będa chętne panienki na takiego faceta. Nikt natomiast nie będzie chciał zaniedbanego, biednego, znudzonego zyciem prawika.

Gość gość
Ale niewykształcony, biedny, bez samochodu, zaniedbany i znudzony przystojniak i tak będzie miał wzięcie. Jak widać, rodzenie się brzydkim człowiekiem, to rodzenie się z kajdanami.