Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna 29latka

Samotni ok. 30, jak spędzacie wolny czas?

Polecane posty

Gość gość
właśnie jak byłam sama, to najbardziej brakowało mi dzielenia się szczęściem. ładny widok jest piękny, gdy możesz pokazać go ukochanemu. pyszny obiad w restauracji jest romantyczną chwilą, gdy dzielisz ją z kimś kogo kochasz... tego brakowało mi najbardziej.

Gość trzydziechaaaaa
a mi szkoda ciebie, ze wszytskich mierzysz swoja miarą to ze ty byłabyś skrajnie nieszczęśliwa, to nei znaczy że wszyscy tak mają mnie akurat ludzie nudzą i męczą, dopiero w samotnosci odżywam i czuję się szczęśliwa w 100 procentach, nikogo nie musze zadowalać, spełniać niczyich wymogów, nic nie muszę, ty chyba nawet nie masz pojecia jaki to jest stan i co sie wtedy czuje, bo całe życie zabiegasz za czyimś zainteresowaniem i tylko wtedy czujesz , ze żyjesz kiedy masz na sobie wzrok faceta, ja tak nie mam, wręcz przeciwnie

Gość 8768
kochana ...to samo możesz mieć w związku kto powiedział ...że nie mogę kupić sobie perfum-ów ?? kto mi zabroni wyjazdu ??

Gość gość
Między byciem z***biście szczęśliwym a brakiem sensu w życiu jest jeszcze spora przestrzeń ;) Wg Ciebie osoba, której nie udało się znaleźć partnera nie może cieszyć się życiem, wg mnie to nieprawda.

Gość gość
@ 8768 - "perfum" nie "perfum-ów" ;)

Gość gość
a po co wymyślono wibrator? dla singielek niech żyją singielki!!!

Gość gość
jak w temacie -praca -odpoczynek -siłownia -wyjazdy na urlop -wyjazdy weekendowe - kosmetyczka, fryzjer -ploty z koleżankami jest bosko!!!

Gość 8768
dziękuję za poprawienie :)

Gość gość
taaa, bosko, a potem ryk w poduszke, ze dba o siebie jak moze, a faceta brak:D

Gość gość
Strasznie żal mi kobiet, które swoje poczucie wartości i radość z życia uzależniają od posiadania faceta. Szczerze Wam współczuję.

Gość trzydziechaaaaa
ja też

Gość gość
nikt nie uzaleznia swojego poczucia wartosci od posiadania faceta. Nie da sie jednak byc szczesliwym bedac samotnym, po prostu sie nie da. Mozna wypelnic sobie czas w 100% super ciekawymi pasjami, ale fakt, ze nie mozna dzielic sie tymi rzeczami z druga osoba spowoduja narastajaca frustracje i tyle.

Gość gość
jak aj widzę tych facetów...z brzuchami, obleśnych, łysych, upoconych i grubych! to się cieszę,że jestem sama!

Gość gość
Gościu, a kim ty jesteś, żeby wyrokować, że się nie da? Ja Ci mówię, że się da i nie trzeba z powodu braku faceta rezygnować z radości w życiu.

Gość 32
Chciałam tylko nadmienić, że "sama" nie oznacza od razu "samotna" :) Jeśli o mnie chodzi: praca (mało opłacalna, ale baaardzo ją lubię), sporty (przeróżne), koncerty (min. jeden w tygodniu), kino, teatr, spacery, imprezy, zakupy, plotki, winko (albo i whiskey), wypady weekendowe, nad jezioro...i wiele innych. I tu niespodzianka - zawsze mam przy tym towarzystwo (jeśli tego chcę oczywiście, bo czasami mam ochotę pobyć totalnie sama). Do tego życie w wielopokoleniowej rodzinie, w domu na uboczu dużego miasta - jest wesoło. Facet...? Będzie to będzie, nie będzie - trudno. Już mi to jest obojętne. I nawet raczej przychylam się do tej drugiej opcji, bo "półśrodków" nie uznaję.

Gość gośćóweczka
smutno mi

Gość trzydziechaaaaa
Nie da sie jednak byc szczesliwym bedac samotnym, po prostu sie nie da. xxx jak się nie da skoro ci piszę, ze się da... dziwna jesteś, naprawdę myślisz, ze wszyscy ludzie są tacy sami i potrzebują tego samego gdybym tak strasznie pragnęła być żoną to juz 2 razy miałam okazję, a jednak wolę być sama, już wiem, że związki nie sa dla mnie, ja nawet nie lubię spotykac się od czasu do czasu z kims żeby pogadac, nie potzrebuję tego, denerwuje mnie to i nudzi i tak samo jest ze związkiem. tylko w związku jest to spotęgowane, bo jednak musze się spotykac nawet kiedy nie mam ochoty - prawie nigdy nie mam ochoty kogoś widzieć, że już nie wspomnę o współnym mieszkaniu, muszę robić wiele rzeczy, których normalnie bym nie robiła

Gość gość
Dlaczego uważacie ze nie da sie byc samotnym i szczęśliwym? Odpowiem wam, bo jesteście ograniczone i mierzycie wszystkich swoją miarą, na zasadzie "Polak to złodziej". Można powiedzieć to samo w drugą stronę: nie mozna być szczęśliwym będąc z kimś :O i nikt wam nie zabrania kupowania "perfumów", ale słownika ortograficznego, owszem ktoś wam zabronił

Gość gość
Bo powtarzają wtłoczone do głowy frazesy i stereotypy.

Gość gość
taaa. ciekawe jak bedziecie spiewaly bedac po 40? to nie taka sama samotnosc. znajomi nie beda juz mieli tyle dla was czasu ani ochoty. niestety ale po 30 przychodzac z pracy ma sie wiecej sily na "zycie po pracy", niz po 40.

Gość gość
Gościu, ile masz lat?

Gość trzydziechaaaaa
ciężka jesteś w dedukcji naprawdę szukaj sobie faceta rzeczywiście bo ktoś musi myśleć za ciebie... dla mnie to nawet lepiej jak ludzie przestaną mieć dla mnei czas, teraz koleżanki i koledzy namawiają ciągle na wypady , spotkania i gadki przy winku, a ja zwyczajnie nie mam ochoty i już mnie wkurza to, ze ciągle musze odmawiać, bo nie mam zamiaru zmuszać się do czegokolwiek. jak mi dadzą spokój to nawet będzie lepiej

Gość 32
Po 40-stce to obstawiam, że znajomi będą mieli dla mnie jeszcze więcej czasu, niż mają teraz - bo aktualnie na potęgę się rozwodzą! Zatem będzie w towarzystwie jeszcze więcej "samotnych" :p

Gość januszekkkkkksksksk
Macie racje . Sam wodze po sobie mam wymagania do kobiety. Ale też daje jej sporo. Wiecie taka wymiana. Mam 29 no dobra 30 lat . I moja kobieta bedzie miała przerąbane bo tu jest odludzie . No chyba ze tak mnie rozkocha ze pojde za nią w jej tereny. Nie moge doczekać sie czasu kiedy pojawi sie uczucie do jakiejś kobiety. A później. Dylemat czy zamnac ja na tym odludziu.... To jest kłopot......swoja droga jaki ja mały czuje sie względem tych napakowanych facetów ... Chyba też zjem te tabletki co sąsiad i bede taki wielki jak on :D. Pozdrawiam samotników. Ja uciekam w prace .sila ! ;)

Gość gość
up

Gość gość
Startowałem w tym biegu w Warszawie było super nie wiem może zdecyduje się jeszcze na Poznań.A co do pytania to nie mam problemu z zaplanowaniem czau wolnego wystarczą dobre chęci,bo chyba najgorsze to zasiedzenie się w domu.

Gość gość
na szczescie mam znajomych w podobnym wieku co tez sa singlami i razem sobie organizujemy czas. Np. ostatnio bylismy w http://www.xdrivekarting.pl/ na paintballu. Wszyscy sie swietnie bawili:) Poza tym chodzimy do klubow itp