Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ciekawy temat o kobietach i prawdy ogolne

Polecane posty

Gość gość

kobiety twierdzą że by chciały dobrego, miłego, sympatycznego, oddanego, uczciwego faceta, a jak się taki pojawia na horyzoncie to w ogóle nie myślą o nim w kategorii patrnera. Zostaje przyjacielem, od wysłuchiwania tego jak ten zły ją potraktował. Źli faceci zawsze kręcili kobiety bo te nie mogą nad nimi przejąć kontroli, nie mogą z nich zrobić swojej zabawki, są niezależni i pewni siebie a to właśnie w facetach pociąga kobiety. A ci dobrzy obserwując takie sytuacje, widza że tak naprawdę przegrywają swoim dobrym postępowaniem, bo zewsząd słyszą "jesteś fajnym facetem, wiele kobiet o takim marzy" ale każda taka zachwycona zawsze przekierowuje go do tych "innych" które powinny się nim zainteresowac. Koniec końców zostaje mu tylko wątpliwa przyjemność bycia świadomym że jest się tym dobrym. Za to ci źli spijają śmietankę.

Gość gość
Podsumowując krótko, to co egoiste i Carecoala powiedzieli: jeżeli jesteś dobrym, uczynnym i uczuciowym chłopakiem, lecz nie mającym za grosz umiejętności pokazania się z dobrej strony przed dziewczynami i ogólnie światem zewnętrznym. Czyli jesteś przykładowym frajerem, to praktycznie nie masz szans w młodości zaznać miłości, romansów itp. Wszystkie dziewczyny i w tym twoja przyszła żona (jeżeli taka się znajdzie) zostaną rozdziewiczone przez cwaniaków. Jeżeli masz farta to znajdziesz jakąś dziewczynę, która lubi takich jak ty. W innym wypadku jesteś zmuszony czekać, aż dziewczyny dojrzeją, będą po przejściach i zdecydują się w ostateczności na taką ciotę jak ty. Czyli praktycznie będziesz zbierał resztki. Ale i tak młodość, w której miałeś się wyszaleć, bawić itd. zmarnujesz na zazdroszczenie cwaniakom, którzy na nic nie zasługując, wycisną z życia to co najlepsze. Może i los się do ciebie uśmiechnie w przyszłości, ale i tak z twoją młodością los cię po prostu w******ł.

dobrze, że świat jest czarno-biały, nie? To bardzo ułatwia życie takim jak Ty.

Gość Oral B
jednym slowem: kochasz czy tylko chcesz?

Gość prawda absolutna
że życie wśród kobiet to jak szachy. raz bijesz konia a raz posuwasz królową

Gość Bochaterka
Romeoszczak to ty,?

Gość gość
ni wiem kto to romeo cos tam, taka jest prawda o kobietach, zauwazcie ile kobiet zadaja sie lub zadawały z patologicznymi przypadkami :p zainteresował mnie temat wiec wstawiłam, a lubie byc obiektywna

Gość Joker z batmana
do autorki tego tematu== wiekszosc ludzi stad i tak tego nie zrozumie, beda zaprzeczac ze jest inaczej heh

Gość Wandeczka chłopka
to proste kobieta zawsze łacniej da zwyciescy. przegrani muszą bic konia

Gość gość
Dlaczego kobiety płaczą - Dlaczego płaczesz? - młody chłopiec zapytał swą mamę. - Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. - Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go przytuliła i rzekła: ...i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne. Później chłopiec spytał swojego Ojca, dlaczego Mama płacze bez powodu? Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. ...było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć. Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedzą dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał: Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)? A Bóg mu odpowiedział... ...Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową. Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata! Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci! Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi. Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego. Synu, na sam koniec... Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość! Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej. Ona jest wyjątkowa! autor nieznany

Gość Joker z batmana
Wandeczka zwyciezca kojarzy mi sie człowiek ktory cos osiagnał, a jak wytłumaczyc jesli kobiety zadaja sie z alkoholikami? :D chyba raczej o taki typ facetów chodzilo w tym temacie... ide spac, temat rzeka

Gość oiuytredfghjnmkjnhbgvf
ci co pocieszają płaczące kobiety są tamponami emocjonalnymi, te idiotki i tak pobiegną do kata, czemu? bo są tepe