Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche o ROR

Temat dla spragnionej uwagi ROR i ku przestrodze innych!

Polecane posty

Gość bo ror insynuowala
i na koniec: ja nie czytam twoich wypowiedzi w innych tematach, czytalam na poczatku, ale to nie mialo zadnego sensu. osttanio sie tu laski tez czepilas bez sensu i bez powodu, ze Azja to nie panstwo a ten ktos przeciez nic takiego nie napisal:O Po prostu wtracasz sie gdzie sie da i jeszcze te krotkie twoje zdania mozna przeczytac ale kilometrowe wypowiedzi to nie dzieki. Jak widze ciebie na jakims temacie to nawet sie nie wypowiadam bo wiem, ze chocbym pisala na temat to ty to rozwalisz.

Gość gość
a może ROR, Przemo 22 itp to jedna i ta sama osoba ? :P

"meza nie ma, chlopa nie ma, dzieci nie ma, mozliwe, ze ma te krasnale ogrodowe o ktorych ciagle piszesmiech.gif I ona pisze o podrozowaniu?" x o jest moj ulubiony "typ" - jasne jestem paskudna i mam wielka kroste na nosie - teraz ci lepiej?:-) alez trzeba byc nieszczesliwym zeby sobie poprawiac samopoczuucie w tak prosty i prytmitywny sposob jak ty;-) ;-) ;-) x troche o ROR zaraz przypelznie ROR bo juz sie produkuje na temacie obokjezyk.gif ROR zobacz ile pozywienia dla ciebie jest, masz zajecie na co najmniej godzinke" x ty wiesz to najlpiej jak kazda p...fanka, co nie?;-) juz lepiej pisz tutaj niz te pozal sie boze maile do mnie;/ x Krasnale ogrodowe? To może w Niemczech mieszka. Bo angielski ma kiepski, po jej wtrętach sądząc. x zaczyna sie "bystrzchy" - nie , mieszkam w kosmosie - terz ci lepiej?;-)

Gość troche o ROR
:D:D:D piszcie cos jeszcze, nakarmy ROR to moze czepi sie tylko tego tematu i nie bedzie latac po innych P.S. wiedzialam, ze przypelzniesz, bo jestes przewidywalna i spragniona uwagi

Gość gość
ROR to moj adziewczyna. Zostawcie Ją w spokoju! Kocham Cię ROR Twój Przemuś 🌼

"ze niby polka nie jest i polski jej niepotrzebny, ze niekoniecznie sie w polsce wychowywala i takie tam bzdury. Po prostu ma dziecko fantazje, chce byc kims kim nie jest" x a glupiemu i tak radosc;-) a ty widze spijasz kazde moje slowko;-) x Ciekawe z której psychuszki klepie w takim razie, skoro wydaje jej się, że "as easy as it is" to po elficku smiech.gif" x z kosmicznej jak zawzse;-) x a jaka niby ty rozrywke dostarczasz jak ktos napwet nie czyta twoich postow tylko je omija badz widzac twoj pierwszy wpis rezygnuje z czytania tematu? Chyba wlasnie rozrywke odbierasz a nie dostarczasz tlumanie." x twoj przyklad tego dowodzi najlpiej - przeleciala jak mucha do lepu bo zobaczyla ROR w tytule;-)

"ROR miesza slownictwo polskie z angielskim, bo czuje sie przez to madrzejsza" x i jak mnie zdemaskowala;-) ;-) ;-) ;-) x Podpisuję się, zasyfia każdy wątek który sobie upatrzy - kłóci się o pierdoły, czepia się słówek, dorabia sobie ideologię, zmyśla i wymyśla. Horror. Często też się marzy o tym o czym nie ma zielonego pojęcia a jej się wydaje więc tak ma być i koniec kropka" x i nastepna co tylko lazi za ROR;-) x Może to dziecko, które ma wakacje" x tak, jasne mam 11 lat , happy ?;-)

"ror nie p*****l bo pisalas o swoim zyciu na pocztaku twojej kariery na kafe. Gdyby mi sie chcialo to bym poszukala twoich pierwszych wypowiedzi ale ide na spacer z mezem" x jasne , na pewno idziesz;-) a o swoim zyciu nie pisalam - ale takie puste lale i tak mi je "stworzyly";-) x ROR jesteś p******a x wow;-) toz powiedziala;-) x Skoncz z tym swoim as easy as it is bo to sie staje nudne jak probujesz pokazac jaka swiatowa jestes" x tonem rozkazujacym to do wlanej matki mozesz sie zwracac - na mnie nie robi wrazenia zwykle buractwo, as easy as it is;-)

Gość za toba nie trzeba chodzic
weszlam na temat o wychowywaniu a tu ror, weszlam na temat o kafeteriankach ror, temat o wozku ror, o krajach ror, o antykoncepcji tez ror i tak mozna wymieniac i wymieniac. Nikt za toba nie chodzi to ty jak sie p************z to wszedzie ciebie pelno:O I tak, weszlam tu by tobie wlasnie to napisac a teraz sikaj z podniety i pisz, ze dostarczasz mi rozrywki.

"bo ror insynuowala i na koniec: ja nie czytam twoich wypowiedzi w innych tematach, czytalam na poczatku, ale to nie mialo zadnego sensu. osttanio sie tu laski tez czepilas bez sensu i bez powodu" x jasnie - "nie czytasz" ;-) z cala pewnoascia;-) x Jak widze ciebie na jakims temacie to nawet sie nie wypowiadam bo wiem, ze chocbym pisala na temat to ty to rozwalisz." x przyklad mamy pozyzej gdzie w podskokach przylecialas gdy zobaczylas ROR w tytule;-)

" [zgłoś do usunięcia] gość a może ROR, Przemo 22 itp to jedna i ta sama osoba ?" x tak pisze ze wszystki nikow - lacznie mam ich tutaj 1,478;-)

Gość ROR zdemaskowana
ROR i Przemek22 to ta sama osoba ;) byś się wstydzila :D mądrzysz się na ROR, Przemek to twoje prawdziwe oblicze :D

Gość gość
Nie łażę, po prostu wszędzie się na ciebie natykam., Nie trudno cię nie zauważyć bo takich bzdur to nawet najgłupsi z tego kafe nie przebiją.

Gość gość
Jak bardzo trzeba być zapatrzonym w siebie, żeby nie widzieć, że jest się wkurzającym? Tatuś kiedyś powiedział mi tak: jak ktoś ci mówi, że masz ogon, to każ mu s********ć. Jak druga osoba ci to powie, zastanów się. Jak powie ci to osoba trzecia, lepiej obróć się i sprawdź. ROR, tutaj mnóstwo osób pisze co w Tobie je wkurza. Nie widzisz tego? Smutne.

"P.S. wiedzialam, ze przypelzniesz, bo jestes przewidywalna i spragniona uwagi" x jasne;-) temat zalozylas o mnie - to i nie odmowie spragnionym mnie, as easy as it is;-) x ROR to moj adziewczyna. Zostawcie Ją w spokoju! Kocham Cię ROR Twój Przemuś kwiatek.gif' x dokladnie tak;-)

Gość troche o ROR
karmic mi tu ROR intensywnie!:P jak sie uda to nie wylezie z tego tematu do nocy i nie zasmieci innych:)

" [zgłoś do usunięcia] za toba nie trzeba chodzic weszlam na temat o wychowywaniu a tu ror, weszlam na temat o kafeteriankach ror, temat o wozku ror, o krajach ror, o antykoncepcji tez ror i tak mozna wymieniac i wymieniac. Nikt za toba nie chodzi to ty jak sie p************z " x sama napisalas jak chodzisz;-) jak ci sie nie podoba moja obecnosc na forum to zmien sobie forum - bo towje probleimi sa glownie twoje;-)

Gość gość
nie ROR tylko LOL jeden wielki z ciebie wpierdalasz sie wszedzie choc nikt cie nie chce. nie kapujesz tego wariatko?

"ROR zdemaskowana ROR i Przemek22 to ta sama osoba byś się wstydzila smiech.gif mądrzysz się na ROR, Przemek to twoje prawdziwe oblicze" x ach ty mopja "bystrzacho" ;-) ;-) ;-) ;-) dla ciebie moge byc przemkiem, bartkliem albo nawet wojtusiem - wszystko zebyulzyc twym cierpieniom;-) x Nie łażę, po prostu wszędzie się na ciebie natykam., Nie trudno cię nie zauważyć bo takich bzdur to nawet najgłupsi z tego kafe nie przebiją" x tluamcza sie tylko winni juz mowilam przeciez;-) x Jak bardzo trzeba być zapatrzonym w siebie, żeby nie widzieć, że jest się wkurzającym? Tatuś kiedyś powiedział mi tak: jak ktoś ci mówi, że masz ogon, to każ mu s********ć. Jak druga osoba ci to powie, zastanów się. Jak powie ci to osoba trzecia, lepiej obróć się i sprawdź. ROR, tutaj mnóstwo osób pisze co w Tobie je wkurza. Nie widzisz tego? Smutne." x opinie zawzse sa podzielone - to nie ja zakladam watki na swoj temat a sfrustrowani ludzie zawzse sie na kims i tak musza wyzyc - niech bedzie ze na mnie , mi tam rybka - a oni wyzloszczajac sie wirtualnie wyladowuja swoje napiecie ;-) w pewnym sensie wyswiadczam im przysluge - amen;-)

Gość troche o ROR
ROR pisz do nas, pisz:) Pragniemy czytac twe wypociny, ale tylko w tym temacie:D Bedzie fajnie jak jeszcze kolezanke Azjatycka zawolasz- tworzycie super duet:)

Gość gość
Życiorys Ror: Urodziła się na Śląsku, ewentualnie Podkarpaciu w zapadłej biednej dziurze. Na pewno przeprowadziła się do większego miasta. Jej ojciec był alkoholikiem lub oziębłym człowiekiem. Matka była popychadłem. Tłumaczyło by to jej zajadłość, chęć wyższości i bycie najmądrzejszą. Nie miała i nie ma znajomych. Nie ma studiów bo ktoś po studiach nie pisze w tak dramatyczny chaotyczny sposób. Na pewno podróżuje - życie emigranta. Zmywak, zbiory. straciła wcześnie cnotę pewnie z chłopakami z podwórka, czyje się gorsza wiec jedzie po dziewicach pocieszając się i wmawiając sobie, że porządne chłopaki, te inteligentne, dziane wolą takie jak ona - jakby to miało jakiekolwiek większe znaczenie. Seks ma przygodni ale niezbyt satysfakcjonujący.

Gość ROR zdemaskowana
"Bystrzacho" cię zrobił idiotko. Utop się, nikt cię tu nie chce.

Gość gosc 478-143827628-7694325820
a ta ROR to ta, co zawsze cytuje kogos i do kazdego zdanie ma jakies ale ??? :D

Gość gość
Sory, osoby bez studiów lub w trakcie są mniej w*********e niż to coś i umieją normalnie pisać.

Gość gość
Sory ror ale swoja matke szanuje a ciebie mam w d***e wiec bede sobie pisala takim tonem jak mi sie podoba. Osobie ktora nie szanuje innych tak jak ty nie nalezy sie nawet najmniejszy szacunek. Ty w ogole masz czas sie wysrac?bo ciagle piszesz i piszesz na kafe. A moze srasz pod siebie? Bo gdzie sie nie zajrzy to tylko ty i ty odnoszaca sie do kazdego z wyzszoscia. Musisz miec strasznie niska samoocene w.zyciu realnym twoje zycie to tylko kafe,strasznie biedna i smutna musisz byc.

Gość gość
Dziewczyny, wyluzujcie. Trole czekają na takie reakcje, to ich tylko nakręca. Szkoda nerwów :)

Gość amnie najbardziej
Smiesza laski,ktore odpowiadaja na wypowiedzi ror. powiem wam,ze to z wami cos nie tak,bo gdybyscie byly madrymi babkami to byscie nie odpowiadaly debilce. Ja jej wypowiedzi wogole nie czytam,za to ciagle w oczy wpadaja mi wasze odpowiedzi i zaczepki. po co to? ja macie szacunek dla samych siebie,to nie znizajcie sie do jej poziomu i nie odpowiadajcie

Gość gość
podajcie linka do topiku, ktory przykladowo rozpieprzyla