Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami taka samotna

Jak wzbudzic na nowo zafascynowanie swojego mezczyzny?

Polecane posty

Czesc wszystkim :-) Chcialabym sie Was poradzic w waznej dla mnie sprawie. Moj chlopak od jakiegos czasu jakby stracil dawne zainteresowanie, csy nawet zafascynowanie mna. Spotykamy sie, rozmawiamy, wychodzimy razem, ale coraz mniej. Jakby byl jakis wypalony, czyms zmeczony wiecznie (nie mna, a zyciem, praca, problemami, ktorych troche ma). Probuje z nim rozmawiac szczerze, otwarcie, na spokojnie, ale zapytany drugi raz czy cos mu jest, czy ma jakis problem wybucha, zlosci sie i na tym koniec wyjasniania. Smsy od niego juz nie sa takie czule, jak kiedys. Az w koncu nasza rozmowa przez telefon sie zmienia, mowi, ze mu mnie bardzo brakuje, ze teskni, ze nie potrafi sie na niczym skupic, bo mysli o mnie, ze mnie kocha do szalenstwa... Jak ogarnac zloty srodek w tej sytuacji? Bardzo chce byc z nim szczesliwa, bez zadnych watpliwosci? Staram sie byc kreatywna, pomyslowa, dbam o siebie dla niego, czesto inni faceci mu mnie zazdroszcza. On sam sie wscieka o moich kumpli, irytuje go, jesli tylko o ktoryms wspomne, a z drugiej strony czasem sam mnie zaniedbuje. Kochanki nie ma na pewno! Co o tym myslicie? Prosze, pomocy! Pozdrawiam goraco :-)

Gość kris pontiuss
A urawiacie seks? Zadowala Cie a Ty jego?

Gość valentinad
Jak bym czytała o swoim facecie...rozstałam się z nim, bo my z koleii do tego się rzadko widywaliśmy...:(

Kochamy sie zawsze gdy tylko jest okazja i zwielka ochota, zwrowno ja, jak i on. On jest zaaawszee wtedy bardzo, bardzo zaangazowany, chce sprawic mi przyjemnosc, stara sie. Ja tez zawsze sie staram. Czuje, ze bardzo go podniecam, o czym swiadcza szybkie wzwody i spektakularne orgazmy...