Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łysiejąca_666

Przerzedzone włosy, prześwity, wypadanie ;(

Polecane posty

Gość łysiejąca_666

Miałam piękne włosy, ale już nie mam... wyłażą, mam prześwity, nic nie odrasta... Od miesiąca stosuję vichy neogenic, na razie brak efektów, ale zrobię 3 miesięczną kurację (CHOCIAŻ WĄTPIĘ W NIĄ) może znacie jakieś specyfiki??? Pomocy, nie mogę patrzeć w lustro...

Gość łysiejąca_666
jeśli ktoś coś zna...

Gość under pressure
Idź do dermatologa, powien zlecić Tobie badanaia z krwi zeby wykluczyc chorobę.

Gość gość
musisz znaleźć przyczynę, to nie jest normalne. Może to anemia, jakaś inna choroba albo po prostu łysienie. Zrób podstawowe badania i idź do dermatologa.

Gość gość
zacznij od badań: morfologia, hormony płciowe, tarczyca bo łykanie suplementów w ciemno nei pomoże jak nie znasz przyczyny to może być chora tarczyca, brak żelaza, zaburzenia hormonów płciowych łojotok, sprawy genetyczne lub od farbowania, prostowania czasami włosy też wypadają od szamponów z silikonami i wystarczy je odstawić by w ciągu tygodnia była różnica

Gość gość
badania !!!! wszelakie jakie mozliwe oprocz tego WAX odzywka oryginalna w aptece do kupienia Seboren do wcierania nie seboradin czy inne gofno tylko seboren Vichy szampon Dercos aminexil

Gość gość
Witam odsprzedam Proscar 5mg ktorego zostalo mi kilka paczek po leczeniu. cena 100zl +20zl przesylka pobraniowa piszcie na ddariuszszczaw@gmail. com