Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca alkohilczka:)

Sasiadka sie zdziwila, ze pije piwo w poludnie

Polecane posty

Gość goraca alkoholiczka
taki jagoda wrzask podniosla, ze opieka nad dzieckiem itp. a ojciec dziecka? Twoj maz mam rozumiec, ze dzieckiem sie nie zajmuje dlatego nie wzielas pod uwage tego, ze maz byl w poblizu? No i nie po piwku:P

Gość gość 5ce82d
A słuchajcie, jest taki przepis, który zabrania sprzedawać ciężarnym alkohol np. w pubach albo coś? Wiem, że Autorka nie jest w ciąży, tak tylko pytam :)

Gość gość 5ce82d
Bo np. jak bym pracowała za barem i widziała, że ciężarna będzie sama piła tego drinka, to głupio by mi było jej coś sprzedać ...

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxx jagoda369 Mysle, ze masz nierowno pod sufitem smutas.gif Uchowaj mnie Boze od takich ludzi jak Ty a zwlaszcza od takich sasiadek. Dzieki Bogu, ze ja mieszkam wokol normalnych i sympatycznych ludzi. A Twoja sasiadka miala racje, ze zwrocila Ci uwage z tym piwem bo co bys zrobila gdyby Twojemu dziecku cos sie stalo i musialabys na pogotowie jechac? Wiesz , ze nawety by ci dziecko mogli odebrac? Nieodpowiedzialna jestes! "Życie jest za krótkie, by miłości dać zginąć. Życie jest za krótkie, żeby się nie spieszyć. Życie jest za krótkie, żeby się nie cieszyć." xxxxxxxxxxxxx TA PATOLOGIA SIE ODEZWALA Z TWYCH WYPOWIEDZI TO SMIEJA SIE NA FB NAWET MENELSKIE KORZENIE WIDZI PROBLEMW PICIU PIWKA NIKT NIE MOWI O CHLANIU CO ZA LUDZIE PIWA SIE NIE MOZNA NAOPIC?/CO WYZ TYM POGOTOWIEM??TAXI WEZWE, PO 1 PIWNIE DZIECI SIE NIE ODBIERA NIE ZARTUJ SOBIE JA DZIS JUZ 2 Z MEZEM PIJEMY ALE Z NAS PATOLE O JA:) DZIECI SIE BAWIA I WSZYSTKO GRA

Gość goraca alkoholiczka
nie ma takiego przepisu, a przynajmniej nie bylo wczesniej, bo byly kampanie by nie pic w ciazy, ale zakazu zadnego nie bylo. Ja w ciazy w 7 miesiacu raz kupowalam 3 piwa:D Brat wpadl z dziewczyna niespodziewanie, ja bylam w sklepie to maz zadzwonil bym wizela 3 piwa dla nich. Komentarz babci za mna niezapomniany podobnie jak wzrok sprzedawczyni:D

Gość gość 5ce82d
No właśnie, w sklepie nie wiadomo kto będzie pił. Swoją drogą, to wkurzyłabym się gdyby ktoś mi odmówił sprzedaży i jeszcze umoralniał :D

Najgorsze jest to, ze nawet po waszych wypowiedziach widac, ze Pl jest spoleczenstwem coraz bardziej pijacym - istnieje przyzwolenie na picie :( same przeciez piszecie - jedno piwko jest ok i pisze to kobieta, jak dla mnie to nie do przyjecia. 2013-07-20 17:12:13 , niemam konta na fb wiec wyluzuj , wariatko!

20.07.13 , widzac co ty tutaj piszesz to jesczze ze 4 obalicie z mezem tego wieczora. :O

Gość Co was obchodzi że ktoś pije
piwko? Autorka mi na alkoholiczkę nie wygląda. Bo niby dlaczego? Że piła piwo w ogrodzie? I jej sąsiadce się nie spodobało? Czy że kupowała trzy piwa w sklepie będąc w ciąży,ale nie dla siebie? :D Ludzie potrafią być upierdliwi. Na szczęście ja nie mam takich sąsiadów(mieszkam w bloku). Wszystkiego nie czytam,bo zbyt dużo tutaj tego. Ja piłam piwko z soczkiem na plaży,będąc z dzieckiem i mężem :) Och jaka ze mnie zła kobieta. Nie przesadzajmy,wszystko z umiarem!

Gość jagoda hrabianko
czytalam jak pisalas ostatnio, ze twoja mama porownawala twoje zycie do zycia ksieznejD Ciekawe czy maz ksieznej wypijal tyle piwek co twoj jak wracal z budowy czy ksiezna topila szczeniaki i czy po kryjomu kupowala krem za 250zl za kase przeznaczona na wozek:D ksiezna:D ja p*****le, masz ty wyobraznie:D

Gość jagoda hrabianko
i pewnie ksiezna chowala ten krem tak jak ty w tajemnicy przed mezem by nie op******il jej za to ze wydala na niego kase przeznaczona na wozek:D

Gość jagoda hrabianko
nie boli:D smieszy za to na pewno:D prostaczka ktora chce byc dama:D Ty obok damy nawet nie stalas, a na taka pozujesz:D normalni ludzie nie kryja sie z zakupem kremu, normalni ludzie zarabiaja a nie musza zakupy ukrywac przed mezem by w pysk nie dostac:D

ksieznaD tak naprawde byla nieszczesliwa kobieta w chorym malzenstwie z ksiecie Karolem ktory tak naparwde kochal inna. Mojej mamie chodzilo o warunki zycia , ze ja zyje sobie wygodnie i ona tez tak zyla. Co wy macie z tym kremem Dior'a ?

ty juz chyba w pysk dostalas bo zachowujesz sie jak wariatka z ktora nie bede rozmawiac. Przykro mi. bye, bye zazdrosnico.

Gość gość
czytalam jak pisalas ostatnio, ze twoja mama porownawala twoje zycie do zycia ksieznejD Ciekawe czy maz ksieznej wypijal tyle piwek co twoj jak wracal z budowy czy ksiezna topila szczeniaki i czy po kryjomu kupowala krem za 250zl za kase przeznaczona na wozek ksiezna ja p*****le, masz ty wyobraznie Cyrk :D

Gość gość
ksieznaD tak naprawde byla nieszczesliwa kobieta w chorym malzenstwie z ksiecie Karolem ktory tak naparwde kochal inna. Mojej mamie chodzilo o warunki zycia , ze ja zyje sobie wygodnie i ona tez tak zyla. Co wy macie z tym kremem Dior'a ? Wiesz Jagoda, jeśli musisz chować przed mężem krem za 250zł, które miały być na wózek to chyba nie żyje ci się za wygodnie :) oj, zmyślasz.

Gość kos n akaaaaa
serio jsgoda ty masz meza menela sama pisalas kiedys a na fb jest strona najlepsze wypowiedzi z kafeee w sensie najglupsze i ty jestes na 1 miejscu zaraz znajde linka ahhaha

Gość gość
to do 18 roku zycia dziecka mam nie pic piwka??czy jak?/ nawiedzone jestescie

Gość cojatuczytam
Najlepiej ubrac worek pokutny,bo jak jest sie rodzicem to juz tylko nakazy,zakazy itd, To chore.

Gość cojatuczytam
Urodziłam się w 76 roku,PRL. Moi rodzice chodzili w weekendy do znajomych,albo oni nas odwiedzali. Palili przy mnie jak smoki,pili i bawili się do białego rana,każda z rodzin na imprezie miała dzieci,jak padliśmy to nas poukładali spac i dalej balowali. Ja się pytam,jaka to byłapatologia,że dzis jestem wyksztalcona ,mam rodzine,dzieci tamtych imprezowiczow też i wszyscy ,z ktorymi mam kontakt jak ja maja fajne wspomnienia z tamtych dni. Teraz wojna o JEDNO piwo. W tamtych czasch tak bylo i nie byla to patologia. Dzis powiem,że miałam wspaniale dziecinstwo i wyszlam na ludzi,dzieci nie biję,nie walam się w rowie...

Gość cojatuczytam
Wiec pij na zdrowie to jedno piwo i olej frustratkę :P

Gość golo0
no tak urodzila jedna z druga i teraz cud swiata nie wolno nic powinni zakaz alkoholu wprowadzac bo one dzieci maja:)

Gość gość
no a kiedy miałabyś pić to piwo? na wieczór? :P a takie zakłamane mendy to ja znam... moja matka raz zadała z taką pisdą, która przychodziła do nas paląc jak smok i komentując wygląd mój i mojej siory - sama z**********a na mopie (nic nie mam do pań sprzątających!!) zas moja matka awansowała na kierowniczkę oddziału ... to jest taki wredny typ kobiety: przychodzi do ludzi i ciągle coś chce - a to blistr tabletek na uspokojenie, ciuchy, pożyczenie kasy itd. No i te ciągłe wypytywanie ile zarabiasz, czy masz chłopaka?Takie stare mendy są najgorsze...

Gość no co ty ..............
Jagoda tak naskoczyłaś na dziewczyne a sama nie raz tu pisałaś ze twoje mąż ma problemy z alkoholem bo codziennie pije 8 piw .

Gość gość
a co to, już zimnego piwka nie można się napić w upalny dzień ??

Gość gość
Jagoda369 głupio Ci ze masz męża alkoholika ?

Jagoda to jest największa patologia na forum, mężuś do niej startuje po pijaku z łapami, jej rodzice pili i dlatego ona jest teraz taka skrzywiona. Ja proponuję olewać jej posty, bo nie warto się z nią wykłócać. Same widzicie, że nic do niej nie dociera. Ona jest chora, trzeba jej współczuć.

Gość hehehheheheh:)
"jagoda369 Maz wypije wieczorem piwo do kolacji a poza tym to jest ojciec- facet a kobiecie nie wypada zeby pila piwsko bo jest matka usmiech.gif" I pomyśleć ze mamy 2013 rok heheh

Gość ja kobieta i pije
nie wypada? Nie wypada też zakładać krótkich spodenek,nie wypada tańczyć,malować się bo jesteś MATKĄ k***a co za teori ludzi posranych :D