Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkaaa28

Co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość gość
no jasne ze tak, ja ostatnio byłam na rynku, takim z dobra renoma, pełno pieknych warzyw, owoców.. chcialm kupic czeresnie, duzy wybór, praiwe kazdy sprzedawca mial przy swoich czeresniach karteczke z napisem "Bez robaków". Ciekawe jakim cudem jakby to były normalne czeresnie, miałaby byc bez robaków, i skad oni mieli te gwarancje , że ich tam nei ma? Jak jadłam kiedys z drzewa u kogos w ogrodzie to w co drugiej był robak... zawsze sie śmieje, że robaki wiedza co dobre, i g... nie tykaja.. sma kiedys miałam sporo drzew, i tak jak nie lubie jabłek, to moja ulubiona odmiana Star king- zawsze była jak na losc zarobaczona

ja kupilam przedwczoraj koszyczek taki maly czeresni niepryskany. Ale sie najadlam:D Moze z 10 trafilo sie nierobaczywych, powiedzialam, ze p*****le taki interes poszlam so marketu i kupilam pryskane:P Nie bede za robaki placic:D

Gość gość
nadgniły owoc sie obrzydza?? to naprawde dziwne... ja zbieram z ogrodu mase i nieraz trzeba wykrawac, ale takie mocno dojrzałe sa najsmaczniejsze... w sklepach to z reguły własnie zamrazaja i potem pomidor czy inny owoc, ale z pomidorami jest najgorzej, sa niedobre

Gość gość
jak to nie było w piatek, to przeciez robaki mozna było zjesc, co za problem?

Gość gość
ja kupuje bagietki z masłem czosnkowy, świeże albo te z lodówek, czasami pizze z lodówek bo z zamrażarek mi nie bardzo smakują, mleko, kakao, sery żółte, jogurty, czasem słodycze i najczęściej i to co najbardziej polecam jak ktoś lubi pierogi z zamrażarek, tanie i smaczne:) to ze spożywczych a z kosmetyków to wszystko to co potrzebuje.

Bardziej niż Biedronka przeraża mnie Netto w tych koszach to dopiero jest bajzel-nie mylić z produktami na pólkach,w lodówkach-tylko tam gdzie są promocje-ogólny misz masz!

Gość gość
Zapraszam: www.magia-testowania.blogspot.com

jeszcze co do kosmetyków to kupuję w Biedronce nie tylko te markowe,ale jeszcze te bebeauty,są wydajne,nie rozcieńczone,nie uczulają,a ja mam skórę podatną na uczulenia

W Biedronie jeszcze takie rzeczy jak cukier Diamant i biedronkowa mąka, ryż czy makaron są spoko, lubię też oliwki te w słoiku no i takie rzeczy jak ketchup, olej czy majonez ;)

A ja jakoś do tych kosmetyków z BeBeauty nie bardzo, wolę tam kupować markowe jak są, miałam kiedyś krem do rąk z BeBeauty - porażka :/

Gość w bierdonce ja kupuje
Mleko, pieczywo art. dla dzieci dada szampony loreala bo maja tanie, zioła w doniczkach owoce , platki do mleka i przyprawy kamis. Cos tam może i jeszcze ale nie pamiętam.

Gość gość
chyba nadgnity a nie nadgniły

Gość gość
kupuję jogurty (ale nie wszystkie), ogólnie nabiał, ser żółty gouda, mleko 3,2 % w butelce, przyprawy kamis, słodycze mają dobre, wędliny tez mają niezłe (krakus czy henryk kania, trzeba tylko sprawdzać), kupuję też folię aluminiową, gąbki czy ściereczki różne do sprzątania, każdy ma swoje ulubione rzeczy, musisz znaleźć to co Tobie odpowiada, patrz tylko jaka firma jest producentem

Gość gość
Ludzie jak możecie jeść warzywa w takich sklepach połowa z was będzie miała uczulenia wiecie jaką drogę np przebywają kurczaki do waszej cudownej Biedronki, chyba zdajecie sobie sprawę że to nie są Polskie kurczaki tylko chińskie faszerowane ogromną ilością antybiotyków, które płyną do nas 2 tygodnie zanim trafią do sklepu ? Czy kiedykolwiek odwróciliście produkt by przeczytać skład ? Trochę użyjcie mózg za nim pójdziecie i coś kupicie w tego typu sklepach ... później się dziwicie dlaczego jestem chory na raka przecież nie pale nie pije ...

Gość gość
zawsze czytam i nigdy nie widziałam że kurczaki są z chin...

Gość gość
masło 82% tłuszczu mleko 2% w butelce jogurt typu greckiego słonecznik pestkowany chyba 400g ryż makaron zwykły i pełnoziarnisty przyprawy kamisa ale jest mały wybór sól czasami oliwki jak nie po drodze mi do Lidla papryczki z serem czasami serek Favit podróba fety, czasami mozzarelle chałwę lub czkoladę Wedel herbatę rooibos herbatę ekspresową zwykłą w okrągłych torebkach sporadycznie warzywa na patelnię serek Piątnica zapomniałam jak się nazywa ala Alemtte czasami serki tuti galaretki ale głównie latem robię z serkami i owocami deser mix sałat sałatę lodową zioła w doniczce czasami warzywa i owoce ale wolę w Netto lub Lidlu np avocado czy granaty pieluchy dada i chusteczki zmywaki różne rzeczy w promocji jak płyn do prania E mydło w płynie gąbki do mycia

Gość gość
z tych typowo biedronkowych kupuję: słodycze Magnat (wyprodukowane przez Wawel) soki Tymbark w butelce, produkowane wyłącznie dla biedry) worki na śmieci masło mleczna dolina serki do chleba herbaty owocowe piramidki Green hill

Gość gość
wódkę barmańska jak wypije taką flaszkę to mi beret czesze

Gość gość
ostatnio kupiłam tam czekoladę z firmy lux coś tam mleczną z rodzynkami w rumie - jak dla mnie rewelacyjna, kiedyś (20 lat temu) jadłam podobną w smaku przywiezioną przez krewnego z Niemiec

Gość gość
ja dzis kupilam dziecku autko zabawke za 18 99 to jest ciezarowka z duzymi kulkami i dwoma ludzikami jest jeszcze do wygoru strac pozarna sama ciezarowka bez dodatkow i wor klocko... kupujemy wszystko tam ryby mleko jogurty napoje Tymbark coś dla dzieci jak jest cos fajnego kolorowanki itp itd

Gość kupuję takie rzeczy jak
-mix sałat -jogurt grecki -kaszka manna Deli... -4-pak Danio -kanapki mleczne -ciepłe lody -żółty ser -sos do spaghetii i sos słodko-kwaśny w słoikach -masło extra

Gość gość
frankfurterki- pychotaaa

Gość gość
margaryna mleko mąka cukier warzywa i owoce w puszkach owoce cytrusowe świeże makaron ryż jogurty płyn do płukania proszek do prania pieluchy chusteczki nawilżane ciasto francuskie parówki drobiowe lody chipsy galaretki budynie bita śmietana worki na śmieci woda mineralna soki

Gość gość
kupuję sporadycznie piersi z kurczaka w Biedronce, składu chyba nigdy nie czytałam, bo co może być dodatkowo w piersi oprócz jakiegoś utrwalacza i zakładałam, że to są polskie kurczaki- co jest napisane na etykiecie??? że to mięso z Chin??

Gość gość
Nie zauważylas, że kurczaki sa żółte i maja skośne oczy ;)

Gość gość
i c/i/p/k/e w poprzek jak oczy :P:)

Gość gość
mało szlag mnie nie trafił, masło w Biedronce kosztuje 4.46!!!

Gość gość
jogurty wysmienite masło 82% kawa ryz makaron warzywa na patelnie po włosku!!!!! rozne inne mrozonki pasztet duda parówki mleko dzemy płatki sniadaniowe ogórki korniszonki z chili!!!! wode mineralna papersy papier toaletowy reczniki papieprwe jedzenie dla kota rozna chemie do łazienki w sumie to prawie wszystko kupujemy w biedronce oprocz miesa,wedlin i zołtych serów

Gość gość
poszukam następnym razem tych skośnych oczu ;-) Biedronkę mam najbliżej, więc dosyć często tam chodzę, kupuję: rukolę, sałatę lodową, ziemniaki i inne warzywa, które potrzebuję a są ładne,(albo nie potrzebuję a są ładne- to coś z nich wymyślę) mozarellę w kulce i startą, żółty ser gouda w plasterkach,krewetki mrożone, parówki berlinki, kiełbasę w plastrach krakowską suchą, łososia wędzonego, polędwicę wieprzową paczkowaną, nawilżone chustki do łazienki i kuchni, margarynę Kasia, tortille, czasami pieczywo i pączki i pewnie coś jeszcze- ale głównie to co wyżej, a bez ziemniaków z biedronki nie wyobrażam sobie życia :-) (są czyste i nie trzeba po obraniu płukać ich w nieskończoność i w dodatku rzadko kiedy trafiają się 'oczka' czy popsute)