Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkaaa28

Co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Fakt, ja miesa tez nie kupuje w dyskontach i marketach, ale biedronka to szajs - gdzie Ty kupujesz mieso i warzywa? W markecie?? Bo jeśli tak to jestes zabawny haha smacznego :) w biedro kupujemy z M: sporadycznie owoce i warzywa ostatnio odkrylam chleb ze slonecznikiem, rewelacja mimo, ze zawiera gluten, to nie ma badziewia przyprawy nabial pasty rybne Warzywa na patelnie worki na smieci podpaski i wkladki plyn do mycia naczyn alkohol, wina maja dobre jak jest akcja z winami chipsy herbatę w sumie wszystko co w torebkach no i art. Przemyslowe z koszy, aaa i farby do wlosow maja tansze szampony z odzywkami i nie no name ale elseve, który jedyny toleruje :) ogólnie trzeba czytac nie cwaniaczyc bo dużo produktow jest robione przez marki znane, tylko specjalnie dla biedro i zaznaczam, ze nie jesteśmy bedakami, po prostu lubimy cos i cena jest atrakcyjna dk tego owoce, warzywa i mieso to na rynku - mieso u rzeźnika :)

Gość gość
Moje hity: - pistacje po 12zl i sa wyborne, zawsze pełne, świeże i chrupiące,konkurencja typu bahlsen oferuje droższe i gorszej jakości, te pistacje to hit każdej imprezy, tak zamiast chipsów czy in badziewnych przekąsek -danie tatarskie na tatara dobrze przyprawić i danie na impre palce lizać -płyn do płukania koncentrat na 10l bardzo spoko

Gość gość
Aha i jeszcze mi ktoś polecił - pomidory suszone w oleju z ziolami

Gość gość
Up

Gość gość
Pieluchy rurki waniliowe płyn do mycia kraft płyn do płukania milan Lasagne kawa rozpuszczalna żółty ser serek z owocami pomidory z puszki napoje - cola orginal, oranżada czerwona, pomarańczowy sok zawsze też sprawdzam co ciekawego w gazetce.

Gość gość
ja kupuję soki Tymbark w butelce (marchew z dodatkami), są produkowane wyłącznie dla biedronki i są genialne :)