Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wDuzymStresie

za mloda na ciaze

Polecane posty

Gość gość
moim zdaniem w normalnej rodzinie nie dochodzi do takich drastycznych decyzji,moja córka była w podobnej sytuacji,urodziła jako 18 latka od początku ją wspieraliśmy,teraz mały ma 3 latka córka się uczy i nie widzi świata poza nim, kochający rodzice nie zabijają własnego wnuka

Boze w jakim kraju my zyjemy ze wszyscy tak sie wpieprzaja w czyjes zycie Teraz sie do dziewczyny czepiliscie, a jak zdecyduje sie urodzic, nie bedzie miala pieniedzy na pieluchy, nie daj boze jej rodzice beda mieli swoje problemy, to wtedy ja zlamana zlotowka nie wesprzecie Za granica jesli kobieta sie dowiaduje o wpadce w odpowiednim czasie to ZASTANAWIA SIE z partnerem czy usunac czy zakladac rodzine, tylko my zyjemy w zasciankowym kraju gdzie kilkutygodniowy plod to dla ludzi istniejacy czlowiek ktory planuje studia medyczne

różnie to w życiu bywa.... młody chłopak może się wystraszył.... może w końcu dotrze do niego to co się wydarzyło... pytałaś go o zdanie? przecież to też jego dziecko....

Gość gość
Bo to jest Twoje życie i sama za nie odpowiadasz. Bardzo dużo pomagam finansowo chorym dzieciom, samotnym matkom, i widzę jak jest. Każdego obchodzi cudzy los, tylko jak przychodzi co do czego to zostaje się samemu.

Gość wDuzymStresie
moja rodzina jest normalna a ten wnuk to poki co tylko zarodek

dokładnie jak można pozbawić życia wnuczka.... dla mnie to jest szok.. japierdziu...... wejdź sobie na internet jak wygląda i co czuje PŁÓD 12 tygodniowy...............

Gość AniaKr
Też miałam obawy, a teraz już wiem na pewno, że w październiku urodzę córkę, Mam 21 lat, mój facet to typ takiego, co dziewczyny miał zawsze na jedną noc. Ale przemogłam strach i teraz on jest moim mężem, zmienił się i sam z niecierpliwością czeka na nasze dziecko. A kiedy mała kopie to powiem Ci, że nie ma lepszego uczucia :)

Gość AniaKr
"to tylko zarodek" - a z tego zarodka co będzie, koń? To jest dziecko...

Gość wDuzymStresie
jasne,wystraszyl sie, a co ja mam czuc nie pytalam go o zdanie,bo jak pisalam zostawil mnie,to chyba oczywiste,ze nie chce miec ze mna dziecka

Gość wDuzymStresie
i co ma mi dac ten rysunek

Gość gość
Porównanie "zarodka" do płodu.

Gość AniaKr
Tak wygląda Twoje dziecko. Robisz co chcesz, ale nie chcesz urodzić "bo nie", to, że nie jesteś z ojcem dziecka to ma być powód? Czyli jakbyś z nim była to nagle TO SAMO dziecko byłoby kimś wartościowym dla Ciebie, a teraz jest śmieciem?

Gość wDuzymStresie
chodzilo mi wlasnie o plod, nie znam sie na nazwach kiedy jest zarodek embrion czy plod,dla mnie to to samo

Gość gość
a jak urodzi to co??? może będzie szczęśliwa, a może zawsze będzie cień nieszczęśliwego związku na życiu tego dziecka.

Gość wDuzymStresie
jakbym z nim byla to nadal byloby za wczesnie na dziecko ,ale mysle,ze byloby razem latwiej

Gość gość
jej życie i jej decyzja jakie są warunki finansowe i mieszkaniowe w Twojej rodzinie?

Gość wDuzymStresie
warunki sa dobre, dobrze sie nam powodzi

Gość gość
kiedy masz zabieg?

Gość wDuzymStresie
jutro

Gość gość
fakt teraz to zarodek,dla nas od chwili ,kiedy się dowiedzieliśmy to był nasz wnuk ,Ci co piszą chcą ci uświadomić ,że możesz nigdy sobie nie wybaczyć chyba,że nie ma w Tobie żadnych uczuć piszesz,że gdyby był z Tobą to byś urodziła,czy nie jest tak,że chcesz go ukarać za zostawienie Cię?

Gość wDuzymStresie
czemu ukarac, mysle,ze mu to na reke

Gość gość
Nie doczytałam, lub może ktoś nie zapytał: Ale jesli można - w polsce czy za granicą masz zabieg?

Gość wDuzymStresie
czemu pytasz

Gość gość
piszesz,że Cię zostawił,ale czy miałaś okazję z nim porozmawiać? powinien wiedzieć co chcesz zrobić może go to ruszy

Gość wDuzymStresie
tak,rozmawialam z nim,poszlam do niego,gadalismy 5 minut,dluzej nie chcial, wie co zrobie, powiedzial-twoja sprawa

Gość gość
twoi rodzice zdania nie zmienią?

Gość wDuzymStresie
nie wiem,nie siedze im w glowach

Gość gość
niewiele masz czasu

Gość wDuzymStresie
niewiele czasu na co?