Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxonaoo

Niejasna sytuacja z facetem- potrzebuje rady

Polecane posty

Gość xxxonaoo

Witam, może w skrócie przedstawię swoją sytuację. Około 4 miesiące temu na imprezie poznałam pewnego chłopaka. Niestety naszą znajomość zaczęłam będąc pod wpływem alkoholu i od razu całowaliśmy się. Później nasze spotkania sprowadzały się głównie do cielesnych przyjemności. Przez cały czas mieliśmy ze sobą dobry kontakt. Teraz na czas wakacji z racji tego, że mieszkamy w innych miastach nasz kontakt ogranicza się do sms lub fb. Niestety On ma głupia zasadę, że nie odzywa się pierwszy (złamał ją już kilka razy dla mnie), a ja tez nie chce się narzucać...Jak na złość zaczęło mi na Nim zależeć ale obawiam się, że nie moge liczyć na to samo z Jego strony...Co robić?Jak sprawić, by Go oczarować na nowo?

Związek którego fundamentem jest alkohol i d**a zawsze kończy się po zmęczeniu materiału. Nic z tym nie da się zrobić

Gość xxxonaoo
oki...ale jeśli np wezmę Go na wstrzymanie teraz..?

To pójdzie do innej lambadziary na innej imprezie. Nic nie wskórasz choćbyś góry ruszyła. Impreza + alko + seks to nie metoda na znalezienie partnera na dłużej niż kilka wspólnych nocy

Gość xxxonaoo
czyli według Ciebie nie ma szans by oczarować faceta, jeśli "źle " się zaczeło znajomość???:/

Gość xxxonaoo
myślę że rozwiążę tą sprawę inaczej - on pewnie poszedł już do innej więc ja dam duupy pierwszemu lepszemu, żeby nie czuć się gorsza.

Gość gość
to ja sie pisze.

Gość gość
Zazwyczaj jest tak, że jak w ten sposób zaczyna się znajomość to i tak się to kończy.

Gość xxxonaoo
ale mi na Nim zaczeło zależeć:/

Gość sherry ann
...skad ja to znam... wczoraj wlasnie zakonczylam takie nie wiadomo co ;) spotykasz sie z kims i nie wiesz na czym stoisz... wystarczy chwila gdy bedziesz go potrzebowac a on zawiedzie i juz wiesz , ze to tylko zamki na piasku ...

Gość xxxonaoo
Dokładnie...a jeśli to TEN..???

Gość sherry ann
to nie moze byc "ten" skoro tak Cie traktuje :) jeszcze tego nie rozumiesz ?

Gość xxxonaoo
rozumiem, ale mi tak mocno chce się ruuchać...

Gość sherry ann
prowokacja...? :) tak myślałam :)

Gość jaaaaa9090
czy mógłby ktoś się pode mnie nie podszywać łaskawie...???!!! Ehhh...wiem, że traktuje mnie źle ale co zrobić jak głupia jestem?:/

Gość wisienka na torciex
miałam podobnie, ale nie było sekszenia tylko przytulance.... dziwna sytuacja, dziwny koniec i dziwne zycie po... nie wiem o co chodziło, .. nic takiego nie było, poznalismy sie na imprezie i od razy cos było... potem kontakt sie urwał, facet lama sie nie odezwie nie wytłumaczy, ... czułam sie jak szmata w dodatku rzucona w kąt. Obyś ty się tak nie poczuła

Gość jaaaaa9090
no właśnie tak zaczynam się czuć...nie wiem co już robić...Odzywa sie do mnie itp ale jest tak często, ze to ja musze pierwsza zaczynać rozmowę, zabiegać. Tym bardziej, że chce by poszedł ze mną na ślub kolegi a On jeszcze mi nie dał odp...więc sama już nie wiem...

Gość wisienka na torciex
faceci to dziwne zwierzęta :( nie martw się