Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaka2aa

głupie zachowanie mojego chłopaka, pozwolił mi kupić piwo :/

Polecane posty

Gość kkaka2aa

jesteśmy razem pół roku, wczoraj do mnie przyjechał chcieliśmy posiedzieć na panoramie w mieście i pogadać. A że miałam dużą ochote na piwo to zeszłam do niego z portfelem. Powiedziałam żeby podjechał do sklepu monopolowego bo chce sobie kupić piwo. Podjechaliśmy a on mówi jakie chcesz piwo to mu mówię że sobie sama kupię on nawet nie protestował i pozwolił mi samej pójśc stanąć w tej kolejce dziwnych podpitych facetów i za swoje pieniądze kupić to pieprzone piwo :/ Nie mam pracy od 3 miesięcy on zarabia ponad 3.000 i ja sama sobie musialam piwo kupować :o Jestem na niego strasznie o to wkurzona, jak mógł mi pozwolić kupić sobie to piwo samej, mógł stanowczo powiedziec zostań w samochodzie ja ci kupie piwo bez gadania. rozczarował mnie tym zachowaniem :/

Gość gość
ales glupia

Gość gość
a co koorwa myslalas ze wszystko bedzie za Ciebie kupowac ? sponsora szukasz ?

Gość kkaka2aa
a jak ostatnio bylam u niego i powiedzialam ze chce mi sie kupe, to wyszedl na chwile z pokoju po czym wrocil niosac na talerzu parujacego klocka :O

Gość gość
dziecko ile ty masz lat :O

Gość kkaka2aa
k***a głupie piwo za 3 zł mógł mi sam kupić !! od razu sponsora weź się puknij w łeb ! Takie rzeczy jak alkohol facet powinien kuowac kobiecie sam !!

Gość gość
Masz racje, to on powinien pojsc ci po to piwo.

Gość gość
Nudzi ci się? :D Przemo

Gość dodaj nowy temat.5
oczywiście że masz racje, jak facet może pozwolić żeby dziewczyna sama w nocy szła do monopolowego a on został w samochodzie, porażka.

Gość gość
to moze myslal, ze skoro sama chcesz, to sama i tyle. trzeba bylo mowic idz mi kup piwo.

Gość kkaka2aa
wzięłam ten portfel zeby myślałam że go zmuszam do kupowania czegokolwiek ale byłam pewna że nie pozwoli mi kupić tego piwo i sam się wszystkim zajmie.

Gość kkaka2aa
*żeby nie myślał

Gość gość
Masz racje to chamskie zachowanie. Co teraz zamierasz zrobic?

Gość gość
wymagasz kultury od swojego faceta, a sama jak sie zachowujesz? od kiedy to dama pije piwo:/ a jak juz musialas moglas powiedziec zeby poszedl z toba bo sama sie boisz wchodzic do monopolowego pelnego podejrzanych typów.

Gość kkaka2aa
dama pije piwo wtedy kiedy ma na nie ochote. nie wiem co mam z tym zrobić, jak już piłam to piwo to powiedziałam mu że pierwszy raz sama kupiłam alkohol w monopolowym a on odpowiedział ;no przecież sama chciałaś to sie nei wtrącałem' :o

no przecież i tak żądasz kupowania piwa, więc po cholerę sama się zaoferowałaś, że zapłacisz?

Gość gość
to ty jestes glupia,a nie on. Mowić nie potrafisz? Odstawiłaś focha to masz:o Dama hahaha

Gość przeciez jest rownouprawnienie
...