Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pominięta tabletka, czy jest mozliwosc ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Swoja przygodę z tabletkami zaczełam w czerwcu. Jestem teraz w trakcie drugiego opakowania. Biorę kontracept. I teraz tak: Moje miesiaczki zawsze były nie regularne. Dlatego tez lekarka zapisała mi te tabletki. Okresu dostałam w 37 dniu cyklu (18.06) i w tym dniu rozpoczęłam pierwsze opakowanie. Przed @ miałam dziwne różowe plamienie. Byłam u gin.(14.06),bo zaniepokoiło mnie cos i lekarka stwierdziła opuszczenie przedniej ściany pochwy. No ale nie o tym teraz. Wracając do tematu. Moj okres trwał długo (10 dni) i było cały czas intensywne krwawienie do 27 czerwca. Krew świeża i jasna. Pozniej czysto. 28 kochałam sie z mężem i skończył we mnie. Pozniej mialam znowu lekkie różowe plamienie. 30 czerwca miałam lekka biegunkę i mdłości. Pozniej w innym dniu jakos wymiotowałam. Ale zdarzyło sie to kilka godzin po przyjęciu tabletki. Wiec mysle ze zdążyła sie wchłonąć. Zdarzyło mi sie tez ze 3 razy zapomnieć przyjąć o danej godzinie tabletke i było to max 5-7 godzin. 08.07 wzięłam ostatnia tabletke z pierwszego opakowania, a dnia następnego miałam czarne plamienie przez 2 dni w małej ilosci. Sama nie wiem czy to był okres czy nie. W sumie trzeciego dnia plamienie było brazowawe i tylko raz widziałam troche czerwonego plamienia. Następnego dnia czyli 12 lipca juz czysto. Miedzy 12-a17 lipca kochała sie z mężem 2 razy. 2 razy skończył we mnie. 16 lipca zaczełam nowe opakowanie po 7 dniowej przerwie. A 20 lipca zapomniałam całkowicie przyjąć tabletke. 5 tabletke z blistra. Minęło grubo ponad 12 godzin i przyjęła ja jak tylko sobie o tym przypomniałam. Pozniej wzięłam następną o zwykłej porze. Prosze powiedzcie czy moge byc w ciąży? Bola mnie piersi, w nocy bolało podbrzusze jak na @.

Gość gość
?