Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatalna kobieta

Łatwo mi umówić sie na sex, ale nikt mnie nie chce na stałe

Polecane posty

Gość gość
No to co? Już spalona jestem? Facet też musi się szanować, to działa obustronnie. Szukałam szczęścia, też byłam wykorzystywana, a teraz ciąży na mnie jakieś piętno tak? A moi partnerzy mają się świetnie i mogą sobie nawet dziewicy szukać, bo im sie należy, czyż nie?

Gość johny 11 palcow
nie rozumiem tez jak mozna nie odroznic osoby ktora chce tylko seksu od osoby nadajacej sie do trwałych relacji?

Gość gość
Nigdy nie uprawiałam szybkiego seksu w klubie, swoich partnerów starałam się poznać i ufałam im, ale nie wyszło. Przecież to nie tylko moja wina.

Gość gość(*)
Typowy facet....Niby zwyķła rozmowa,a jednak łóżko zawsze "z tyłu głowy“....:-)

Gość gość
Facet wydaje się w porządku, ale nie przejmuje inicjatywy i to mnie martwi.

Gość a no ja
no widocznie tak niekiedy bywa ,łatwiej jest iśc do łóżka na ..... nazwijmy to chwile niż wiązac sie na stałe

Gość johny 11 palcow
tu nie chodzi oto ze jestes gorsza od facetów ktorzy bzykaja na lewo i prawo, mozesz byc jak juz taka sama jak oni, nie wiem czym ty sie kierujesz przy wyborze, czy to tylko wyglad, moze lubisz taki zbyt pewny typ facetów, troche takich łajdakow?

nie bedę Cię osądzał czy to Twoja wina, ale przecież siłą Cię do łóżka nie zaciągnął. była okazja, zrobiłaś to bo chciałaś. teraz żałuj, albo nie żałuj.

Gość a no ja
ale co tu osądzac czasami tak bywa i tyle ............

Gość johny 11 palcow
wytłumacz mi tez jedna rzecz, czy ty czasem nie myslisz sobie ze faceta mozesz zatrzymac tylko seksem? bo jak nie to pojdzie do innej? :D

Gość gość(*)
Dzisiaj napisał,że ma 37 lat ! Czytałam ,myślałam że to GÓWNIARZ !!! Takie teksty w tym wieku ?

Gość gość
No ale kolega wyżej mnie już potępia... Ok, może i żałuję, ale to chyba nie powód by mnie skreślać i napisać mi na czole, że się nie szanuję albo publicznie ukamienować ... Nie mam szczęścia w miłości, a jakimś robotem też nie jestem. Chciałabym być szczęśliwie zakochana, ale nie potrafię...

Gość gość
Nic nie myślę. Poniosło nas wtedy, stało się. Myślałam, że to był tylko seks, ale on chciał kontaktu, spotykaliśmy się ponownie i dużo rozmawialiśmy. Nie jestem jakąś desperatką, po prostu chciałabym by facet się określił czy jest szansa na coś więcej, bo taki układ mnie meczy.

Gość johny 11 palcow
najpierw poznaj faceta, nie musisz z nim isc od razu do łozka, jak nie wytrzyma okreslonego czasu to oznacza tylko jedno, wiesz ile kobiet tak robi? zeby nie isc z byle kim do łozka i zeby nie czuc sie tak jak ty? nie musza one wycierac z bow wie kim zeby znalezc wartosciowego faceta

Gość a no ja
:-) hahahaha dobre

Gość gość
Jak nie traktuje mnie poważnie to sobie odpuszczę, jednak mam nadzieję, że lubi mnie i chce mi ten czas poświęcać...

Gość johny 11 palcow
moze to co pisze brzmi jak potepienie, ale tak nie jest, musisz sama sie zorientowac co robisz zle, i na pewno budowanie trwalych relacji nie zaczyna sie od łozka, poznaj dobrze 2 osobe potem fiku miku :D

gość Facet wydaje się w porządku, ale nie przejmuje inicjatywy i to mnie martwi. xxx wyjaśnij to z nim, nie z nami. nikt Ci tu złotego środka nie znajdzie. facet widział Cię ze znajomym, powiedziałaś, że to tylko znajomy? co mógł sobie pomyśleć, jeśli poszłaś z nim samym w miarę szybko do łóżka? że jesteś łatwa i z tamtym z którym Cię widział, też mogłaś sypiać. olał temat i tyle. bardziej łopatologicznie Ci tego nie wyjaśnie, albo wiesz o czym piszę, albo nie wiesz. ;) koniec wyjaśnień

Gość gość(*)
O typowym facecie było do Ciebie Dresiarzu.... A Ccukierki są ok. Tylko ten jeden 37-letni dzieciak :-)

Gość a no ja
czemu nie spytasz wprost???? tak normalnie bez owijania w bawełne

Gość gość
Każdy popełnia błędy, idąc z nim do wyra nie myślałam, że tam dogłębnie się poznamy. Chciałam cieszyć się chwilą i myślałam, że to jednorazowy incydent i już się nie zobaczymy. Jednak spodobało mi się jego doświadczenie życiowe i chciałabym widywać go częściej i w innych okolicznościach.

Gość gość
A z kolegą to naprawdę nic... Znaliśmy się już wcześniej, gdy spotkaliśmy tego co o nim myślę to szliśmy gdzieś z metr od siebie, a ja zajadałam się frytkami. Nie wyglądało to podejrzanie...

Gość johny 11 palcow
ide spac, ale wierz mi 1 razowe incydenty nie wroza nic dobrego w przyszlosci dla ciebie...

Gość a no ja
no to czemu tak sie nie stało ? czemu go nie widujesz/ spotykasz?

Gość gość(*)
Mówiłam,że Dresiarz to niegłupi gość ?! A teraz w nocy myślę o ...seksie,gdyby nie te natrętne myśli,dawno spałabym jak dziecko..:-)

Gość gość
No właśnie, myślałam, że się "bzykniemy" i koniec znajomości. A jednak on przez pewien czas zapewniał, że podoba mu się we mnie wszystko i potrzebuje bliskości. I teraz jestem w kropce. Myślę, by następnego przytrzymać z seksem do ślubu by mnie szanował :D

gość A z kolegą to naprawdę nic... Znaliśmy się już wcześniej, gdy spotkaliśmy tego co o nim myślę to szliśmy gdzieś z metr od siebie, a ja zajadałam się frytkami. Nie wyglądało to podejrzanie... xxx ale on tego nie wie. rozumiesz? nie wie, że to tylko kolega. widział Cię z innym facetem. skąd ma wiedzieć czy to był wujek Zenek czy męska prostytutka? on widział Ciebie z innym gościem. nie nam tu tłumacz z czym jadłaś frytki tylko jemu