Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam522124

Też Ci się robi nie dobrze, jak widzisz szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość Pytam522124

Ja ważę ponad 140kg ale się tego nie wstydzę!! nie dobrze mi się robi jak dziewczyny ważące 70kg chcą schudnąć i wogole po co? Mówię Wam z wlasnego doswiadczenia lepiej wazyc tyle co ja!! Nie piszcie ze mam kompleksy i sie tu żale poprostu wypowiadam swoja opinie.

Gość gość
Nie, ja jestem szczupła. Nie każdy chce być wielorybem. Co ty żresz?

Gość gość
70 kg to wcale nie musi byczczupła. 140 tyo już choroba! ogarnij się :O szczupli są zdrowsi, sprawniejsi i łatqiej im w życiu.

Gość gość
Dziewczyna z 70kg może być szczupła jak ma 180cm i więcej. Każda niższa z taką wagą nie wygląda....

Gość gość
sfajdałaś się w majty

Gość gość
ja pierdziele takie komentarze sa najlepsze, wy sie zmowilyscie czy co, kazda babka ktora znam i ktora wazy okolo 100 kg mowi ze dziewczyna 70-80 kg jest szczupla,niby przy jakim wzroscie? 190? schudnijcie to zaczniecie inaczej na to patrzec

Gość gość
Grubaska (przy jej wadze to już ciężka choroba) się sfajdała jak zobaczyła szczupłą.

Gość gość
grycan hahahha!

Gość gość
Inne tematy z tej kategorii Macie problem z siecią Orange? ekologiczne sklepy Odpowiedz na ten temat Najpopularniejsze Paląc ognisko w bieszczadzką noc Wpisuj słowo które kojarzy ci się z poprzednim....SKOJARZENIA zapraszam na kawe panie kolo 50-ki czy jest tu jakas alkoholiczka? Francuska dieta proteinowa Bez odpowiedzi Co robić gdy bardzo chce się sikać a jestem w miejscu publiczym a tu bidetu ani Napływ wścieklizny na kafe NIe odpisuje mi Kochacie Nicolasa Cage? i to tyle z mojej strony w temacie 🖐️

Gość gość
jak szczuple to nie ciezarne, dzis moda na ciazowe brzuszki 🖐️