Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beruthiel

Edelgaście, gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość Beruthiel
Aż tyle, zamierzasz czekać. A może ona wcale nie istnieje? I ona jest tylko w Twojej wyobraźni, co? Dzięki, to czekam na tłumaczenie piosenki :)

I Ty Brutusie przeciwko mnie? :D Zamierzam czekać, bo muszę sporo problemów rozwiązać... Po prostu... Ponadto chciałbym najpierw studia skończyć...

Odczuwam raczej inne kryzysy... Poza tym chyba mam kolejny powód dla którego by mnie nie polubiła... Kiedyś wkleiłem tu jej fotki, pozytywnie się o Niej wypowiadają. Jakiś czas później ktoś pisał na pomarańczowo, podawał pewne szczegóły, których nikt przypadkowy znać nie mógł, a mnie nazwał "trollem"... Przypuszczam, że to mogła być ona, bo otwarć fotek było około 1000.

Wiem, że głupio zrobiłem. To było 1 rok temu. Miałem sporo wolnego czasu i mózg na pełnych obrotach. Byłem trochę ciekaw, co ludzie powiedzą... Nie przypuszczałem, że będzie aż tyle otwarć...

Ja bym się wkurzyła, gdyby jakiś facet umieścił nawet jedno moje zdjęcie w Internecie.

A jak czujesz się w towarzystwie perłowej Królewny? Wiążesz z nią jakieś plany?

Jeszcze nie byłem wystarczająco blisko, ale czuję, że byłoby ulgą na całe cierpienie, :D

To napewno. Zwłaszcza, że perły są prozdrowotne i potrafią wyleczyć organizm z wielu chorób :)

"Nie zostawiaj jej. Ale nie przyznawaj się do głupoty, którą zrobiłeś." X A jak już Ci z nią wyjdzie brnij w zaparte i nieprzyznawaj się do innych niemoralnych czynów jakie popełniłeś. Przecież związek zbudowany na fałszu i kłamstwach to to czego chcesz ;) Nie zdziw się później jak związek rozleci się szybciej jak uschnięte kwiaty :O

Przecież to, co napisałam, Edelgast nie musi się z tym zgadzać i może powiedzieć prawdę lasce po jakims czasie, na którymś tam spotkaniu. Edelgast potrafi sam myśleć. To, co zrobi i powie tej lasce, to już jest jego sprawa, i my kafetariusze nie mam żadnego na to wplywu.

"Przecież to, co napisałam, Edelgast nie musi się z tym zgadzać i może powiedzieć prawdę lasce po jakims czasie, na którymś tam spotkaniu. Edelgast potrafi sam myśleć. To, co zrobi i powie tej lasce, to już jest jego sprawa, i my kafetariusze nie mam żadnego na to wplywu." X Po jakimś czasie? Na którymś spotkaniu? Jak Ty byś się czuła gdyby po 5 spotkaniu ktoś powiedział Ci że rozpowszechnia w necie Twoje zdjęcia? akie rzeczy załatwia się przed jakimkolwiek nadejściem uczuć

Do Pavlo1985: a co Cię to kurde obchodzi?! Do Edelgasta: nie, ale słyszałam o kucu :P

Pan Paweł jest raczej niewyspany, niezadowolony lub głodny, bo strasznie marudzi. Niech idzie spać, bo ileż można tego czytać. :P

"Kiedyś się z pavlem popsztykałem. Może się wyżywa." X Nie mierz wszystkich swoją miarą ;) To że ty do siebie wszystko bierzesz nawet na forum nie oznacza że każdy tak ma ;) X " Beruthiel Pan Paweł jest raczej niewyspany, niezadowolony lub głodny, bo strasznie marudzi. Niech idzie spać, bo ileż można tego czytać" X Jak będę chciał to pójdę. Jak będę chciał ;) Czytać Ci nie każę przecież, tak samo jak odpisywać ;)

Ale fakt faktem, że zamiast coś wnosić do tematu, spamujesz jak ror. I za taką działlność ci z góry dziękujemy, ale jej nie chcemy. ;)