Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beruthiel

Edelgaście, gdzie jesteś?

Polecane posty

"Ale fakt faktem, że zamiast coś wnosić do tematu, spamujesz jak ror. I za taką działlność ci z góry dziękujemy, ale jej nie chcemy" X Niestety to nie jest koncert życzeń i żyjemy w kraju w którym panuje wolność słowa. Dlatego będę pisał co chcem i kiedy chcem ;) A jak mi się odechce to sobie pójdę ;)

Co do wnoszenia czegoś do tematu zobacz moje 2 pierwsze posty na tej stronie ;) Nie moja wina że zaraz potem zaczęliście snuć teorie spiskowe na temat tego dlaczego tak piszę. Sami zaczynacie pisać brednia a później zganiacie winę na innych że odbiegają od tematu ;)

"Ale za zaśmiecanie też jest mandat" X Ja nie zaśmiecam nic - zauważ że to wy zaczęliście snuć domysły co do mojej osoby i tego co piszę. Ja tylko kontynuuję offtopa którego wy zaczęliście więc nie zganiajcie winy za offtopa na mnie ;)

Nie. To podszyw. Ktoś zdobył tajemną moć podszywania się pod czarne niki. Pode mnie też się podszył...:p

Gość gość
Zwykle miewam pecha do forum,ledwo przywyknę,wszystko psują.Kto wie...

"Nie. To podszyw. Ktoś zdobył tajemną moć podszywania się pod czarne niki. Pode mnie też się podszył.." X Jeszcze mi wmawiać zacznij że tak wogóle to forum pomyliłem i to nie jest kafeteria :P

Gość gość
:) jestem sobą,podszyw?Tzn?

"Co za baran. " X Zaiste niezrozumiałe jest to że oczekujesz by ten sam baran zrozumiał że nie jest tu chciany ;) Skoro już się wyzywamy to ok. Jesteś cieciem ;)

Nie wiem, Kogoś zaintrygowałaś, a motłoch jak zwykle się wtrącił i zaczął mieszać. :D Bywa, zwłaszcza na kafe.;) Ale jakoś nie mogę uwierzyć, że jesteś tu już 13 lat...?!

Gość gość
Ach tak dyskusja o IQ,i co dalej?

Gość gość
Bo nie jestem.

Tam ktoś podszywał si ę pod czarne nicki. Zwróćcie uwagę na ilość postów w profilu... To jest mój podszyw: f.kafeteria.pl/profil.php?autor=35878613

Gość gość
Nie wiem,od 3 dni?Nie zabawiam się Tobą stwierdzam fakt.Może bańka prysła,ale po co się łudzić.

Gość gość
Myślę,że inteligentni ludzie odróżnią prawdziwego autora od"podzszywu",czym się martwisz.

Ale zrobił sie tutaj bajzel. Jak Ci idzie tłumaczenie kołysanki od Ciebie dla mnie?

Chodzi o to, że prawdopodobnie ktoś się podszył pod "Panią Cenzor" i opublikował wiadomość, że dnia 29.07.2013 kafe zawiesza działalność...

Gość gość
"Od dwóch, z przerwami..." Możliwe.

Mogę na jutro przetłumaczyć, ale nie lepszy oryginał? Poza tym pisałaś, że nie lubisz psychedelii, a to typowo psychedeliczna kołysanka...:p

Prawda jest taka że takie "podszywanie" pod czarne nicki miało już miejsce w dzień zmiany interfejsu kafeterii. Jak się okazało żadne podszywy miejsca nie miały a różniące się ilości tematów i wypowiedzi w profilu spowodowane były trwającymi pracami na serwerze kafeterii ;)

Gość gość
Tutaj też słoma z butów,nie ładnie;).