Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To smutne, że większość ludzi teraz to materialiści...zwłaszcza kobiety :(

Polecane posty

Gość gość

Widze po kolegach w pracy, jak dbają np o...telefon, zakladają jakies gumowe kondomy, osłonki, czyszcza go no masakra jakas :O przeciez to kawałek plastiku, ma sluzyc do czego zostal stworzony, porysuje sie to trudno za 2-3 lata i tak kupią nowy :O To tylko przyklad...tak jest ze wszystkim, am wrazenie ze przedmioty niezywe sa dla ludzi bardziej wartosciowe niz relacje z rodziną, przyjaciolmi :O

Gość gość
roz*****eś komuś lapka i kazał ci odkupić?

Tragedia, ludzie dbają i szanują rzeczy na które nieraz ciężko zapracowali. Straszliwe.

Gość gość
mało tego, twoje miejsce na ziemi wyznacza stan posiadania :) mam sąsiadów, którzy z litości chyba mówili mi "dzień dobry" bo myśleli: "biedna rozwódka, mąż zostawił jej dom".....przestali mówić, gdy kupiłam nowe auto z salonu :D :D :D

Gość sosia samosia
mnie to też dziwi i mam podobne podejście. nienawidzę sknerstwa, pedantyzmu i natręctw czystościowych.

Gość gość
a kiedy kobiety nie byly?

Gość gość
a wiesz glupia zosiu ze natrectwa to choroba i czasami ludzie nad tym nie panuja? Puknij sie w pusty caban zanim sie wypowiesz, bo byc moze ktos kogos wysmiewasz akurat choruje.

Gość gość
Coz,takie czasy. Pozostaje ignorowac materialistów a skupic sie na wartosciowych ludziach autorze:)

Gość sosia samosia
oczywiście że wiem czym sa natręctwa. powinnam ująć ten termin w cudzysłów bo chodziło mi o cos innego. mea culpa.