Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Widzę że mnie skreślacie całkowicie

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Jak jakiś mój rówieśnik chce zaczerpnąć porady dot. swojego związku to go pocieszacie - mówicie jesteś młody/a, masz czas, jeszcze nie jednego/jedną będziesz miał w swoim życiu. Ja czegoś podobnego nie odnajduje w swoich tematach. Czyżby dlatego że pomimo najszczerszych chęci nie rozpocząłem jeszcze swojego życia uczuciowego. Więc pewnie już nie rozpocznę nigdy. Czas zadał kłam twierdzeniu że coś samo się stanie.

Na wszystko przyjdzie czas powiedział faraon na pytanie gdzie są okna w piramidach!!! Okien do dzisiaj nie ma ale??? Z panienkami to dokazywał skubaniec mimo ze krzaków nie ma a piach tylko dookoła!!! Tak że na spokojnie człowieku na spokojnie!!

Ma Błękitna rację proszę ja Ciebie nawet w takim raju niejaki Adam mimo ze golas to zagadać do Ewci musiał!!!

Gość Google  94
Ja też ci życzę wszystkiego najlepszego :)

Gość sowa z nocy
wszystkiego najlepszego i po prostu nie martw sie, tylko badz wesoly :) bo wtedy sama wesoloscia przyciagniesz do siebie jakas fajna kolezanke :) 21 lat to wiek tak mlody, ze sam sie bedziesz smial za pare lat, ze juz wtedy sie martwiles o "nigdy" ;)

Gość sowa z nocy
ps. hehe, ciekawe jak dlugo ludzie jeszcze beda mowili na stale nicki "czarne" ;) chyba az sie wykruszy kafeteryjna dinozauneria, ale to sie w wielu przypadkach nigdy moze nie stac ....

Gość gość
Argen przez 7 lat NIKT się tobą nie zainteresował nie wierze, ja jestem brzydki i jakoś znajdę sobie kobietkę jak się postaram choćby na seks :)

Gość monika-xyz
ludzie.................. nie oklamujcie go tylko pomozmy mu dac jakies rady... 21 lat? to czas zebys mial juz sex... chociaz to:) w czym problem??/

Gość prawiczandra82
Mamy czas

Gość prawiczandra82
Spokojnie. Co ma być to bedzie.

Matka Ble Ble jest towarzyska. Moi rodzicie tak średnio. Ja tam jakichś kolegów trochę miałem i mam. Niewielu, ale byli. No ale staram się to rozwijać.

Gość gość
po co ci baba? tylko sie denrwowac i uzerac do seksu ? cala reszta jest tego nie warta:)

Gość pozorny bełkot
obchodzisz się z nimi jak z ołtarzem a z babami to trzeba jak z krzesłem

Gość gość
Dlaczego tego tematu nie widać na forum?