Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie wrocilam z urlopu

WŁAŚNIE WROCILAM Z ZAGRANICZNYCH WCZASOW I OTO MOJE WNIOSKI

Polecane posty

Gość gość
najwiecej prostactwa z Polski i tak jest nad naszym morzem:D

Gość gość
Przeczytałam tylko 1 post i zgadzam się. My tak rok temu w Bułgarii. Tępi Polacy nie szli nad morze by chlać przy hotelowym basenie. Od 14 był obiad to ustawieni w kolejce juz za 15. Nawalali na talerz a połowę nie zjedli. A przecież można dołożyć. Ślązacy to byli. Koszmar.

Gość gość
Fakt, wolę czystą Chorwację niż syf w Egipcie. Ale w Chorwacji dużo Polaków i Czechów. Tam juz nikt oprócz tych dwóch nacji nie pali papierosów. A Polacy i Czesi tak, do tego syfią petami. Wstyd mi za nich.

Gość gość
jesteś zalosna.jechalas odpocząć czy obserwować rodakow?ruski się gorzej zachowują i nikt problemu nie widzi.zajmij się swoja rodzina

Gość gość
jakie zakomplesione mochery, co to raz w zyciu wyjechaly za granice i zamiast sie relaksowac, to jak zwykle wpierdalaja sie w to co ktos inny robi. Typowa cecha Polek, wpierdalac swoj nuchal gdzie nei powinno. Skoda, ze nie widzicie jak w kurortach zachowuja sie Brytole, Niemcy, Francuzi. I powiecie, ze tylko Polacy pala... buahahahah, Brytyjczycy to co chwile blagaja, zeby im polskie papierosy sprzywiesc, bo taniej, a kopca wszyscy, nawet kobiety w ciazy...

Gość znajomi
Cheche -Egipt to było coś 30 lat temu. Teraz to destynacja jak trampki z Tesco . Niskobudżetowe hoteliki dla Polaków Rosjan ,hołoty z zachodniej Europy. Tam pewnie była autorka topiku. Kąpiele we własnych gównach bo ścieki zrzucają bez oczyszczania do morza. Syf zaraz za płotem hotelu. Od pracowników porządnego hotelu poza Polską wiemy że -Polacy są tak w środku stawki . Gorsza jest np. chamska zapijaczona młodzież z UK. Też Rosjanie zwł .nowobogaccy. Oraz to co pisaliście -"nadludzie" z paszportem Izraela . Ultranegatywne opinie o rodakach piszą ci z all inclusive z 899pln kiszący się z hołotą.

Gość gość9999
nie zgadzam sie z wpisem powyzej... bylismy ubiegłym roku w Egipcie(ale nie za 899zł:D tylko ponad 10tys za 3 osoby wiec chyba nie byle jaki hotel;)) i niestety, ale mam takie same wnioski jak autorka tematu z tym,ze nie jest to dla mnie temat do zakladania tematu, ale pewnie autorka chciana sobie podyskutować a nie chwalic, bo sorry ale Egiptem akurat nie zabłyśnie:)

Gość gość9999
hehe.... za duzo razy uzyłam słowa "temat":D sorry:D

Gość gość
Moher a nie mocher, polaczku.

Gość gość
na tanszych wycieczkach zawsze spokasz bydło, niezaleznie od kraju z jakiego pochodza, na drogich wycieczkach nie ma takich ludzi, bo zeby miec kasę trzeba też miec klasę:)

Gość gość
my jeżdzimy w miejsca malo popularne wśrod Polakow wiec takich wniskow nie mam:D ale tez holote nie stac na wczasy za kwotę x:D

Gość nie zakladaj tu tematow o waka
cjach:D, bieda od lat nigdzie nie byla a Ty im smaka robisz:D a co do tematu... to w Egipcie tylko takie chamstwo mozna spotkac, na tyle krajow, w ktorych bylismy tylko w Egipcie pchaja sie na zjezdzalnie, zabieraja z reki pontony, stoja pod restauracja pol godziny wczesniej:D, wala na talerze ile wlezie a i tak wszystkiego nie zjadaja, zabieraja lezaki a czasami i reczniki, nam ukradli materac syna do basenu

Gość gość
ja tam nie widzialam takich ludzi, o jakich piszecie, moze dlatego,ze byliśmy z najdroższym hotelu w Sharm i tam hołoty nie ma, bo tanio nie jest:)

Gość wlasnie bieda wykupuje
hotele 3* a potem dziwi sie,ze bydlo się zjeżdza:D

Gość gość
dokladnie jak wyzej ktos napisal