Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd mi za kobiety

Dlaczego wiekszosc kobiet-

Polecane posty

Gość wstyd mi za kobiety

jest tak zaklamana, obludna i falszywa. Kolezanki, znajome ktore znam wszystkie doslownie zdradzaly, badz zdradzaja swoich facetow. W internecie zdrady w wykonaniu kobiet to juz norma. Tutaj kiedy nie wejde tematami przewodnimi sa zdrady. Wspolczuje facetom w jakich czasach przyszlo im zyc. No sorry babki, ale przeciez wiekszosc z was nie nadaje sie do zadnego zwiazku z tego powodu. W d***e mam, ze mnie obrzucicie blotem za te wylamke. Ale taka jest prawda. A ja wlasnie uswiadomilam dwoch chlopakow, ze moje kolezanki notorycznie ich zdradzaly i nadal zamierzam tak robic.

Gość gość
wg mnie i kobiety i faceci zdradzają po równo. Ja osobiście nie potrafiłabym zdradzić faceta nawet jeśli byłoby źle w związku, jednak byłam głupia, że wybaczyłam swojemu partnerowi, aż 2 skoki w bok, ale to już przeszłość.

Gość Kasia Niezgoda
wybacz Skarbie, ale wielszosc chloptasi zdradza - statystyki mowia same za siebie

Gość wstyd mi za kobiety
Nie znam statystyk. Pisze na podstawie tego co widze i to jest przerazajace. Mam duzo kolezanek i nie ma wsrod nich takiej ktora nie zdradzila. A wiekszosc nawet bedac w zwiazku ma kogos na boku. No sorry ale u facetow to jest rzadkosc. Znam zaledwie kilku ktorzy dopuscili sie zdrady.

Gość wstyd mi za kobiety
Nastepna przyjaciolka pojdzie na odstrzal. Nagralam rozmowy jak to wrecz chwali sie przyprawianiem rogow facetowi zapracowanemu. Po co mi taka przyjaciolka skoro jest dwulicowa, falszywa.

Gość wstyd mi za kobiety
Nastepna przyjaciolka pojdzie na odstrzal. Nagralam rozmowy jak to wrecz chwali sie przyprawianiem rogow facetowi zapracowanemu. Po co mi taka przyjaciolka skoro jest dwulicowa, falszywa.

Gość wstyd mi za kobiety
To jest obrzydliwe. Uwazasz, ze nie dba o ciebie to odchodzisz, a nie grac na dwa fronty. Dziwi mnie, ze niektore bronia takich kobiet. Pewnie dlatego, ze same maja sporo brudu za uszami. Na weekendzie selekcje taka przeprowadze, ze ho ho i otworze oczy facetom.

Gość wstyd mi za kobiety
To jest obrzydliwe. Uwazasz, ze nie dba o ciebie to odchodzisz, a nie grac na dwa fronty. Dziwi mnie, ze niektore bronia takich kobiet. Pewnie dlatego, ze same maja sporo brudu za uszami. Na weekendzie selekcje taka przeprowadze, ze ho ho i otworze oczy facetom.

Gość gość150
i tak wiemy, że jesteś jednym z tych męskich kafeteryjnych nieudaczników i próbujesz oczerniać kobiety bo żadna nigdy Cię nie chciała :D

Gość wstyd mi za kobiety
Hahaha cisza uznaly, ze kalam wlasne gniazdo. Bede uswiadamiala facetow dowodami w postaci nagran i ujawniala za co tak naprawde jest z nimi kobieta, bo juz nie moge na to patrzec. Narka:)

Gość gość
No nie wiem czy to facet. Wygląda jakby odłączyła sie od grupki

Gość gość
a tam, nie p********e, że nie ma takich kobiet. Zdrady w tych czasach to normalka.

Gość gość
jak sie tak zastanowic to nie znam kobiety ktora sie szanuje. Moze to ma znaczenie, ze mieszkam w duzym miescie.

Gość gość
dlaczego tak jest, że...mam 25 lat, do tej pory miałam jednego chłopaka, i tylko z jednym chlopakiem sie calowalam, przytulalam, uprawialm sex (związek trwał 6 lat), po rozstaniu on zaczął rozpowiadac, ze sobie pouzywal i w ogole ze plakalam i plaszczylam sie przed nimi blagajac o powrot,co jest nieprawda, teraz kazdy w miescie mowi o mnie ze jestem puszczalska;/

Gość gość
hehehe dobrze nagadaj chłopm że ich baby ich zdradzają i korzystaj z okazji wskakując im do łóżka

Gość wstyd mi za kobiety
Dwie kolezanki i przyjaciolka dzisiaj stracily facetow ktorych zdradzaly. Ufff, pozostale zostawilam sobie na jutro. Jedna pisala nawet na kafe, a teraz zostanie samotna mamusia. One i tak nigdy tak naprawde nie byly po mojej stronie, tylko zawsze jak cos chcialy odemnie. Teraz maja za swoje, a to jeszcze nie koniec.

Gość wstyd mi za kobiety
Nagadanie ich facetom niewiele da. Dlatego podsuwam im pod nos dowody, nagrania, zdjecia, rozmowy na privie, screny z forum, e.maile itp. Tego jest cale mnostwo. Jedna z kolezanek wpisala sie w topicku "do czego nigdy byscie sie nie przyznaly" opisujac jak to spotyka sie z innymi, pije, cpa, okrada swojego a ten nieswiadomy zarabia poza polska. Jak tylko wroci otworze mu oczy.