Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszawsosie

Polska to ciemnogród seksualny.

Polecane posty

Gość myszawsosie

Tępe wychowanie, krzywdzące szczególnie dla dziewczyn, podwójne standardy moralne w stosunku do kobiet i mężczyzn, przewartościowanie etyczne seksu, tłumienie kobiecej seksualności, wbijanie do głów dziewczyn utopijnych mrzonek na temat bajkowej, wyidealizowanej miłości fantazyjnej, nierealnej we współczesnym świecie, brak społecznego przyzwolenia na całkowite wyzwolenie seksualne u kobiet, swobodne czerpanie przyjemności wynikającej z seksu, używanie na porządku dziennym rynsztokowych sloganów typu "dawanie d**y", "bycie worem na spermę", nazywanie dziewczyn "łatwymi" i "puszczalskimi" dziwkami, szmatami, latawicami etc przez jakże "miłosiernych", patriarchalnych, katolickich pobratymców. Naprawdę nie pojmuję tej wszechobecnej agresji i nienawiści wobec kobiet mających uciechę z pożycia seksualnego. W krajach skandynawskich/nordyckich ludzie mają zdrowe podejście w tej kwestii, panuje tu całkowita swoboda seksualna dla obojga płci, nikt nikomu nie zagląda pod kołdrę i tak powinno być. Seks to samo zdrowie, czysta rozkosz i radość życia. http://ksiazki.wp.pl/gid,15845159,tytul,Polki-sa-niedokochane-Winni-sa-ich-mezczyzni-oraz-mamusie,galeria.html

Gość gość
Taa...seks to samo zdrowie, zwłaszcza w czasach, kiedy króluje HIV i HPV. Miłego ciupciania i późniejszych "kalafiorków" w kroku.

Gość listek shindlera
ciekawe skad sie biora te kalafiorki jak nie z bzykania-co sie-nawinie?

Gość gość
podwójne standardy wychodzą z założenia, że kobiety chcą r****cza a faceci dziewice. Dlatego kobiety napiętnuje się za dużą liczbę partnerów a faceta za brak tych partnerek. A z innej beczki wyzwolenie seksualne nie ma oznaczać, że kobieta będzie się "pruć" jak spodnie w kroku.

Gość gość
No właśnie o tym mówię - pieprzenie wszystkiego co się rusza wcześniej, czy później zaowocuje kalafiorkami. Ale każdy musi sam zdecydować co jest dla niego najważniejsze.

Gość myszawsosie
Skoro dla was wyzwolenie seksualne oznacza jedynie parzenie się jak króliki z kim popadnie to ja nie mam więcej pytań i nie dziwię się obecnemu stanu rzeczy. Partnerów seksualnych można sobie dobierać baardzo selektywnie pod względem pociągu fizycznego, budzącego pożądanie oraz dopasowania intelektualnego jak i psychologicznego, trwała, silna więź emocjonalna znacząco wpływa na jakość seksu.

Gość gość
Sama prawda, niestety taka mentalność długo nie ulegnie zmianie :O:O No właśnie o tym mówię - pieprzenie wszystkiego co się rusza wcześniej, czy później zaowocuje kalafiorkami. Kalafiorkami równie dobrze może zarazić się przykładna żona od swojego męża, była dziewica orleańska, która trzymała cnotę specjalnie do ślubu, nieświadoma hulaszczej przeszłości wybranka, swojego jedynego partnera seksualnego. podwójne standardy wychodzą z założenia, że kobiety chcą r****cza a faceci dziewice. Dlatego kobiety napiętnuje się za dużą liczbę partnerów a faceta za brak tych partnerek. Bzdura totalna. Nei znam ani jednej dziewczyny, która piętnowałaby swojego faceta za brak partnerek, ale facetów czepiających się byłych partnerów swoich dziewczyn już tak.

Gość gość
sredniowiecze .... :-D i brak tolerancji. Ale nosy zadarte .... :-D

Gość leo23
Wyzwalaj się seksualnie z każdym, kto ci się podoba, ale nie pozbawiaj uczciwych ludzi prawa do nazywania cię "puszczalską" - niby dlaczego mielibyśmy relatywizować stan faktyczny? Żebyś ty mogła ciągnąć druty bez poczucia winy? Nie ma tak łatwo ;)

Gość gość
Bzdura totalna. Nei znam ani jednej dziewczyny, która piętnowałaby swojego faceta za brak partnerek, ale facetów czepiających się byłych partnerów swoich dziewczyn już tak. xxxx Skoro kobiety piętnują takie zachowanie u mężczyzn to czemu chcą zachowywać się tak samo?

" leo23 Wyzwalaj się seksualnie z każdym, kto ci się podoba, ale nie pozbawiaj uczciwych ludzi prawa do nazywania cię "puszczalską" - niby dlaczego mielibyśmy relatywizować stan faktyczny? Żebyś ty mogła ciągnąć druty bez poczucia winy?" x coś w tym jest. ja nie mam nic do homosiów, ale nazywanie ich normalnymi, a nawet normalniejszymi od hetero to postawienie świata na głowie. takie samo zdanie mam tutaj. bardzo fajnie leo to ujął

Leo23 niech twój stary cię zrelatywizuje w d**ę i nie będzie mieć poczucia winy. Co za debil wymyślił poczucie winy po ciągnięciu druta? Ludzie mordują i tego nie żałują a tutaj trzeba mieć poczucie winy za ciągnięcie druta? Debilizm, debilizm, debilizm.

Gość leo23
Polska to kraj okupowany przez cwane żydostwo, które usilnie dąży do zniszczenia klasy średniej, przytłoczenia jej podatkowym terrorem i jednocześnie do przeobrażenia Polek w prostytutki - to ma być w założeniu nasz towar eksportowy. Nic więc dziwnego, że demoralizacja dziewcząt w tym kraju sięga takich zenitów.

Gość gość
daje porady > w polsce nie potrzeba wiecej k**w i k**wiarzy xxx Zgadzam się w 100%! Krótkie, wymowne i dotyczy obu płci.

Gość daje porady >
ale za szczerosc moje wpisy sa usuwane

Gość gość
wszystkie wpisy, które są przeciwko takiemu zachowaniu kobiet są usuwane.

Gość leo23
Lars, ośmieszyłeś się z tym Napsterem przed laty, do tej pory jak cię widzę, to mi się śmiać chcę.

Gość gość
po co pisać o tym na forum, które powinno zmienić nazwę na "gościnnewkroku.pl", jeśli chce być bliżej użytkowników:)

Gość myszawsosie
Kobieta niezależna, wyzwolona, pewna swojej seksualności nie boi się samemu zainicjować stosunek z mężczyzną, który ją pociąga. Także potrafi traktować mężczyzn instrumentalnie niczym zabawkę służącą do zaspokajania jej potrzeb i dzikich żądz, którą zawsze można wymienić w przypadku wadliwości sprzętu ;) Idzie do łóżka z tym mężczyzną, który spełnia jej oczekiwania, a nie każdym facetem, który zaproponuje jej seks, może być 200x bardziej wybredna niżeli desperatka dążąca do założenia związku z byle kim. I kto tu się do prawdy nie szanuje: kobieta, która jest wielbiona i obłędnie pieszczona do granic szaleństwa przez swojego partnera seksualnego czy kobieta, która usługuje swojemu facetowi jak piesek i jest przez niego traktowana jak kucharka, praczka, sprzątaczka, dziwka i chodzący inkubator w jednym ?

Nie mam żadnych trudności. Dziwki same nazywają się dziwkami i chcą aby je tak nazywano, ale żałować że jest się dziwką i ladacznicą? Debilizm, debilizm, debilizm.

nie zrozumiałeś postu lea, który ja skopiowałam. debilizm, debilizm, debilizm. i idziesz w zaparte jak kretyn :D

Gość leo23
myszawsosie Jeśli chcesz być szanowana, to najpierw zacznij od zdobycia niezależności finansowej, jakiegoś poziomu intelektualnego i pozycji w społeczeństwie. Wtedy będziesz mogła posuwać nawet Murzynów i utrzymywać ich za swoje pieniądze i nikt złego słowa o tobie nie powie. "Kobieta wyzwolona" to dla mnie synonim młodej szmaty, która ciągnie druta każdemu, kto ją utrzymuje. "Kobieta niezależna" to ktoś, kogo jestem w stanie szanować i traktować na równi sobie. To dwa zupełnie różne terminy.

Gość gość
lars to raczej nie wychowanie seksualne a zwykłe zasady moralne wystarczą

Gość leo23
Dzisiaj w Polsce "kobiet wyzwolonych" (czyt. szmat) jest ok. 80%, "kobiet niezależnych" - nie więcej niż 20%. Tak to moim zdaniem wygląda.

Gość daje porady >
myszawsosie wyzej podalas definicje dziwki tzw "kobieta wyzwolona"

A co Wy tak jej się czepiacie ? Niech śpi z kim i kiedy chce byle tym nikomu krzywdy nie robiła . Jej d**a , jej problem i jej kłopot .

może i tak, ale ktoś musi je wpoić młodym ludziom, a to trudne u nas bo rodzice - idioci wstydza sie o ludzkich rzeczach z własnymi dzieńcmi rozmawiać, o metodach antykoncepcji czy rozmowie na temat dojrzewania to nie wspomne