Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierealistka1234512345

Dave Gahan mnie przytulił i na mnie spojrzał na koncercie

Polecane posty

Gość nierealistka1234512345

Dave gahan podczas koncertu spojrzał na mnie:)(mam kilku swiadkow,by to potwierdzic) jesli ktos mi nie wierzy!!! No to spróbuję opisać "dzień po" :) Po afterze przespałam się godzinkę i stwierdziłam, że spacer dobrze zrobi mi - przy okazji wzięłam tourbooka i udałam się w stronę Intercontinentala - stało tam wtedy parę osób, ochroniarz powiedział, że niedługo powinni się wymeldowywać. Bardzo fajny gostek, mocno przydatny w całej akcji ale o tym zaraz:) Zaczęło się robić coraz więcej ludzi a nieco mierzi mnie takie stanie i czekanie i słuchanie komentarzy typu "a tu Bieber śpi hehehe" więc zawinęłam się na tzw. tyły. Zobaczyłam busa z Peterem wyjeżdżającego z parkingu, potem okazało się, że był z nim Martin. Wróciłam na przód i "mój" ochroniarz dawał mi jakieś znaki - powiedział do ludzi głośno, że to już koniec - pojechali a do mnie po cichutku że mam powoli iść na tył ;) - więc poszłam, mówiąc innym, że bez sensu takie stanie, że idę, że nie chcę ich wkurzać. No i chwilę tam sobie po cichutku stałam, a tu nagle zza rogu nadchodzą trzy dziewoje - i jedna zadaje pytanie - Holy? No więc Holy pyta, a kto pyta? :D Okazało się, że to Mada Faka i Graffiti Soul z koleżanką. Bardzo miłe spotkanie.No i dziewczyny już ze mną zostały, kombinując co tu dalej robić, zobaczyliśmy samochód wyjeżdżający z garażu a w środku starsza parka, która zapewniła nas że na dole są samochody czekające na chłopaków. Ciężko tam się jednak dostać nie mając karty hotelowej. W międzyczasie naszym oczom ukazał się Andrzej, który z bodyguardem wyszedł na fajeczkę bocznym wyjściem. No więc zapytałam czy możemy podejść, no i tak mu towarzyszyłyśmy przy fajurce. Pytałam go o koncert, mowil ze jest pod wrażeniem ogromnym :) A ochroniarz zaczął mówić, że od paru koncertów mnie obserwuje bo jestem real crazy, crazy fan - że tańczę i super się bawię od pierwszej do ostatniej sekundy show - miłe to było. Andrejos potwierdził :) Powiedziałam mu, że chcemy Go więcej - no i że teraz tylko Wilno i Mińsk zostały, na co mi przerwał i mówi - yeah, and then holidaaaaay :D Nieomal odtańczył densa radości. no to ja im na to "c'mon Guys - ja tu muszę sobie wizytę u psychoanalityka zafundować bo syndrom odstawienia już atakuje ;) No i się pośmialiśmy. Bardzo, bardzo miło było. Potem szybka fota, podpisywać nie chciał bo za chwilę przylazłaby reszta sprzed drzwi. Podziękowałyśmy, zaprosiłyśmy i poszłyśmy dalej. Po chwilii na parking wjeżdżał jeden pan i spytałam go nieśmiało czy nie mogłybyśmy wskoczyć mu do auta i zjechać z nim na dól :) Pan bardzo chętnie się zgodził i tak znalazłyśmy się koło kolejnego czarnego busa - zapytałam kierowcy czy czeka na chłopaków. Po potwierdzeniu zakomunikowałam mu, że od tej pory czekamy razem :D Schowałyśmy się za winkiel co by kamer nie drażnić ;) Po chwili przyszedł inny ochroniarz i zapytał nas co tu robimy, odpowiedziałam że czekamy na znajomych - co wywołało mini salwkę śmiechu ;) Najpierw mial jakieś ale, ale zapytałam go czy widział jak skomplikowaną drogę przeszłyśmy i jaką pomysłowością się wykazałyśmy i odpuścił ;) Kazał czekać i nie przeszkadzać - no i pojawili się Dave i Kessler - wsiedli od razu do auta - a ja jako że wczoraj bardzo osobiście przeżywałam koncert i mogę to przy świadkach stwierdzić, miałam kilkukrotnie zajerzascie interakcję z Davem - poszłam na przód auta, tak żeby było mnie widać ze środka i powiedziałam, że dziękuję mu za wczorajszy cudowny wieczór i że to było niesamowite - no i wtedy to Dave zrobił coś nie-sa-mo-wi-te-go - wyszedł z auta, podszedł do nas i powiedział do mnie, że mnie pamięta z wczorajszego koncertu - dokładnie - "hey, I remember you, you were standing just in front of me" - ja mu się zrewanżowałam takim samym wyznaniem i było na tyle zabawnie, że nawet DżejKej się uśmiechał :) No i najbardziej szokująca akcja - Dave mnie przytulił, mocno, miło, długo :) To było coś niesamowitego, fajnie pachniał hehe - dostałam autograf na tourbooku, niestety foty jako takiej nie było opcji zrobić bo Kesslerzyna wrócił już do swej normalnej dyspozycji i było veto. Spotkanie było czymś totalnie nie do przewidzenia, nie do zaplanowania - było pięknie, tak że chyba piękniej być nie mogło... Kocham tego Gościa... idę spać bo ledwo żyję z tych emocji... Jutro relacja z koncertu i zapewne poszerzenie tej, bo skleroza mnie nie boli :D

Gość normalny facet w srednim wieku
jestes psychofanką?

Gość normalny facet w srednim wieku
czy to jest normalne?

Gość gość
...a potem sen się skonczył i znowu trzeba wziąc leki...

Gość gość
Czego się nawpierniczałaś?

Gość gość
Za słabe te leki.

Gość potwierdzamdedef
nie jest to jest prawdziwa historia dziewczyna na forum depeche mode napisała o tej przygodzie,polacy to potrafia...włamania kradzieze..

Gość gość
ja nie moge////////////, tak latac za facetem, i sikac ze przytulił..

Gość szok normalnie
to jest ponizajace,dziewczyno nie masz dumy,to,ze jest sławnym facetem cie jara/.jestes zwykła groupies!!albo zwyczajnie głoooopia!!prawdziwy fani dm,to tacy co słuchaja ich muzy i wyznaja zasady reacz and touch faith,a nie niuchanie goscie bo jest znany

Gość gość
jestes głupia na maxa,wiesz co to groupies,pierwsza bys mu nastawiła tyłka jakby tylko poprosił.:)

Gość rebeka23
"twoj " ochroniarz,tzn,ze w choooja zrobiłas wszystkich innych czekajacych i poszłas na tyłu,co dałas ochroniarzowi"za to"??

Gość gość
przestań zmyślać:o na pewno by puścili jakąś koorewke która nei wiadomo co mogła zrobić, baju baj mitomanko

Gość gość
Wow! Niewiarygodne! Też, też, też, też... gabangwa! Uiiiiia!