Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhymmm

Panie jakie są Wasze ulubione fantazje erotyczne ?:D

Polecane posty

Gość mhymmm

...

Gość gość
trójkąt (1k,2m), orgie, gang bang, sex z ginekologiem, sex z pilotem, albo wyobrazam sobie ze jestem juz starsza taki MILF i robie to z kolegą mojego syna, sex z bratem, g***t

Gość gość
On jest moją fantazją tylko tyle aż tyle 😘

Gość gość
mam od dłuższego czasu taką fantazję: idę sobie w nocy i nagle ktoś rzuca się na mnie, odurza czymś i usypiam, budzę się w obskurnym mieszkaniu, mam związane ręce i nogi, leżę na stole, nade mną stoi oprawca dotyka mnie nożem, lekko nacina brzuch, a ja błagam, żeby mnie nie zabijał, że jest moim panem i zrobię co zechcę, on wtedy daje mi swojego kutasa do ust, wpycha mocno i dławię się nim, potem mnie rżnie ostro, a na końcu i tak zabija

Gość gość
sex ze starym facetem po 60

Gość madzia 22
mam ochotę na pieszczoty ze swoją przyjaciółką

Gość Marleńciu,czy jeżeli ja
pieszczoty stóp niezłej laski po koleżeńsku,bez prawa pomyślenia o czymkolwiek więcej

Gość Marleńciu,czy jeżeli ja
najlepiej jak wróciłaby z randki z innym

Gość kalinakalina
jestem kobietą i myślę, że szczerość w związku i mówienie o swoich fantazjach seksualnych jest jak najbardziej pomocne w utrzymaniu jego świeżości. Nic co ludzkie nie jest mi obce i chętnie dowiedziałabym się, o czym marzy mój facet. On nic nie mówi, więc ja też się wstydzę mówienia o tym, co mnie kręci. A szkoda. Często szukam w necie, co podnieca facetów a potem sprawdzam to w łózku, czy może mojego też to kręci. Polecam Wam lekturę tekstu http://4lady.pl/szokujace-fantazje-erotyczne-mezczyzn/ Fajnie podsumowane jest mówienie sobie o wszystkich "fetyszach"