Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupencja 24,5

Dlaczego mieszkając w Polsce w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość gość
Skoro kobiety w wieku 30lat są niedojrzałe do dzieci,to te już dzieci mieć nie powinny, bo potem to jakiś kaprys. W naszych czasach własnie posiadanie dziecka zaczyna być sztuką. skad te refundacje na invitro? tyle bezpłodnych par? 35latki rodzą zdrowe dzieci,ale w mniejszym procencie,porody mają cięższe,a i już organizm sie po ciazy tak nie zregeneruje jak np.. u 27latki. Dziewczyno to nie schemat-to biologia.

Gość Dupencja 24,5
Gościu 22:17 Spoko, ale ja jestem w środowisku akademickim i wiem jak to wygląda. Wiem że trzeba dać z siebie 110 % żeby sie wybic. Tylko, że ja jak mało kto wierzę w siebie i chcę dac sobie szansę.

Gość gość
* /końcach miało być

Gość znam takich doktorków jak ty
Tak znam Cię, bo wiem ile razy byłaś za granica. Powiem zci max 3!!! I to wśród kregu akademickim tylko. Ja jestem regularnie Z różnymi krajami Europy w kontaktcie i znam wielu ludzi, wiele opinii i nie pokrywają sie w ogóle z tym co piszesz.

Gość Dupencja 24,5
Ja chcę miec dziecko wtedy kiedy bedzie odpowiedni moment, a nie wtedy kiedy mi książka mówi i inni ludzie tworzą chorą presję. Mój organizm, mój problem co mi się zregeneruje , a co nie.

Gość Dupencja 24,5
znam takich doktorków jak ty To gratuluję Ci szerokich kontaktów. Widocznie mam do czynienia z innymi ludźmi.

Gość Dupencja 24,5
No i na szczęście mnie nie znasz. Dzięki Bogu. Takich pretensjonalnych typów nie trawię.

Gość gość
Człowieku od to nie schemat - to biologia. To nie temat o najlepszym wieku rozpłodowym samic ludzkiego gatunku :) znam takich doktorków jak ty, czyli jest tak, że na całym świecie, tak jak i w Polsce 25 latka to już "stara"? Bo ja uwierzyłam autorce, że jednak nie.

Gość gość
25 to wspanialy wiek :) cale życie przed tobą. Nie kazdy chce mieć dzieci ;)

Gość Jozek Czilalt na kupce siana
Hej.Kochani! Luzik tu nikt nikomu niczego nie udowadnia na sile tylko luzna wymiana opini bo napiecie jest budujace sie.Autorko jezeli cos Ci w glebi Twojej duszy cos podpowiada to to realizuj.Poczytaj co to jest podswiadomosc i wpisz w youtube.Nie ma mozliwosci zeby rzeczywistosc nie ulozyla sie wedle twojej mysli.

Gość Dupencja 24,5
Poza tym ja docieram poza Europę dużo częściej.

Gość Dupencja 24,5
Ja się tu z nikim kłócić nie zamierzam , bo z doświadczenia wiem, ze każdy i tak zostanie przy swojej opinii.

Gość gość
Nie tylko w Polsce są pesymiści, robole i tacy, co rozkazywaliby jak kto ma żyć, ale w Poslce ta tendencja jest bardzo wyraźna.

Gość gość
Bo tak to właśnie w Polsce wygląda, taka mentalność. W Hiszpanii 30 rok życia to początek na zakładanie rodzin...

Gość Dupencja 24,5
Wiadomo, że nie można powiedzieć że każdy z osobna jest taki sam, ale są cechy , które przeważają w poszczególnych narodach.

Gość gość
A u hobbitów to chyba był 33 rok życia :P

Przeczytaj. Ksiazke : Potege Podswiadomosci Murphiego darmowy pdf jest w necie. Jesli Cie zaciekawi to ok jesli nie to trudno :)

Gość Dupencja 24,5
Czytałam już kilka lat temu tę książkę. Teraz czytam sekret NLP Bandlera.

Gość gość
E tam z tą podświadomością to przesada :) kiedyś bardzo w to wierzyłam i cały świat wcale nie dążył do tego, co ja :P

Gość znam takich doktorków jak ty
Nie pisz kobieto tylko o Polakach. Bo pretensjonalny styl przejawiasz właśnie Ty. Masz kompleksy bo uważasz że w twoim kraju jest takie podejście. Obrażasz swoimi pretensjami Polaków. Jako przyszly daj Ci Boże dr. musisz zastanowić sie co piszesz i kogo możesz tym obrazić. W jednym z tematów napisałaś "trzeba robić nie myśleć", jednak uwierz mi gdymym nie myślał co robie, w mojej branży, to zapewne toną bym w długach. Dr. To nie tylko wiedza, ale to pewien sposób posługiwania sie wiedza odpowiednio w danym, czasie, miejscu i okoliczności. Musisz myśleć co robisz inaczej będziesz produktem masowego tworu, jakich setki sie rodzi co roku z uczelni, dr nauk to ważna dziedzina, ale też odpowiedzialna, waga słów w publikacjach twoich albo Cię pogrąży albo wzniesie, pamietaj o tym.

Znam ta ksiazke. Dwie kobiety w polsce prowadza zajecia NLP w polsce.

Gość gość
Jasne tylko wyobraź sobie że każdy na doktoracie tak mówił nawet jak się do tego nie przyznawała,niektórzy sobie wręcz nie wyobrażali innej opcji jak się im mówiło hasło rynek pracy reagowali jak na coś co ich nie dotyczyło.Tak na prawdę jeżeli już jesteś na doktoracie to między bogiem a prawdą to czy dostaniesz zatrudnienie czy nie jest już przesadzone.Wystarczy że zrobisz porządny rachunek sumienia co osiągnęłaś do tej pory.Ja cie nie znam więc nie osądzam pisze tylko jaka jest rzeczywistość.Doktorat nie jest równoznaczny z pracą naukowa tak samo jak studia nie są równoznaczne z doktoratem.

Gość Dupencja 24,5
Bardzo dociekliwy jesteś, ale ja czasem używam uogólnień i skrótów myślowych. Jak będę starsza też pewnie będę bardziej dociekliwa. To przydatne. Nikogo nie chciałam obrazić, mówię tylko o mich odczuciach. Masz prawo się nie zgadzać.

E tam z tą podświadomością to przesada kiedyś bardzo w to wierzyłam i cały świat wcale nie dążył do tego, co ja - wypelnia Cie smutek i zal. Takie okolicznosci i ludzi bedziesz w przyszlosci przyciagac

Gość Dupencja 24,5
Pisząc, że trzeba "robić a nie myśleć miałam na myśli", żeby nie zamartwiać się i nie roztrząsac problemu, tylko działać.

Gość Dupencja 24,5
Ja np. widzę kontekst w niektórych postach.

Gość gość
Jak nie obrażać Polaków jeśli tak jest?

Gość gość
Jozek Czilalt na kupce siana E tam z tą podświadomością to przesada kiedyś bardzo w to wierzyłam i cały świat wcale nie dążył do tego, co ja - wypelnia Cie smutek i zal. Takie okolicznosci i ludzi bedziesz w przyszlosci przyciagac Najwyraźniej już przyciągnęłam. Niejaki Jozek :)

Gość Dupencja 24,5
Jakieś pojęcie o otaczającym mnie świecie mam i wiem takie proste rzeczy , że nawet skończenie studiów nie jest równoznaczne z tym, że od razu praca leży i czeka na mnie ulicy. W tym temacie chodzi mi głównie o to, że ludzie nie chcą dać sobie szansy na osiągnięcie czegoś i ograniczają innych. Chyba mało kto mnie rozumie.

Magda Gessler nawet jakby teraz wszystko stracila to wszystko by odzyskala szybko bo ma WIEDZĘ.