Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupencja 24,5

Dlaczego mieszkając w Polsce w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość znam takich doktorków jak ty
Jeszcze mam takieU_U^_~^_^@_@8-)*^^*

Gość znam takich doktorków jak ty
*♡*♡.♡ jeszcze takie

Gość facet 30 londyn
@D*pencja 24,5 - "skacz ao byle co do gardel.." bo cierpia na syndrom niedopieszczenia. Kompleksy im wychodza jak wlosy na glowie. To jest powazny problem wychowawczy, i widac to w aglii, kiedy mlody chlopak nozuje. A wracaja do tematu, to kazdy starszy zdaje sobie sprawe ze w ZUSoskie kasie pusto ichce czym predzej by mlodzi sie rozmnazali i tyrali na ich emerytury. A mlodzi chc sie uczyc, kolejnych bezuzytecznych rzeczy. (niewszyscy oczywscie). Ja jestem okolo 30 lat , i wiem o czym piszesz, dlatego miedzy innymi wyjchalem z Polszy, tu w Uk czuje sie wolny, bo ciagle jestem mlody. Ludzie sie tu bawia i korzystaj z zycia.

Gość gość
mam wrazenie,ze twoja uczelnie nie jest uczelnią techniczną. Na polibudzie mialabys wielu facetow kolo siebie, czułabys sie piekna i mloda i nie wysnuwala takich dołujacych teorii.

Gość Dupencja 24,5
Już mam dość tych typów z Polibudy :-P

Gość blondyna z długą nogą
Ja mieszkam w Polsce i nie mam takich odczuć jak Ty. Widocznie to zależy od towarzystwa w jakim się obracamy. Mam 25lat czuję się na 20 ,jestem piękna,młoda,zgrabna i powabna heh.Moje koleżanki czują się tak samo.Nie dostrzegam zjawiska o jakim piszesz.