Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Olka_Fasolka_

krwawienie w ciazy POMOCY strasznie sie boje!

Polecane posty

Gość _Olka_Fasolka_

Witam jestem w 8 tc w zeszła środę zaczęłam krwawic , przyspieszyłam swoja wizytę u gin i jeszcze tego samego dnia miałam robione usg.Lekarz gin powiedział ze młody człowiek ma 9,7 mm ze serduszko mu ładnie bije.Powiedział ze krwawienie następuje z szyjki macicy przepisał d*phaston i po dwie luteiny na noc dopochwowo (przedtem ją brałam do ustnie dwa razy dziennie od 4tc). Czwartek -sobota było Ok wczoraj tj niedziele znów nastąpiło krwawienie , zadzwoniłam na pogotowie opisałam sytuacje powiedzieli zeby sie nie martwic i odpoczywać. Ale ja sie panicznie boje miałyście podobne sytuacje czy ktoś cos może mi o tym powiedzieć?

Gość gość
moze masz lozysko przodujace badz nisko usadowione ale jesli dotrzymasz ta ciaze mysle ze bedziesz musiala cala przelezec

Gość _Olka_Fasolka_
Lekarz powiedział ze mam leżeć i odpoczywać i to robię ale martwią mnie te krwawienia , a lekarz tylko odpowiada ze młody człowiek rozwija się dobrze i ze mocno bije mu serducho i tyle . Ja się denerwuje ale nie chce co dwa dni biegać do niego w panice.

Gość gość
kochana, na pewno bardzo się boisz, ale musisz być dobrej myśli!! Najważniejsze, że lekarz cię uspokaja - jego słuchaj. Ja też biegałabym co chwilę do lekarza, gdyby coś mi w ciąży było - nic dziwnego w tym. Jeśli masz z nim kontakt tel. to zawsze możesz zadzwonić i zapytać, co zrobić. Ja nie krwawiłam w ciąży,ale plamiłam - i tego strachu/stresu nie zapomnę do końca życia....dobrze, że to przemija...:)

Gość 0987009988
W pierwszym trymestrze zawsze dzieją się rożne rzeczy , ważne ze jesteś pod kontrolą lekarza nic więcej sama nie zrobisz i nie martw sie na zapas bo krwawienie w ciąży nie zawsze oznacza coś złego

Gość trzeba pojsc do szpitala
,

Gość gość
niestety we wczesnej ciąży możesz tylko brać leki i leżeć jak ma się coś złego stać to i tak stanie Za kilka dni wybierz się znowu do lekarza

Może spróbuj iść do innego lekarza skontrolować się? Ja od początku podkrwawiałam, okazało się, że mam nadżerkę na szyjce i prawdopodobnie to krwawiło. Ale tydzień temu dostałam tak mocnego krwotoku, że pojechałam na pogotowie okazało się, że część kosmówki się odkleiła. I do odwołania muszę leżeć teraz. Krwotok nie zawsze musi oznaczać najgorsze ale trzeba to kontrolować. To masz taki mocny krwotok jak przy okresie czy plamienie?

Gość _Olka_Fasolka_
krwotok raczej zadki jasno czerwony taki chwilowy , nie mam przy tym żadnych boli brzucha skurczów nic porostu wylewa się ze mnie i tyle.

Gość miałam tak samo
Ale było dobrze słuchaj lekarza i odpoczywaj

Gość gość
dokładnie odpoczywaj

Gość gość
Ja też krwawiłam do połowy ciąży, 4 razy się to zdarzyło. Raz był to bardzo silny krwotok ze skrzepami. Synek ma 9 tygodni :)